ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › חמשיר פרידה אחרון
- This topic has 53 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
מעשה בדיקטטור בשם ניר יניב
שאת הממלכה שלו הוא החריב
על כולם הוא ירד
לא נשאר אף אחד
הוא נשאר לבד בלי מישהו לריבשלום ולא להתראות לכולכם ממישהו שכתב כאן ולא יכתוב יותר
מקווה שלא ימחקו לי את ההודעה בתור חלק מסתימת הפיות כאן. אין כאן שום קללות שמישהו מהגדולים של הפורום כמו ניר יניב ובוז'י לא אמר בעצמו. -
Boojieמשתתף
במה מדובר? או שאנחנו צריכים לקבל את זה בתור מחאה כללית? אני מקווה שברור לך שמחאה מהסוג הזה, בלי הסברים, באמת לא תביא שום תועלת לאף אחד?
-
NYמשתתף
ואף הניסוח לוקה במקצת. ביחוד בולט הדבר בשורות 1 ו-2. גם 5 קלוקלת. למען הפירוט: בשורה 1 שלוש הברות מיותרות, המלה "שאת" בשורה 2 הנה כשל ניסוחי כללי (אלא אם כן הכותב הנו ערס נתנייתי, שאז הכל מותר), וגם כאן הברות מיותרות ומשקל לא נכון.
על מנת להדגים כיצד עושים זאת נכונה:מעשה בכותב אלמוני,
די רגיש ומעט עצבני,
סיפורים הוא כתב,
מתגובות נעלב,
ועכשיו הוא נמלט פחדני.ובבניין ציון ננוחם.
-
שלמקומשתתף
אז החמשיר מסורבל ולא נכון דקדוקית… לחמשירים אתה נטפל? לסגנון כתיבתי שהחוק היחיד בו הוא אאבבא?
מעשה בקורא של תגובה
שאת לשון העורך הוא חווה
אבל לו לא נמאס
והוא לא מבואס
כי הכל מחמשיר פה נבע -
NYמשתתף
וממך לא ציפיתי לחזור על תועבת ה-"שאת". מה אתה – מוכר בשוק? אם תוריד את ה-"ש" תגלה כי
א. הסגנון משופר
ב. השורה השניה מתאמיה, לפתע, למשקל הנכוןפרט לכך – עלה והצלח…
-
גל מבולבלמשתתף
-
Boojieמשתתף
"שאת", אבל שיהיה.
-
NYמשתתף
משעמם יותר, תאומים או לא. לא נכון?
-
???משתתף
שין היא כזו מן תחילית,
הפותחת מושא או פסוקית.
אם כלל כה עדין,
תסרב להבין,
אתה בור מבחינה דקדוקית. -
שלמקומשתתף
-
שלמקומשתתף
"הלא אם תטיב שאת, ואם לא NY ירד עליך חזק"
-
דניאל 1משתתף
הילד כעס ורצה להותיר חותם על הפורום, הוא התאמץ וכתב חמשיר מוצלח וציפה להדים של תגובה. יופיטופי! הבעיה שלך שאתה מייחס לביקורת חשיבות גדולה מידי.
זה לא משנה מה ניר יניב, אלת הפיצה או המורה החיילת אומרים לך, תוכן התגובות שלהם ח ס ר מש מ ע ו ת!
למה כן יש חשיבות? למה שאתה מסוגל ללמוד מהביקורת הנ"ל.
מה זאת אומרת? שאם ניר קורא לך פוץ ואז נותן עצה אז אתה מתעלם ממה שצריך להתעלם ומפנים את מה שצריך להחדיר לקודקוד.
אם תעלב/י מכל שטות שזורקים עליך לא תגיעי/ה רחוק.
מה התגובה ההולמת לביקורת קטלנית? לכתוב סיפור אחר, טוב יותר, חכם יותר תוך כדי הפנמת הביקורת המוצקדות.
אני מעיין בפורום כבר חודשים ו כמעט אף פעם לא שמעתי ביקרות מ NY שאי אפשר היה ללמוד ממנה משהו. סך הכל הבן אדם מתאמץ עבורכם.
אולי אין לו סטייל ידידותי למשתמש אבל ככה זה, הוא כמו שושנה קוצנית אבל שושנה.חוץ מזה, אם את/ה לא מתכוון לחזור לפורום וגם אם אתה כן, המעשה הראוי והלא פחדני הוא להגיב בכינוי מוכר.
איבדת את כל קולות התומכים כשבחרת באילום כינוי.אני הולך לשחק כדורסל, תקראו לי אם קורה משהו.
-
אסטרו-נעמימשתתף
נורא נעלבתי כשמר מישהו שכח אותי…
-
אסטרו-נעמימשתתף
ערסים יש בכל מקום, והגרועים ביותר דווקא לא באים מנתניה… כמה מחברי הטובים ביותר גרים בנתניה!
עכשיו בגללך אני אעלב נורא ולא אבוא לכאן יותר אף פעם ואתם נורא תסבלו כי לא תקראו את יצירות המופת שוודאי אכתוב בעתיד וגם לא את התגובות השנונות שלי לביקורות שלכם שהם פויה!!!!!1אגב, שמתי לב למשהו מאוד מפתיע בהודעה המגוחכת של מר מישהו – היא עברה ספלר מאוד רציני. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שגיאות כתיב. נו, לפחות הוא למד משהו בפורום…
-
אבישימשתתף
תקשיב, בחור. אני מסכים איתך שNY מאוד ביקורתי, אבל זו לא סיבה להפסיק לתת לו חומר להיות ביקורתי לגביו. שאת. כבר אמרו את זה, אז אני לא אחזור על דברים. שאת. שאת.
ולגבי שין תחילית לפתיחת הפסוקית: מהו התרגום הנכון לשורות הבאות:
I sing of a man named NY
who made people he criticised cry
So ond day he stopped
And the subject was dropped
And that's why this poem doesn't end properlyמדובר בעיקר ב-who התחילית (?) שבשורה שתיים.
אשמח לתגובה מ-NY או זה שמשלם יותר מדי. עדיף שניהם.
תודה מראש. -
NYמשתתף
אך הנה הצעת ההגשה (החפשית מדי, האיומה והנוראה) שלי:
כאן אשיר על אדם, שמו NY,
ביקורתו לי גורמת To Cry,
יום אחד הוא עצר,
הנושא כאן נגמר,
ולכן החמשיר לי יצא מחורחר…(בנפשי מעורער,
אללי, מאוחר
לעצור את מפל הכותבים המופקר,
הפולטים חמשירים בלי חשבון או מוסר,
הושיעוני, אחים! התחרפנתי זה כבר!) -
???משתתף
תרגומי הוא, אהמ, טעון שיפור.
אבל אני חושב שהוא עונה לשאלת השין:שירי הוא על איש הנקרא מר NY
*אנשים שביקר בכו עד בלי די*
יום אחד הוא הפסיק
הנושא כבר מעיק
וזו הסיבה שהשיר לא נגמר כמו שצריך -
Boojieמשתתף
-
Preacherמשתתף
-
Boojieמשתתף
למעשה, ש- היא הצורה המקוצרת של אשר.
-
???משתתף
-
אסטרו-נעמימשתתף
(צורתה הבלתי מפותחת של הקביה המצויה. והמבין יבין.)
מעשה בשין חסרת כל בושה
שנכנסה לפורום בשעה קשה
גרמה ברוב חוצפתה לריבים
הפכה ידידים ותיקים ליריבים
וגרמה לי לצעוק: די, בבקשה!!! -
אבישימשתתף
לא הבנתם אותי. הכוונה היתה לשאול: "מה רע בשין תחילית?" ולקבל תשובה אמיתית, ולא איך-אפשר-לכתוב-בלי. גם בלי אותו סימן חשוד אפשר לכתוב, אבל צריך סיבה.
האם הבעיה היא רק במשקל? האם מפריע לך (הקורא אותי כרגע ובפרט – NY) השימוש בשין בפתיחת מילה? האם זה לא תקני בעברית, או סתם סגנון גרוע ל*דעתך*? אני באמת רוצה להבין את הענין. עניין. דווקא.
-
דינגומשתתף
שרשם הכותב האלמוני.
אדון יניב אחראי להרבה מהתחושה הקשה שאני אישית קיבלתי מהפורום הזה: תחושה של רשעות, גסות רוח, הטפלות לקטנות וסתם ביצ'יות. כנראה שאנשים כאן חושבים שאי אפשר שהעביר ביקורת ולהיות מנומס באותו הזמן. אני גם הגעתי לפחות או יותר אותה מסקנה כמו מחבר החמשיר, וכנראה שאני לא אכתוב כאן יותר. אני רוצה לומר לכולם פה: פורום כתיבה, לדעתי לפחות, זה לא שוק. יש הרבה מקום לביקורת בונה גם בלי להתחיל להעליב אנשים סתם. אולי תנסו להיות טיפה יותר חיוביים לשם שינוי.
מישהו כאן כתב שמר יניב תורם זמן יקר מחייו החשובים כדי לשפר את הכתיבה שלנו, בני תמותה עלובים שהננו. וואלה, להשפיל אנשים כדי לגרום להם לכתוב יותר טוב. אני חייב להודות שלא חשבתי על האסטרטגיה הגאונית הזאת, ואני קצר רוח לראות אם היא עובדת. להשיג לכם כותבים חדשים, במקום לנכר את הקיימים, זה בטח לא יעזור.
כל זאת בזמן שהכתיבה שלו נראית כמו חיקוי עלוב במיוחד של דאגלס אדאמס, למרבה הצער ללא שמץ מהשנינות, האינטליגנציה והכשרון שלו. הרעיונות "המקוריים" להחריד בסיפורים שלו, אגב, נטחנו לתוך פחי הזבל של המד"ב כבר לפני חמישים שנה. הייתי מציע לו להרחיב את הפרספקטיבה שלו, במקום לבזבז זמן יקר עעל דרכים חדשות להעליב אנשים. ושישיג גם קצת נימוסין, אם כבר.
במלים פשוטות, למקרה שניר יחליט להעביר ביקורת על הבעת הדעה הזו: הוא אולי חושב שהוא מצחיק, אבל הוא לא. ממש לא.
יש רק דבר אחד שאני חושב שעשית לא בסדר: למה כתבת בעילום שם? אני יכול להבטיח לך שמיסטר ז.בדרכים לא ידפוק לך על הדלת באמצע הלילה, או יחכה לך באיזו סמטה חשוכה, ואם כן, הוא רק יוכיח שהוא עוד יותר מעורר רחמים מעכשיו. -
Boojieמשתתף
למקומות שבהם הושפלת והוכית עד זוב דם? לי דווקא לא זכורים דברים כאלה, אבל אשמח לקבל דוגמאות.
-
???משתתף
אני לא חושב שזה סוד שהביקורות של NY נכתבות לעתים קרובות באופן גס רוח ומעליב. גם נראה לי ברור שהדבר נעשה במכוון. אני באופן אישי פשוט לא חושב שזה כל כך נורא.
-
NYמשתתף
אלא ב-"שאת", בצורתו הספציפית בחמשיר האמור. יתכן כי הדבר חוקי מבחינת האקדמיה, אך סגנונית הוא מחריד. הרי כל משפט "אספר על X שאת Y עשה" הנו עוות מגעיל של "אספר על X שעשה Y" (גם ניסוח זה אינו מדהים במיוחד, אך בהחלט סביר וקביל).
באשר למשקל – חוקי החמשיר קבועים וידועים, ובניגוד לדעה המקובלת – לא הומצאו על ידי. המשקל בחמשיר האמור שגוי, חד וחלק. -
NYמשתתף
למה? כי אין ביטוי כזה בשפה העברית.
הרהרתי ביני לביני, עם קריאת הודעתך, שמא עלי לתת לכלבים לנבוח ולשירה לעבור (דבר שיקרה בכל מקרה) או לומר מלה או שתים לטובת הענין. החלטתי להקדיש (שוב) מזמני היקר על מנת להבהיר דברים מספר, כאלה הברורים לרוב שוכני פורום זה אך, למרבה הצער, לא לך:
1. זה אינו פורום כתיבה יוצרת, אף לא פורום מחמאות. הכותבים כאן *מצווים* להשקיע בסיפוריהם הרבה יותר מאשר בכל פורום אחר ברשת, ואילו על המגיבים למצוא את כל נקודות התורפה ולדון בהן, ללא רחמים וללא משוא פנים.
2. לא תאמין, אך השיטה עובדת. כמה מכותבי פורום זה השתפרו משמעותית לאחר ביקורות נוקבות שקיבלו, לאו דוקא ממני ספציפית. כותבים אחרים, לעומת זאת, נכנסו למגננה ("אבל אמא שלי אמרה לי שזה יפה! אתם רעים!"), ורובם אינם עמנו עוד, למרבה השמחה.
3. אם בטנך רכה ורגישה מכדי לעמוד בביקורת שכזו – אתה מורשה להדיר מקלדתך מכאן. אנחנו דיקטטורה ליברלית – מי שרוצה יכול ללכת.
4. יתכן כי טיב סיפורי שנוי במחלוקת (הוא לא), אך דבר אחד תוכל אתה (ולא רק אתה) ללמוד ממני: לפני פרסום סיפור, בפורום זה או בכל מקום אחר, אני מקפיד להגיה, לתקן, לשפץ, לסגנן, לעבד, לבדוק, לקצץ ולשפר אותו. אני לא מזלזל באינטיליגנציה של הקוראים שלי, ואני מנסה לתת להם מוצר מוגמר ככל האפשר. רוב הכותבים כאן כבר למדו לבצע זאת, והתוצאות בהתאם. כקורא, אני מצפה מכל כותב לנהוג כך. זלזול בקורא הנו בלתי נסבל, ולא יעבור כאן בשתיקה.
5. לסיכום: אם אתה מעוניין בביקורת אמיתית ונוקבת – מקומך כאן. אם בכפפות של משי חפצת – לך לאמא. -
NYמשתתף
סיפור לא מושקע *מעליב אותי אישית*. אני לא אוהב עלבונות, ומגיב בהתאם. כותב בפורום זה המסרב לקבל ביקורת בתירוצים מתירוצים שונים ("כתבתי את זה בגרוזינית והתרגום לא יצא טוב כמו המקור", "גם אני חשבתי על זה אבל החלטתי שאולי בכל זאת לא", "בכלל שכחתי מתי ולמה כתבתי את הסיפור הזה, אבל מצאתי אותו במגרה יחד עם ספר המחזור של כתה ג' 2") מעצבן לא פחות, וראשו יקופד.
לעומת זאת, כותבים רבים כאן מוכנים לקבל ביקורת, או, לחילופין, יכולים להסביר באופן הגיוני בדיוק מדוע בחרו לכתוב X ולא Y ("באופן הגיוני" = *לא* בתירוץ "אבל גם ברומח הדרקון כתבו ככה!", למשל). כותבים כאלה לומדים מטעויות ומשתפרים. יום אחד יהיו כאן מספיק סיפורים טובים על מנת להוציא (זו מזימתי) אוסף חביב. בדפוס.
אך הדרך עדיין ארוכה ומלאת חתחתים.
כמו, למשל, כותב או שניים בעץ זה… -
Boojieמשתתף
יש אנשים שפשוט אין להם מזל, אני אומרת לך. אפילו עם אמא שלי זה לא עובד.
-
NYמשתתף
-
שלמקומשתתף
-
NYמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
???משתתף
אין ארבעה יודים במלה אינטליגנציה, ונמאס לי שכולם טועים בזה!
-
Boojieמשתתף
אין-טליגנציה – למקרים בהם האובייקט חסר בעליל.
אינטליגנאציה – כשאדם מעוניין להתייחס התייחסות מבודחת לעצמו.
אינטל-איגנציה – אינטליגנציה של אנשי מחשבים. נוטה להיות בלתי מובנת לאחרים.
אינעליגנציה – אינטליגנציה גבוהה במיוחד בכל הקשור בשימוש בקללות.
אינפנטיליגנציה – כשמישהו נורא חכם אבל גם נורא ילדותי, ומשתמש בחוכמה שלו כדי לעשות טריקים ומשחקי מילים דביליים.
אינטיליגנציה – כשרוצים לעצבן מישהי עם ניק מתחכם.אגב, כמדומתני, על פי האקדמיה צריך לכתוב אינטליגנצייה (אם בצ' יש חיריק בכתיב מנוקד, הרי שאמורים להיות שני יודים בכתיב מלא. לא בטוחה אם בצ' יש אכן חיריק או שווא, אבל אם יש חיריק, הרי שבמילה הזו *אכן* יש ארבעה יודים). אבל תעזבו אותי מצרות…
-
???משתתף
כמה בעיות עקרוניות.
לביקורת חייבים לייחס _*תמיד*_ חשיבות רבה, שכן היא מהווה את האופציה הטובה ביותר לשיפור עצמי. נכון, אתה צודק שצריך לסנן את הדברים. אבל, לדעת לסנן ביקורת זו לא משימה קלה, ויש אנשים שלא יודעים לעשות כך, ונתקעים על מילים כגון "פוץ" שמהוות, לכל היותר, תגובה כועסת על איכות ירודה. ובכל זאת, מי שאינו יכול להתמודד עם ביקורת, ולו הקלה ביותר, אל לו להלין אלא על עצמו ולא להטיל עוונותיו על אחרים.
וזה העניין פה!!!
הכותב או כותבת לצורך זה, במקום להגיד לעצמו/ה "אני לא מסוגל/ת להתעלות לרמה שדורשים ממני ועלי לנסות ולהשתפר". מטיל/ה את האשמה על הביקורת השלילית שהוא/יא מקבל/ת, וזו הבעיה החמורה ביותר פה, שהיא למעשה עצלנות לשמה וחוסר יכולת להמודד עם ציפיות.לשמחתנו, לא כל האנשים דומים אחד לשני וכל אחד מתייחס לביקורת בצורה שונה. אתה לא יכול לצפות מכולם להגיד "אוקי קטלו אותי אני אראה להם מזה", זה פשוט לא עובד ככה!
זה לא משנה אם הכותב יודע או לא יודע להפנים ביקורת, עצם העובדה שהוא כתב שהודעותיו של ניר פגעו בו, ישנה כאן האפשרות לכולנו ללמוד משהו. אז נכון, ניר לפעמים כותב בצורה מעט קיצונית אבל – האם זה רק הוא? אולי על כולנו ללמוד מתוכן ההודעה, מעבר להיותה חמשיר חביב, ולהתחיל לסנן את דברינו ולזכור שאנחנו אמנם כותבים מול מסך מחשב, אבל מהצד השני יש בן אדם עם מחשבות, רגשות ודעות שלא תואמות את שלנו.ובנימה אחרת…
בכל הודעותיו של NY שקראתי עד כה, לא מצאתי ולו שבריר אחד של אכזריות או רוע, הביקורות שלו לא קטלניות והן מהוות את אחד המוקדים המשעשים ביותר בפורום הנ"ל.
איני יודעת מה אתם רוצים מהבחור, לכל היותר יש לו דרישות גבוהות, שעם מעט מאמץ ורצון הכותב הפוטנציאלי יכול להוציא תחת ידו יצירה למופת, אילו יפנים הצעותיו היקרות מפז. -
NYמשתתף
תקנו אותי אם טעות בידי, אך למיטב זכרוני מעולם לא קראתי למישהו "פוץ" מעל דפי פורום זה. יתכן כי רמזתי בעדינות לגבי כישוריו השכליים של כותב זה או אחר, אך מעולם (ככל שידיעתי מגעת) לא בקללות לשמן (א-קיינה קללה, "פוץ", אוי-י-ברוך…)
על כל פנים, אני שמח לראות כי מאמצי זוכים להערכה. -
???משתתף
-
דניאל 1משתתף
סתם השלכתי קללה חביבה אל חלל ההודעה, ניר נוהג לנבל את פיו באופן מעודן יותר.
חוץ מזה, מה רע במילה "פוץ"? יש לה המון יתרונות על פני קללות אחרות ועצם העובדה שהיא שורדת כל השנים הללו ועדיין מהווה מטבע לשון שמיש, בקרב כל השכבות והגילאים, דיי בכך על מנת להרבות ולקדם את הופעתה בהודעות רבות ככל האפשר.האופי הקטלני של הפורום הוא הסיבה שיחידה שמשאירה אותי כאן, אנשים לא צריכים להמר על כסף שהם לא מוכנים להפסיד.
פרייה, אני ואת אומרים בדיוק אותו דבר בשינויים קוסמטים קלים.
ולכותב האלמוני, לא ממש קשה לדעת מי אתה אבל אף אחד לא יתן לך את הכבוד המינימלי אם לא תחשוף את עצמך בראש חוצות. מי שרוצה לצאת במסר צריך לגבות אותו, אתה ,ידידי, פחדן.
תחשוב בעצמך איזה מסר אתה משאיר כאן. -
אסטרו-נעמימשתתף
מסכימה עם כל מילה, טוקיו
אגב, יש לך ניחוש מי זה? לי אין שמץ של מושג, ולא נראה לי שידידנו השפנפן יחשוף פניו בפרהסיה… -
NYמשתתף
אני לא יכול לסבול יותר את המנהל השחצן הזה! בושה וחרפה! איך נותנים לו להיות כאן?
אמאאאא!טוב, אז לא…
-
דניאל 1משתתף
התגובה של הזעטוט נרשמה מתוך כעס, כלומרהעלבון טרי. דף אחד אחורה ולא יותר וכבר יש לנו מספר מועט של מועמדים. להביט מי התקוטט עם ניר אישית והנה יש לנו מתכון לזיהוי שפנים. נקבל בערך שניים, מהם נסרוק את סגנון הכתיבה ונשווה להודעה. יש מספיק רמזים כדי לחשוף את הפושע.ומכיוון שהמשפט נאה דורש, נאה מקיים לא חל עליי אני מצפה ממישהו אחר שיעשה את העבודה, אני צריך לנקות את הבריכה, הכלב חירבן במקום הלא נכון.
למה לא כתבת "אסטרו-נעמי עוד שבעה שבועות"? אני זקוק לעדכונים, אני עם היד על הדופק. -
יעלמשתתף
אני ממש נדהמת. פספסתי אולי עשרה סיפורים, ופתאום אנשים נעלבים כאן על ימין ועל שמאל. אני אשתדל להשלים את החסר בשבוע הבא, כשהפרוייקט יגמר, ואז אולי אני אגלה איזו תגובה של NY הרתיחה את הכותב האלמוני ואת עידו רייף.
לעידו: אם תבדוק את תגובותיו של NY (לפחות את אלה שפורסמו עד שהתחיל לי העומס בעבודה) תגלה שהוא אכזרי רק כלפי אלה שמביאים את זה על עצמם. איך מביאים על עצמם? כששולחים סיפור עם שגיאות כתיב, או שגיאות תחביר איומות או פגמים אחרים שחלקם היו נפתרים על ידי הפעלת ספלר, וחלקם על ידי רפרוף של חבר שיודע עברית. אני עוד לא ראיתי ביקורת אכזרית של NY שפורסמה בתגובה לסיפור שראו שהכותב שלו השקיע בו. אלה תמיד היו ביקורות מאוד בונות ומעודדות, אפילו אם הוא לא אהב את הסיפור או חשב שהוא לא טוב.
מי שמזלזל בקוראים של הפורום, שלא יופתע אם יזלזלו בו בחזרה.לכותב האלמוני: יש לי איזו תחושה שאנחנו לא נפסיד הרבה מזה שאתה כבר לא כותב כאן, כי אם גרמת ל NY להגיב בחריפות כזו שהבריחה אותך, כנראה לא השקעת מספיק בסיפורים. בכל מקרה, היה נחמד לדעת איזו תגובה הרתיחה אותך – אבל אם אתה לא מזדהה, לא נדע את זה, ונשאר בצד של NY. זאת אומרת, יכול להיות שאתה צודק, אבל מבחינת הספק אני עם אלה שיש להם אומץ להזדהות בניק הרגיל שלהם.
אבל לפני שאתה עוזב סופית, האם אתה מתכנן קריירה בכתיבה? כי אם כן, אז יש לי חדשות בשבילך. מבקרים ספרותיים שכותבים בעיתון נוהגים להיות הרבה יותר אכזריים מ NY, אפילו בהודעותיו היפות יותר (וסלח לי NY, אבל זו האמת. הם עוד יותר קשוחים ממך לגבי יצירות שהם לא אוהבים). נסה לדמיין את הביקורות של NY כתובות בעיתון כששמך המלא פרוס שם לתפארת, כשכל אדם שקורא את מדורי הספרות בעיתון יוכל לראות אותו. האם התגובה שלך תהיה להפסיק מיד לכתוב? כי אם כן, אז נסה לחפש קריירה אחרת. אם לא, אז למה אתה נותן ל NY להפחיד אותך?
אם אתה לא מסוגל להתמודד עם ביקורת נוקבת, אז אין לך מה לחפש בשטח הכתיבה (ובוג'י אל תזרקי את הארלן אליסון שוב, כי היוצא מן הכלל אינו מעיד על הכלל).בכבוד רב,
יעל
-
אסטרו-נעמימשתתף
ובניגוד לפורום אורט, שהוא קהילה חביבה שבה אני מכירה את רוב חבריה אישית והיא גם סובלת אוף-טופיקיות בלי בעיה (גדולה), כאן אנשים מתרכזים (בעיקר) בסיפורים, והזמן שנשאר לי עד השחרור לא באמת קשור (או מעניין מישהו).
-
אסטרו-נעמימשתתף
אבל לא נראה לי שהוא מקשיב לכם… הוא נעלם מהשטח. אני חושבת שהוא, לרווחת כולנו, קיים את הבטחתו הבומבסטית ונטש אותנו.
-
דניאל 1משתתף
ולמה אני פה ב3:30?אסטרו-נעמי כתב/ה:
>
> אבל לא נראה לי שהוא מקשיב לכם… הוא נעלם מהשטח. אני חושבת
> שהוא, לרווחת כולנו, קיים את הבטחתו הבומבסטית ונטש אותנו. -
???משתתף
בהמשך לקו המחשבה של טוקיו, בהתחלה הרשימה עמדה על סיד 1.6 (או אולי זה היה סעיף אחר??), עידו רייף ונונין. עידו הגיב להודעה, נונין ממשיך לכתוב בפורום, ומי נשאר???
-
Boojieמשתתף
הוא סיד 6.7, וזה לא מספר סעיף אלא מספר גרסה, וזה אחד הכינויים החלופיים שאני משתמשת בהם לפעמים כשאני לא רוצה ערימה של מחמאות בלי הכרה רק בגלל שכולם מכירים אותי (ופוחדים ממני), ואם ניר היה מתקיף את סיד 6.7, סיד היה מחזיר לו בדרך שהוא יודע הכי טוב. יתכן שאת מערבבת אותו עם סידהרתא, המכונה גם הוא סיד על ידי חלק מהכותבים כאן, שאכן הותקף כמה פעמים.
(סתם למי שלא יודע מי הוא סיד 6.7 – הוא רוצח סדרתי וירטואלי קטלני במיוחד, שהמשטרה השתמשה בו כדי לאמן את שוטריה בסרט "פקודת חיסול" – "Virtuosity", עד שהוא הצליח לארגן לעצמו גוף סיליקון מלאכותי ולברוח משם. אחלה סרט, עם ראסל קרואו בימים שלפני גלדיאטור, עושה תפקיד פשוט מפואר. מומלץ מקרב הגרב.) -
דניאל 1משתתף
המבין יבין ומי שלא הבין אז לא נורא.
מספיק עם הנושא הנ"ל.
אני חייב ללכת, מישהו חשב שלאופניים שלי יש בלמים. -
NYמשתתף
-
NYמשתתף
אך אני יפה יותר!
(ויש לי שיקופי רנטגן המוכיחים זאת!) -
???משתתף
אם הייתי בודקת את זיכרוני החלוש משהו, הייתי רואה שלסיד בעצם לא היה וויכוח רציני עם NY.
כנראה אני גם צריכה להפסיק לקטלג סיפורים בצורה בינארית.
נו טוב, מזל שאני לא עובדת במשטרה.בוג'י, התנצלותי.
-
Boojieמשתתף
אני יודעת שאתה אוהב אותי תמיד. סתם עושה את עצמך קשוח.
-
-
מאתתגובות