טרף

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162301 הגב
      נעמי
      משתתף

טרף

"הלו, יש כאן מישהו?"
      שקט. חושך. חושך מבחוץ, לילה קטיפתי, מהביל וכבד, חושך בתוך הבור אליו נעצה את עיניה במשך השעה האחרונה.
      יללה נוספת – יללה דקה, נשברת, של יצור שבכה כל כך הרבה שלא נותר בו עוד כוח. או תקווה.
      ואני מנסה לדבר איתו. חלפה מחשבה מרירה במוחה. המון עזרה יש בדיבורים שלי.
      היללה עודנה רוטטת בכל עצם בגופה, היא גיששה אחר החבלים שלה. כוכב זר או לא, היא לא יכלה לשאת יותר את חוסר המעש המחריד הזה. אינסטינקט אימהי? תהתה, מעגנת את כבלי הפלדה בידים מיומנות לסלע אימתני שעמד לו בסמוך. משונה. תמיד היתה בטוחה שהיא מחוסנת מפני הבלים שכאלה.
      פנס הראש שלה האיר בקושי את האפלולית שהלכה והעמיקה ככל שהעמיק הבור. ברגע הראשון כמעט וויתרה, נענית להגיון הבריא, ונשארה על פני האדמה המוזרה, הבטוחה-יחסית. אבל ככל שהמשיכה לגלוש פנימה נתחזקה בה הנחישות להמשיך, להמשיך, לא לעצור.
      לעזור לו – למה, בעצם? – לפני שיהיה מאוחר מדי. היללות הנשברות ההן בוודאי לא יחזיקו מעמד זמן רב.
      עם האפלה התגברה גם הלחות שמסביב, ועד מהרה היא מצאה עצמה מנגבת זיעה כל כמה שניות בידה הפנויה, בעוד היד השנייה אוחזת היטב בכבל הגלישה. מטה, מטה. כמה עמוק, לעזאזל, הבור הזה?!
      לחות כבדה, עומדת באוויר. ריח חמוץ, מבחיל. הסלעים משתנים אט אט – מאפרפרות עגלגלה, כמעט חסרת מתאר, ללהבים משוננים, בהירים, לבנים. מסנוורים באור הפנס. כמעט כמו שיניים של טורף, היא חושבת, ונזהרת שלא לגעת בהם.
      כמעט וזינקה באוויר מבהלה כאשר נגעה רגלה, סוף סוף, במה שנראה כבריכה תת-קרקעית. סריקה מהירה גילתה נוזל צהבהב-ירקרק, משתכשך בדפנות הבור המעוגל המקיף אותה. מעוגל מדי, התרו בה חושיה. והאבנים… מסודרות מדי. למה ירדתי? שאלה את עצמה, מסוחררת, מעורפלת. קשה היה להזכר, בעצם, בסיבה… עד שנשמעה יללה נוספת, מעליה. יללה שונה. לא עוד בכי נשבר שפרט על כל נימי נפשה, אלא משהו האומר ניצחון, סיפוק.
      פחד אחז בה, לראשונה מזה שנים, כשהחלו דפנות הבור לנוע, לסגור עליה במהירות – פחד שהפך לאימה משהבינה מה מזכיר לה ריחו החמצמץ של הנוזל המבחיל.
      מיצי עיכול.
      הזעקה האחרונה שנשמעה בקעה מגרונה.

• #176449 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

תורידי את  המשפט
      "כמעט כמו שיניים של טורף…"
      זה כבר חושף את הסוף.

• #176453 הגב
      fff
      משתתף

סליחה נעמי, אבל הסיפור ממש צפוי. החיבור בין שם הסיפור לשיניים הלבנות הורג את הפואנטה כבר באמצע.

• #176458 הגב
      ???
      משתתף

שכשרונך הוא ביחס הפוך לגילך ?

לטעמי הבת 14 הייתה יותר מוצלחת.

• #176466 הגב
      יעל
      משתתף

מעניין, זה היום שבו סיפורים מזכירים לי דברים אחרים.

גם בעיני הסוף נורא צפוי, וגם הזכיר לי נורא פרק של תיקים באפילה בו מולדר וסקאלי נכנסו לתוך מן יצור תת קרקעי שתוך כדי כך שעיכל אותם, גרם להם להזות שהם ממשיכים בחייהם (כדי שלא ינסו להתחמק כמובן).

זה לא הסיפור הכי מוצלח שלך.

• #176482 הגב
      ???
      משתתף

האימפריה מכה שנית. מישהו זוכר את היצור באסטרואיד?
      או ואם כבר מדברים, אז יש סרט שנקרא לוחם החלל האחרון. טוב נו, בסדר, גם שם יש יצור בתוך אסטרואיד.

בקיצור רעיון משומש מעט למרות שהקטע של הפיתוי היה טוב.

• #176483 הגב
      Boojie
      משתתף

את הבור שאליו מנסים אנשיו של ג'אבה דה האט להשליך את האן סולו, בלא זוכרת איזה פרק של מלחמת הכוכבים (מעולם לא הייתי טובה בקטע של לזכור דברים כאלה – בשבילי כל שלושת הסרטים מתמזגים לאחד). בור שהוא למעשה פיה של מפלצת ענקית, כל דפנותיו משוננות…

• #176484 הגב
      Boojie
      משתתף

מסדרת מלחמת הכוכבים…

• #176488 הגב
      גל מבולבל
      משתתף
    • #176496 הגב
      ???
      משתתף
    • #176508 הגב
      ???
      משתתף

דא"ג, מישהו זוכר איך קוראים למפלצת ההיא ?

• #176509 הגב
      גל מבולבל
      משתתף
    • #176517 הגב
      שלמקו
      משתתף
מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־טרף

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: