ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › ואם כבר מדברים על ספריות
- This topic has 8 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 6 חודשים by
??? ???.
-
מאתתגובות
-
-
??? ???
משתתףבוועד הקודם לפני הבחירות היו מגעים עם המרכז להדרכת ספריות בנוגע לשיתוף פעולה בינם ובין האגודה. וונדרוורקן ריכז את הנושא הזה לפני הבחירות.
האם משהו נעשה בנושא זה כרגע , האם יש מישהו שמטפל בכך? -
ארז
משתתףאליבא דוונדרווקן, הם לא היו מעוניינים, משום מה.
למה לא תשאל את וונדר בעצמו? אני משוכנע שתוכלו להחליף מילה או שתיים בנושא, בצימצום רב. -
??? ???
משתתףהם דוקא כן היו מעוניינים . הם לא הבינו מדוע בשלב מסויים האגודה ( דהיינו וונדר וורקן ) ניתקה עימם מגע.
האם יש כאן מקרה של קצר בתקשורת ? -
ארז
משתתףדבריו של וונדר היו בהחלט ברורים בנושא. להסברים נוספים פנה אל וונדר, כפי שביקשתי קודם.
-
??? ???
משתתףןמתון הדברים נראה שאין לאגודה כל כוונה שהיא לפנות יותר למרכז להדרכת ספריות , כך שאין כל טעם להציע הצעה נוספת בנושא.
-
אמבר
משתתףיש מישהו שאמר לך שהוא מעונין בנושא? האם תוכל למסור את הפרטים שלו או לקשר אותו איתנו?
חבל שנושא כזה חשוב יפול בין הכסאות.
-
??? ???
משתתףהשתלמויות מיוחדות, והיא שמטפלת בנושאים כאלה. . היא כבר הודיעה לי שהיא מעוניינת בנושא , עד כדי כך שהזמינה אותי להרצות על ספריות במדע בדיוני בכנסת הספרנים האחרון. הטלפון שם הוא 03-6180151.
אינני חושב שיש בכך מן העניין לשמוע מה שיש לוונדרוורקן לאמר בנושא .רינה לא שמעה על כל פניה מהאגודה בנושא זה, ואין זה ברור עם מי הוא בעצם דיבר . ייתכן שהוא דיבר עם האנשים הלא נכונים.
מן הראוי להתחיל את כל המו"מ מחדש. -
ומה הם יכולים לתרום לקידום העניינים שלנו?
-
??? ???
משתתףהם יוכלו להסביר זאת יותר טוב ממני. אבל באופן כללי : המרכז להדרכת ספריות מספק לספריות ברחבי הארץ מידע וציוד , מידע על ספרים חדשים שיוצאים לאור ( וגם יכול להודיע להם על חוברות המימד העשירי לספריות שיהיו מעוניינות בהם ).
והם גם מארגנים אירועי השתלמות לספרנים בנושאים שונים , ואפשר יהיה אולי לשכנע אותם ליטול חלק באירועים הקרובים ללב האגודה.
-
-
מאתתגובות