ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › התפרסמה התוכניה של עולמות
- This topic has 19 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 7 חודשים by גרייף.
-
מאתתגובות
-
-
גרייףמשתתף
ב-11 לאפריל המחזמר הולך לעלות על הבמה, לרוץ, הוא הולך לעשות הרבה דברים, אף אחד מהם הוא לא להיות מוקרן. הוא גם, סביר להניח, הולך להיות, לא מוקרן, באולם 1.
-
Boojieמשתתף
הם שמות מתחכמים שניתנו לאולמות משום שמדובר בכנס *ע*ולמות.
-
גרייףמשתתף
טעיתי. לא מפתיע, בגלל שאני ציני ומריר, ובחיים לא הייתי חושב שטעות כתיב כזו היא ניסיון להתחכמות.
-
Boojieמשתתף
אבל נדמה לי שזו לא פעם ראשונה שנותנים לאולמות שמות שתואמים את נושא הכנס, בגלל זה אני מניחה שזה העניין.
אם תהיה יותר מדי ציני ומריר זה יעשה לך קמטים. חבל. -
גרייףמשתתף
הקמטים הם קמטי צחוק. הציניות והמרירות זה בשביל ההומור.
-
גרומיטמשתתף
חיפשתי עכשיו בכל מקום שעלה בדעתי באתר הכנס ולא מצאתי התייחסות למחזמר כהקרנה. תואיל להאיר את עיני, שאוכל לתקן את זה?
-
Boojieמשתתף
ככל הנראה תיקנו את זה לפני שהגעת לבדוק את הנושא.
-
גרייףמשתתף
אני חשבתי שהגישה שלך לטעויות היא שמספיק לראות טעות ואז הבן אדם שאחראי על התיקון מבין בטלפתיה את הבעיה ומטפל בה?
מוזר…
-
Onyxמשתתף
עברנו לשידור באמצעות גלים שליליים וחיוביים, הבעיה שאתה תקוע על מצב Transmitting only.
-
גרומיטמשתתף
אם בכל התוכניה והאתר וכל יתר הדברים שערכתי בשביל "עולמות," הפועל השגוי הזה יתגלה בשגיאה הגדולה ביותר שהצליחה לחמוק מעיני, מצבנו מצוין. כנראה "הגישה שלי לטעויות" עושה את מלאכתה ברוב הגדול של המקרים.
-
גרייףמשתתף
כשכתבתי את ההודעה שלי, לא צפיתי לתגובה הזו ממך.
הנחתי שתתעלם או שתאנח בייאוש (טרולים, כידוע, זה דבר מייאש).
במקום, התגובה שלך לוקחת את מה שכתבתי במילוליות-יתרה וברצינות מתמיהה, מתוך תחושה, כנראה (כנראה! לא הייתי רוצה חס וחלילה שמישהו, בצחוק כמובן, יאשים אותי בהוצאת דיבה!) שאני באמת מעביר ביקורת על יכולות ההגהה שלך (מסתבר שזה שאתה המגיה של אתר "עולמות" זה עוד משהו שאני אמור לדעת בטלפתיה).
לא. לא העברתי ביקורת על יכולות ההגהה שלך. אני לא יודע אם זו הטעות היחידה באתר. אני בטוח שלא. למשל, ראיתי שאחד הדוגמאות של איך לא לכתוב קדימון להרצאה נכנסה לך בטעות (בטעות! שלא יחשבו שאני חושב שעשית משהו בכוונה! אתה תמיד מקצועי, הרי) לתוכניה.
הפורום הזה, ואתה, לא מפסיקים להפתיע אותי.
-
Boojieמשתתף
ל"ת
-
גרייףמשתתף
היה קובץ כזה עם כותרת כמו "איך לכתוב קדימון" או משהו כזה, ובו הוראות, לדוגמא, לא לכתוב שאלות ריטוריות, ומיני שטויות כאלו.
את בטח לא צריכה קובץ כזה; את בטוח מכוונת לגלים החיוביים בטלפתיה של אמיר…
-
Boojieמשתתף
ואחד היתרונות הגדולים של השתתפות בפאנלים: אתה לא צריך לכתוב קדימון לעצמך.
אני, כידוע, מכוונת לגלים החיוביים אצל כולם. כזאת אני, אדם חיובי, סימפטי וחביב אל הבריות [הוסף ארנבונים מקפצים באחו כאן]. ומלבד זה, אני יודעת לכתוב ממש טוב.
-
גרומיטמשתתף
אחד הלקחים שקיבלנו מ"עולמות" הקודם היה שראוי לתת למרצים הנחיות ברורות יותר לגבי ניסוח של תקצירי הרצאות. בהתאם לכך הוכן מסמך של קווים מנחים וכללי אצבע, שכבר היה בשימוש מאז גם במיתופיה ובפנטסי.קון, ועכשיו גם בעולמות. אחד מכללי האצבע האלה הוא משהו כמו "מוטב להימנע משאלות רטוריות" (אני כבר לא זוכר איך בדיוק ניסחתי את זה), מאחר שיותר מדי תקצירים חוזרים על תבנית קבועה של כמה שאלות רקע ואחריהן "על זה ההרצאה תענה", בנוסח זה או אחר.
מי שחושב ש"מוטב להימנע" שקול ל"גורו והישמרו – רק לא זה", שיבושם לו.
-
Boojieמשתתף
ל"ת
-
גרומיטמשתתף
[ל"ת]
-
גרייףמשתתף
זה מאוד מבלבל. אני לא חושב שזה נובע מההימנעות שלי ממילות גנאי נטו, אני חושב שזה משהו אחר…
טוב, אני אשתדל שלא לתת לזה להפריע לי.
-
גרומיטמשתתף
הוא למה אתה חושב שהתייחסות שלי לשאלה של בוג'י יועדה אליך. בניגוד למה שחושב(ים) אחד(ים), העולם אינו סובב סביב גרייף.
-
גרייףמשתתף
רק פורום האגודה.
-
-
מאתתגובות