זמן הרצאה בעולמות – ממש חוצפה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה זמן הרצאה בעולמות – ממש חוצפה

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163300 הגב
      ???
      משתתף

שולחים טיוטה ראשונה שבה אני מרצה בארבע אחה"צ

שולחים טיוטה שניה שבה אני מרצה בארבע אחה"צ

ואני אמור לגלות במקרה (!) שאני מרצה בשתיים רק כשמפרסמים את התוכניה באתר?!?! או שמה תכננו צוות מרצים להרים אלי טלפון שעתיים לפני ההרצאה (למיטב ידיעתי) ולתהות איפה אני?

גרייף. עצבני.

• #185991 הגב
      Boojie
      משתתף

אני כבר לא מתרגשת מהדברים האלה. מזיזים לי הרצאה לשעה לא הגיונית, שוכחים לי הרצאה, מפילים עלי דברים ברגע האחרון, לא דואגים לציוד, לא מודיעים לי שהחדר הוחלף… ככה זה בכנסים, יש איזושהי נטייה לפשל קצת בתקשורת עם המרצים, קורה המון. ולפני שתבוא עם "לא אצלנו" – כן, במיוחד "אצלכם", בכנס הגדול והמקצועי ביותר. כמה שהכנס יותר גדול, ככה יותר בלגן.
      לפני כל כנס בודקים שוב ושוב את התוכנייה ומוודאים שהמארגנים – ירחם אללה על נשמתם העמוסה – לא שכחו משהו עקרוני, ואם משהו לא בסדר, מתבכיינים והם מסדרים את זה כמיטב יכולתם. זה מה יש.

• #185992 הגב
      גרומיט
      משתתף

העברתי את תלונתך ליואל ואינגר, אחראי המרצים. כל מה שאני יכול לומר בעצמי הוא שעם כל הצער שבדבר, דברים כאלה קורים.

• #185997 הגב
      ???
      משתתף

את גיא וינר שמים מול איזו אסיפה, קרן שוכחת לשלוח טיזרים, וכל הפורומים בוערים; אני עומד בפני מבוכה (שהרי אין לי שום סיבה להגיע לעולמות לפני ההרצאה שלי, כך שהיא פשוט הייתה מתבטלת), והתגובות שאני מקבל זה משיכת כתפיים, התגוננות-מראש ("לפני שתבוא עם לא אצלנו"…), והבטחה שזה יקרה שוב?

• #185998 הגב
      Boojie
      משתתף

למה, כאילו אני אחראית על זה? אני אומרת לך מניסיון ששנים אני מרצה/מעבירה סדנאות/עושה שטויות אחרות בכנסים, ושנים שזה ככה. אני לא זוכרת אפילו כנס אחד שבו זה לא היה המצב. אז מה בדיוק זה ייתן לך, להתעצבן?
      נראה לך לא טוב? תנהיג רפורמה באופן שבו הקהילה בכללותה מטפלת בכל התפקיד של א' מרצים וכל הכרוך בו. אם תצליח למצוא דרך למנוע תקלות כאלה, אני חושבת שכל הכנסים הידועים למדע יהיו אסירי תודה לך.

• #185999 הגב
      גרומיט
      משתתף

קיבלת ממני התנצלות, העניין טופל עד כמה שרק ניתן ללא מכונת זמן ברגע שנתקלתי בו, ויואל כתב לי בינתים שהוא פנה אליך מיד אחרי שדיווחתי לו על התלונה. מצער מאוד, לא צריך לקרות, ובכל זאת קרה. זה טבען של תקלות. לצערי, עד כה לא נתקלתי בכנס גדול או בינוני שלא היו בו בעיות בתקשורת עם המרצים, למרות נסיונות בלתי פוסקים (שיימשכו גם בהפקת הלקחים של "עולמות") לפתור אותן. חבל שהפעם אתה זה שנפגע.

ואגב, בוג'י, נכון לעכשיו, אינה נמצאת כעת בהנהלת האגודה או בהנהלת עולמות, והיא ענתה לך כאדם פרטי לגמרי, על בסיס נסיונה בכנסים קודמים. בתשובה היחידה שקיבלת מהאגודה, באמצעותי, אין "לא נורא" או "גם אצלכם". אנא השתדל לא לערבב.

• #186000 הגב
      Boojie
      משתתף

ל"ת

• #186002 הגב
      ???
      משתתף

הבעיה כבר קרתה, א. המרצים (אחרי שהודעת לו, אני מניח) כתב להתנצל ועברנו הלאה.

בוג'י – את מינית עצמך לדוברת הכללית, אז אל תתפלאי שמדברים אלייך ככזו. החלטת שזה בסדר, שזה קורה, whatever, ואותי זה מעצבן. לא כי זה לא קורה, אלא בגלל מסע הצלב נגד "מארגן התוכניה" או שאיך לא כיניתם אותו לפני אייקון.

גרומיט – זה אמנם פורום האגודה, אבל העניין עליו דיברתי היה קהילתי/חברתי: התגובות לטעויות כשהן קורות בכנס א' למנחה א' מול טעויות בכנס ב' למנחה ב'. לכן לא התייחסתי לתגובה של בוג'י כתגובה "רשמית" אלא בדיוק כמה שהיא הייתה: התגובה הרפלקסיבית של הכותבים בפורום.

• #186003 הגב
      Boojie
      משתתף

בדיוק את אותם דברים שאמרתי לך אמרתי לדי והותר אנשים שהתלוננו על דברים דומים לפני כנסים קודמים, כולל גיא בקר (לא וינר) וכולל, אם זכרוני אינו מטעני, גם קרן אמבר, לפני אייקון האחרון.
      ברדק בתוכנייה זה דבר שגרתי לחלוטין. מעצבן? כנראה. מבאס? גם. לא היה צריך לקרות? בלי ספק. אבל קורה, כל כנס מחדש. אני לוקחת את זה כמובן מאליו ונערכת בהתאם, מה שאומר, למשל, שכמעט תמיד כשאני מעבירה סדנה אני דואגת להביא דפים ועטים מהבית, כי ברור לי שמתישהו תהיה פשלה וישכחו להביא לי (כבר קרה).
      אני לא מוצאת טעם להתעצבן מזה ברמה כזאת. ראוי להעביר ביקורת ולתת משוב על מה שלא עובד, אבל להתעצבן ככה על פשלה סטנדרטית? בשביל מה זה טוב?

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־זמן הרצאה בעולמות – ממש חוצפה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: