חדשים לבקרות.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה חדשים לבקרות.

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161404 הגב
      עפר מתוקי
      משתתף

ובכן…
      ממשק מוזר יש לפורום הזה.
      תסלחו לי אם אני קצת מקשקש, הודעה ראשונה שלי פה, אני עוד לא מכיר את הנורמות.
      בכל מקרה, הצטרפתי לאגודה באייקון האחרון, והחלטתי שלא יזיק ללמוד מי האנשים שאני הולך להטריד.
      אל תדאגו, יש פואנטה להודעה הזאת.
      שתיים, למען האמת.
      הראשונה היא תהיה לגבי מעורבות של קבוצות שונות באותה סביבה.
      או בפשטות – כמה מכם שייכים (היום או בעבר) לקבוצות של רוקי/במה חדשה/אולטינט?
      השאלה השנייה היא קצת יותר רצינית – דיברתי עם אחד מהמארגנים של הכנס, נדמה לי ששמו חנן, והוא אמר לי שמדי פעם יש פעילויות ירושלמיות ביוזמת הדס, בעיקר. אז מה, מי, והאם אפשר לעזור במשהו?

תודה מראש על הסובלנות (זה במידה וההודעה לא נמחקה. אם היא נמחקה, תלכו לטיול ארוך מעבר לצוק קצר).

• #169787 הגב
      ארז
      משתתף

אכן קיימת לפעמים, ביוזמת הדס, או גרומיט.
      הייתי מציע לך להתעניין בנושא בפורום אורט, שהדס היא המנהלת שלו, וגרומיט מנהל עיתון הפורום שם. יש לינק למעלה מצד ימין.

לגבי השאלה הראשונה, לא יכול לעזור לך.

• #169789 הגב
      שלמקו
      משתתף

בכל מה שנוגע לחובבים עצמם, הפורום הזה הוא לא המקום הטוב ביותר לשאול. שאלות כאלה יתקבלו בברכה בפורום אורט, למשל, בעוד הפורום שכאן עוסק בעניינים הנוגעים לאגודה בלבד.

בקשר לשאלתך השנייה- זו שאלה טובה (ורלוונטית לפורום, אפילו), אך אויה- אין לי תשובה. אני בטוח שהדס תתן לך תשובה טובה כשהיא תקרא את זה.

• #169795 הגב
      ???
      משתתף

קשות מזה שאני גם המארגנת של הכנסים של האגודה.

אבל אם יש למישהו את החשק/יוזמה/בית כדי לעשות פעילויות לתא הירושלמי – כל עזרה תתקבל בשמחה.

כרגע אני זוממת על הקרנה של אולטרהויולט, שתצא לפועל, אי"ה, אחרי שאני אתאושש סופית מאייקון, וארגיש שאני רוצה לארגן משהו.

אתה מוזמן לשלוח לי מייל ואני אצרף אותך לרשימת הדיוור של התא:

hadas@moit.gov.il

• #169801 הגב
      עפר מתוקי
      משתתף

טוב, קודם כל תודה על התשובות.
      אני בהחלט אנסה את הפורומים של אורט, ותקוו שלא עשיתם טעות שהפנתם אותי לשם.
      שאלה נוספת:
      כמה כנסים/מפגשים יש בשנה, בערך?
      הבנתי שאייקון הוא האירוע המרכזי. מה האירועים המשניים? ואיפה הם מתרחשים, בד"כ?

• #169802 הגב
      ארז
      משתתף

על אחד מהם כתוב "פעילויות".

תמצא שם את כל האינפו שאתה מחפש. כנסים, מפגשים, פעילויות, זמנים ואתרים.

• #169803 הגב
      אמבר
      משתתף

שנקרא "פנטסי.קון", יש את סדרת ההרצאות בבית אריאלה, ובתקווה שיהיו עוד כנסים כמו פאן.קון והקרנה של שני המגדלים . הכל נמצא איפה שארז אמר.

• #169804 הגב
      סידהרתא
      משתתף
מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #169795 in חדשים לבקרות.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול