התא של הבאר

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160709 הגב
      ???
      משתתף

מגיע לנו מזל טוב – האתר של "הבאר" עולה היום לאוויר.
      אז נכון הוא עוד בחיתוליו אבל אני חושבת שהוא מקסים (דעה משוחדת של דודה???)
      http://southrenlibrary.tripod.com/Index.htm
      אתם מוזמנים להכנס, לרחרח ולהעביר לנו את רשמיכם.
      כמן כן הבאר גאה לארח את אלי אשד והדס פרבר להרצאה : דתות במד"ב והשפעתן על כתות ואמונות בעולם האמיתי.
      ההרצאה תתקיים ביום שני 22.1 בשעה 20:00 . פרטים נוספים :
      058830610 (חגית)

• #164735 הגב
      אמבר
      משתתף

אני רק הולכת לדבר על האגודה…..

• #164736 הגב
      ???
      משתתף

לא טענתי שאת מרצה, רק אמרתי שאנו גאים לארח אותכם להרצאה.
      לא כל יום מגיעים אלינו אורחים.

• #164737 הגב
      Boojie
      משתתף

א. נורא חבל שהוא לא בעברית, או שלפחות עמוד ה"אודות" לא בעברית.
      ב. עמוד ה"אודות" מבולבל ומבולגן. זה לא נורא כשלעצמו, אלא שאני חושבת שממש בתחילתו צריך להיות כתוב בגדול "אתר זה הוא אתר "הבאר", בלה בלה בלה באר שבע, בלה בלה בלה כתבו אלינו". בקיצור ובנוחות. כי חשוב מאד שאנשים יוכלו ליצור קשר *בקלות* דרך האתר, ולא שיטבעו באינפורמציה שהם לא בהכרח רוצים.

• #164738 הגב
      פג'ואיה
      משתתף

א – כפי שסטודנט למחשבים אמר לי פעם, אינטרנט ועברית לא הולכים טוב ביחד.
      יש המון אתרים שיוצאים מבולגן כי נכתבו בעברית.
      ב – האתר לא נכתב במקור לבאר. זו הייתה חתונה מוצלחת בין הבאר ואתר שחיפש בית.
      ג – וזה הקטע החשוב : איזו אינפורמציה מיותרת יש שם ? אם תוכלי לפרט יותר ספציפית נוכל לשפר את הנקודה הזו.

• #164739 הגב
      Boojie
      משתתף

ולראייה הפורום הזה… ועוד עשרות על גבי עשרות של אתרים בעברית. בבקשה. זה באמת לא תירוץ.
      לא אמרתי שיש אינפורמציה מיותרת, אמרתי שמי שמחפש ליצור קשר עם אנשי הבאר צריך למצוא את הקישור לאימייל בנוסח "פנה אלינו" ישר על ההתחלה, ולא בסוף אחרי הרבה מאד מלל שאולי לא מעניין אותו ועשוי לגרום לו לנטוש את דף ה"אודות" באמצע.

• #164741 הגב
      NY
      משתתף
    • #164742 הגב
      NY
      משתתף

1. באופן עקרוני, כל מערכות ההפעלה הנפוצות לא עובדות טוב עם עברית. האינטרנט הוא רק אספקט קטן ביותר של תופעה זו.
      2. דבר זה לא מונע הקמתם של אתרים בעברית, כמו גם כתיבת תכנות בעברית. זה מחריד, זה מזעזע, זה הרבה פחות יפה, זה הרבה יותר קשה, זה מה יש…
      3. למרות האמור מעלה, המראה לך מאיזה צד של המתרס תמצאי אותי, הרי שהאתר המדובר, למרות לועזיותו המבורכת, הריהו מבולגן וברובו חסר פשר.
      4. אשמח לעזור. אנא צרי איתי קשר ב-Email (הקליקי על שמי המופיע בהודעה זו).

• #164745 הגב
      Boojie
      משתתף

יש היום כמות מרשימה של תוכנות חינם, שמאפשרות לבנות אתרים עבריים בקלות מדהימה. אני משתמשת ב- HTMLFlip, שהופכת טקסט עברי לעברית ויזואלית כולל טאגים של HTML, וכל מה שנשאר זה להדביק את זה בדף הרצוי. כמובן, יש גם עורכי דפי ווב עבריים (ולא, אני ממש ממש ממש לא מדברת על וורד!) שעושים את העבודה יפה מאד. בקיצור, בעייה קטנה מאד.

• #164776 הגב
      שלמקו
      משתתף

הפורום הזה הוא אחת הדוגמאעות הקלאסיות לדבר שלא הולך טוב בעברית!

יותר נכון, אם אתה אחד מהאידיאליסטים שמשתדל לא להשתמש באקספלורר.

לא משנה מה אני עושה, לא משנה באיזו גרסא אני משתמש, ולא משנה אילו גופנים ותוספות מותקנות עליה (אני עובד רוב השבוע מהטכניון, ושם לכל מחשב יש קונפיגורציה שונה), לא קרה לי מקרה אחד שנטסקייפ קראה את העברית בתוך ההודעות כמשהו חוץ מג'יבריש!

• #164781 הגב
      גל
      משתתף
    • #164796 הגב
      NY
      משתתף

כן, Boojie, לכתוב אותם זה שטויות. כלומר – זה יותר קשה ומעצבן (כפי שטענתי למעלה) מאשר באנגלית, אבל בסופו של דבר זה עובד.
      מה שלא שטויות, למרבה הזוועה, הוא לגרום לאתר שלך להיות נהיר באותה מידה לכל הגולשים האפשריים, על שלל מערכות ההפעלה ותכנות הגלישה שלהם. אני זוכר כמה קש RedFish אכל ממני כשתוכנן האתר, היות ואני השתמשתי ב-Netscape והוא ב-Explorer. אני גם יודע כמה קש אני אוכל על אתר אחר שאני מחזיק בעברית ( http://www.klonimus.org ).

בקיצור – שפה יפה, אינטרט קשה (לנקד כראות עיניך ולהגיש חם… :-)

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־התא של הבאר

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: