חברות באגודה + המימד העשירי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה חברות באגודה + המימד העשירי

מציג 2 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163440 הגב
      איתי צור 1
      משתתף

שלום, אגודה.

1. בכנס פנטסי.קון שהיה באוגוסט 2008 הצטרפתי כחבר אגודה וניתן לי כרטיס זמני (מקרטון, בלי מס' חבר) עד שיגיע הכרטיס הקבוע. אתמול קיבלתי בדואר מעטפה מכם ובה גליון 34 של "המימד העשירי" אך כרטיס חבר לא היה שם.
      מתי ואיך אני אמור לקבל את הכרטיס?
      2. בלי קשר לכרטיס, בכנס עצמו אמרו לי שאני יכול לבחור גליון כלשהו של "המימד העשירי" כחלק מתשלום החברות, אז בחרתי את האחרון שיצא, גליון 34, שהיה מונח שם על השולחן. לא אמרו לי שבדיוק את הגליון הזה אקבל בדואר. (אני חשבתי שהגליון שאקבל בדואר יהיה גליון 35.) איך אני יכול לקבל גליון יותר מוקדם במקום אחד משני העותקים שיש לי של אותו הגליון?

תודה מראש,
      איתי

• #187773 הגב

זה יבטיח לך תשובה מהירה יותר, ולו כי אחראי המזכירות לאו דווקא בודק את הפורומים כל יום.

נ"ב האימייל של המזכירות נמצא בראש העמוד

• #187777 הגב
      גרומיט
      משתתף

שלום איתי,

כרטיסי החבר אמורים להישלח לחברי האגודה במהלך השבוע הנוכחי על-ידי מזכירת האגודה. מסיבות טכניות העדפנו לשלוח את ה"מימדים" בנפרד. הגליון העודף שקיבלת נבע מכך שהעדפנו לטעות לכיוון הזה ולשלוח למישהו גליון עודף, ולא לפספס חלילה את המשלוח לחבר אגודה שלא קיבל עותק.

בעקרון, חברי אגודה רשאים לקחת עותק מכל גליון "מימד" שירצו ושנמצא עדיין ברשותנו. תוכל לקבל גליונות ישנים בדוכן האגודה בפסטיבל אייקון, שיתקיים בחול המועד הקרוב בסינמטק תל-אביב. אם משום מה אינך יכול להגיע, אנא צור קשר אתי במייל של האגודה, ותאם משלוח של גליונות נוספים בדואר. הכתובת: isfsfaf@gmail.com.

בברכה,

רמי שלהבת
      ממלא מקום אחראי המזכירות של האגודה.

מציג 2 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #187777 in חברות באגודה + המימד העשירי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול