ואם כבר מדברים על ספריות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ואם כבר מדברים על ספריות

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161257 הגב
      ??? ???
      משתתף

בוועד הקודם לפני הבחירות היו מגעים עם המרכז להדרכת ספריות בנוגע לשיתוף פעולה בינם ובין האגודה. וונדרוורקן ריכז את הנושא הזה לפני הבחירות.
      האם משהו נעשה בנושא זה כרגע , האם יש מישהו שמטפל בכך?

• #168686 הגב
      ארז
      משתתף

אליבא דוונדרווקן, הם לא היו מעוניינים, משום מה.
      למה לא תשאל את וונדר בעצמו? אני משוכנע שתוכלו להחליף מילה או שתיים בנושא, בצימצום רב.

• #168689 הגב
      ??? ???
      משתתף

הם דוקא כן היו מעוניינים . הם לא הבינו מדוע בשלב מסויים האגודה ( דהיינו וונדר וורקן ) ניתקה עימם מגע.
      האם יש כאן מקרה של קצר בתקשורת ?

• #168690 הגב
      ארז
      משתתף

דבריו של וונדר היו בהחלט ברורים בנושא. להסברים נוספים פנה אל וונדר, כפי שביקשתי קודם.

• #168691 הגב
      ??? ???
      משתתף

ןמתון הדברים נראה שאין לאגודה כל כוונה שהיא לפנות יותר למרכז להדרכת ספריות , כך שאין כל טעם להציע הצעה נוספת בנושא.

• #168692 הגב
      אמבר
      משתתף

יש מישהו שאמר לך שהוא מעונין בנושא? האם תוכל למסור את הפרטים שלו או לקשר אותו איתנו?

חבל שנושא כזה חשוב יפול בין הכסאות.

• #168695 הגב
      ??? ???
      משתתף

השתלמויות מיוחדות, והיא שמטפלת בנושאים כאלה. . היא כבר הודיעה לי שהיא מעוניינת בנושא , עד כדי כך שהזמינה אותי להרצות על ספריות במדע בדיוני בכנסת הספרנים האחרון. הטלפון שם הוא 03-6180151.
      אינני חושב שיש בכך מן העניין לשמוע מה שיש לוונדרוורקן לאמר בנושא .רינה לא שמעה על כל פניה מהאגודה בנושא זה, ואין זה ברור עם מי הוא בעצם דיבר . ייתכן שהוא דיבר עם האנשים הלא נכונים.
      מן הראוי להתחיל את כל המו"מ מחדש.

• #168697 הגב

ומה הם יכולים לתרום לקידום העניינים שלנו?

• #168698 הגב
      ??? ???
      משתתף

הם יוכלו להסביר זאת יותר טוב ממני. אבל באופן כללי : המרכז להדרכת ספריות מספק לספריות ברחבי הארץ מידע וציוד , מידע על ספרים חדשים שיוצאים לאור ( וגם יכול להודיע להם על חוברות המימד העשירי לספריות שיהיו מעוניינות בהם ).
      והם גם מארגנים אירועי השתלמות לספרנים בנושאים שונים , ואפשר יהיה אולי לשכנע אותם ליטול חלק באירועים הקרובים ללב האגודה.

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־ואם כבר מדברים על ספריות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: