ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › חלון לעולם חדש – אנימה מנגה ושאר ירקות
- This topic has 8 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
cheshercatמשתתף
ההרצאה של רז גרינברג על הייאו מיאזאקי (שנערכה במסגרת ההרצאות ע"ש גפן) הייתה פשוט נפלאה!!!
בתור מי שהדבר היחיד שהיא מכירה (וגם זה בקושי) בעולם האנימה זה את "הנסיכה מונונוקי", זכיתי בהצצה חטופה לעולם קסום מעניין ולא מוכר (ולפרקים לא מובן, אבל רק בגלל שהוא ביפנית).
עד היום גם רק שמעתי שמועות על ההרצאות של רז ואתמול הייתה לי הזכות לחזות בדבר האמיתי – שעתיים (כמעט) של שליטה מדהימה בחומר שהועבר לנבערים שכמוני בצורה בהירה ומרתקת.והכי נחמד – יש צ'שר יפני. הוא נראה כמו פרבי והוא יודע גם לשאוג
-
אמברמשתתף
שרז ירצה גם בפנטסי.קון
-
cheshercatמשתתף
-
Dragoranמשתתף
לגבי טוטורו, אני חשבתי שהחתול של קיקי (צי'צי') הוא מועמד יותר מתאים לצשר (אבל זה רק אני…)
בלינק הבא יש כמה תמונות נחמדות מהסרטים של סטודיו ג'יבלי (הסטודיו של מייזאקי)
http://www.animecellar.com/animecels/mononoke/mononoke.html -
עכשיו מה זה בא לי לראות את הסרטים המלאים. רז בהחלט יודע לעשות חשק, המון חשק. אפילו את מונונוקי בא לי לראות פעם נוספת.
-
NYמשתתף
אבל רז – האם קיבלת, לפני זמן מה, את הדואר האלקטרוני ממני בעניין האתר שלך? היו לי כמה הצעות לשיפור וכן הצעתי לעזור לך בכך. למיטב זכרוני, מעולם לא קיבלתי תגובה…
-
?? ???????משתתף
"עליסה בארץ הפלאות" הוא אכן אחד מהספרים האהובים על מיאזאקי, וחתול הצ'שר אכן שימש השראה ל-"טוטורו" וכנראה גם (למרות שלא מצאתי לכך התייחסות ישירה) לחתול ג'יג'י ב-"שירות המשלוחים של קיקי". "טוטורו" הוא סרט ש-"עליסה" השפיע עליו גם במונחי עלילה (צריך לראות את הסרט) וטוטורו בהחלט קיבל כמה מהגנים של חתול הצ'שר (יש לפחות סצינה אחת בסרט שבה מיאזאקי גנב מקרול בלי בושה…).
-
cheshercatמשתתף
-
???משתתף
-
-
מאתתגובות