ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › חנוכיית פתיל הטרמפים
- This topic has 12 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 10 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
צור 4משתתף
לאור דרישת הקהל, כל המעוניין לתת למצוא טרמפ שר הטבעות מוזמן לעלות כאן. ובעזרת השם, והיזמה החפשית – מי שירצה יגיע.
אתכבד ואציע טרמפ איתי, עד ארבעה מקומות פנויים כרגע , יציאה מחדרה, דרך הכביש הישן או החדש.
תגובה לדואל"י או כאן. -
גל מבולבלמשתתף
ככל הנראה שאוכל לספק טרמפ לחיפה ו/או יקנעם לאחר האירוע. יהיו לי שני מקומות פנויים.
לצערי, זה עדיין לא סגור סופית שכן עדיין איני בטוח אם בכלל יהיה לי צורך לנסוע צפונה לאחר האירוע.
תשובה בנושא תהיה לי כנראה לקראת סוף השבוע הנוכחי.
בכל אופן, אם יש מעוניינים/ות, שלחו דואל (באנגלית). כרגיל, כל הקודם זוכה. -
???משתתף
במידה ואני אכן אגיע אליו (אם יהיה לי טרמפ חזרה זה מעלה מאוד את הסבירות…)
כמו כן, נשלח לך דוא"ל באנגלית קלוקלת בנושא. אודה לך אם תודיע לי בדוא"ל במידה ואכן תוכל לקחת אותי.
-
Talashמשתתף
צריך טרמפ לרעננה בחזרה מהאירוע. אשמח אם מישהו יעזור. אפשר ליצור קשר דרך דואל או דרך כאן.
-
גלמשתתף
-
אתה מוזמן להצטרף אליי,אני אהיה במדי חייל של חיל האויר או בחולצה לבנה עם תדפיס של הכריכה של "ההוביט",הגרסה הלבנה,שמי רמי.
-
VultureSlayerמשתתף
שלום אנשים!
אני צריכה טרמפ חזרה לנהריה או לפחות לחיפה אחרי ההקרנה,מישהו מוכן לעזור,בתודה רבה רבה מראש…
פרטים:
יפעת הרניב
טלפונים:
עבודה-08-8685055
פלאפון-054-685618 -
שמואלמשתתף
טרמפים באותו הזמן. עכשיו, בגלל הנסיעה חינם באוטובוסים, אם מ"צ תופסים אותך חבל לך על הזמן. אני פגשתי פעם שני מפק"צים בנח"ל שהיו במעצר 70 יום אחרי משפט קחנ"ר (קצין חינוך ראשי – תא"ל גולנצ'יק מעצבן עם כיפה) אחרי שהם תפסו טרמפים. לא נעים בכלל…
-
פול מואד'דיבמשתתף
קחנ"ר הוא לא גולנצ'יק ומעולם לא היה. הוא צנחן ומפקד לשעבר של בה"ד 1.
מעצבן הוא כן. הוא מסוגל לפלוט יותר בולשיט למטר רבוע מאשר כל קצין אחר שפגשתי (ופגשתי רבים).
כיצד אני יודע זאת, תשאל, ובכן אני שירתתי בחיל החינוך ויצא לי לראות אותו כל שני וחמישי (וזו לא חוויה מרנינה).
ול – Powers that be, קבלו את התנצלותי על האוף-טופיקיות הבוטה, אך טעויות כאלו יש לתקן.
-
גלמשתתף
-
???משתתף
לאור דרישות העבודה, כנראה אסע לת"א בסביבות שש וחצי בבוקר ואגיע לאירוע משם. הצעה לטרמפ חזרה בעינה עומדת, אחרי ההרצאות.
-
untitledמשתתף
אני צריך טרמפ צפונה (לחיפה או מזרחה לה או לכיוון עפולה) לאחר הסרט. 2 מקומות.
אני אשמח לכל הצעה.
בתודה רבה,
רונן. -
גלמשתתף
נאלץ לבטל נסיעה מתוכננת (כלומר צפונה). לעומת זאת, אם יש מעוניינים בנסיעה רחובותה לאחר הסרט, תוכלו למצוא אותי באחד מדוכני האגודה (בהנחה שתראו הודעה זו. נו טוף).
-
-
מאתתגובות