ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › ועד יקר
- This topic has 9 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 11 חודשים by
רני.
-
מאתתגובות
-
-
אריק
משתתףראשית תודות לכנס (כן יירבו ) וכן, אני כבר מחכה לסוף מאי.
שנית
בחודש יוני ייפתח בסיאטל מוזיאון המד"ב (לינק מצורף).
מסריקת האתר עולה כי לכל המובילים במד"ב יד ורגל שם, החל ממיטב הסופרים, דרך מיטב הציירים וכן, גם לוקאס ועושי הסרטים מעורבים בפרוייקט.האם האגודה יצרה קשר עם המוזיאון?
אנו בהחלט יכולים לתרום להם (לא, לא כסף) חומר החל מספרים, סיפורים איורים ומידע לגבי המד"ב בארץ.
להבנתי קשר עם גוף שכזה עולה בקנה אחד עם מטרות האגודה ויוכל לקדם את קשרי האגודה עם גורמים בחו"ל באופן משמעותי.
בהמשך לפגישה עם הועד, אני מוכן ליצור את הקשר עמם (רק חבל שאין לי סיכוי להיות הקיץ בסיאטל…)
-
חגית
משתתףאריק תודה על ההפניה.
נושא זה כמו נושאים אחרים, קשור לתפקיד של יחצ"ן האגודה.
כפי שסופר ב"פגוש את הועד" אנחנו בחיפוש אחר יחצ"ן שיחליף את רני גרף המסיים את תפקידו בקרוב.
החושקים בתפקיד מתבקשים לפנות לחבר הועד החביב עליהם.
חג שמח -
Boojie
משתתףהאגודה צריכה לשקול לשכור יחצ"ן מקצועי. כן, אני יודעת, זה הרבה כסף, אבל מצד שני, יחצ"ן מקצועי, שיש לו קשרים כראוי ומשקיע בזה את מיטב זמנו, יכול להביא תועלת שתצדיק במאה אחוז את ההשקעה. הנסיון מראה שיחצ"ן מתנדב פשוט לא מסוגל להביא את המידע על האגודה למקומות הנכונים, והרבה אופציות מבטיחות הולכות לאיבוד (ע"ע החשיפה ה"אדירה" שניתנה לפרס גפן השנה, למרות האפשרויות).
אני רוצה להדגיש שזו אינה ביקורת על אף אדם ששימש עד כה כיחצ"ן האגודה, אלא הכרה במציאות פשוטה. יחצ"נות מקצועית דורשת זמן והשקעה אדירים כמו גם קשרים ונסיון, ומצד שני יכולה להניב פירות מצוינים בתמורה לכסף. שווה לשקול את זה.
זה, אגב, לא שולל את הצורך ביחצ"ן מטעם האגודה – אדם שיעבוד *מול* יחצ"ן מקצועי ויהיה אמון על העברת החומר הדרוש, קביעת הדגשים הרצויים וכדומה. -
???
משתתףאבל למה לא לקבל הכל ?
כוונתי ששווה לחפש בין כוחותינו (ובין כוחות סמוכים) ואולי נגלה חובבים שגם יודעים דבר או שניים על יחצ"ון.
אם לא ימצא כזה מלאך תישקל האופציה של שיווק חיצוני. -
אמבר
משתתףכרגע האגודה לא הצליחה למצוא אפילו מישהו שישים הודעות בפורומים לקראת פנטסי.קון
וזה לא מספיק לדעת דבר או שניים על יחצנות. אחד הדברים שמאפיינים יחצן טוב הם קשרים, וכאלה לוקח שנים להשיג.
לפחות מאייקון האחרון, אפשר לראות עד כמה העסקת יחצן מקצועי שיפרה את יחסי הציבור של אייקון. אייקון השנה קיבל חשיפה העולה בכמה דרגות על החשיפה שקיבלו כל האייקונים הקודמים לו וזה בזכות היחצון המקצועי שקיבלנו מהעיריה.
-
Boojie
משתתףיש פה עניין של השקעת זמן. יחצ"נות טובה דורשת לא רק השקעה מסיבית של זמן על קשרים עם כל הגופים הרלוונטיים (עיתונות כתובה, עיתונות משודרת, טלוויזיה וכדומה, כולל בחירה של הגורמים הנכונים לפנות אליהם בכל גוף וגוף) אלא מעקב קבוע ורציף אחר כל הגופים האלה. יש לי המון כבוד לאנשים שמתנדבים למען האגודה, אבל זו פשוט יותר מדי עבודה מכדי שתבוצע כיאות על ידי מתנדב, ולא נראה לי שזה יהיה רעיון טוב לחלק את זה, כמו את מזכירות האגודה, בין כמה אנשים שונים.
-
רני
משתתףבאפשרות מסוג זה. אם למישהו מכל המציעים כאן יש גם איזושהי הצעה למישהו ספציפי, נשמח לקבל.
-
אריק
משתתףאני לא בטוח שיחצ"ן במינוי זמני או יחצ"ן שכיר יוכל לקיים את קשרי חוץ של האגודה עם גופים רלוונטים בעולם. הקשר עם הגורמים נוצר להבנתי על בסיס אישי ומתמשך ונראה לי שיחצ"ן לשנה יפספס את העניין.
אני לא מתאים אבל מהן הגדרות התפקיד המיועד ליחצננו המיועד? -
אמבר
משתתףזה תפקיד שמתאים ליחצ"ן.
יחצ"ן בהגדרה הוא זה שדואג להביא את פועלה של האגודה לקהל שלה (באמצעות הפורומים, הדיוור וכיוצ"ב) ולכלל הציבור (באמצעות העיתונים והמדיה השונים).
-
רני
משתתףלהגדרת תפקיד היחצ"ן ראה את תגובתה של אמבר פה מעלי.
התפקיד השני (שלא ממש קיים עכשיו) הוא אחראי על קשרי החוץ של האגודה. חושב שאתה אולי מתאים לתפקיד הזה?
-
-
מאתתגובות