הרשמה למאגר הפעילים של האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הרשמה למאגר הפעילים של האגודה

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163673 הגב
      נעמי וינר
      משתתף

למי שעדיין לא יודע, אתמול הושקה באופן כמעט-חגיגי התוכנית השנתית (והלאה) לבנית גוף הפעילים החדש, הנוצץ והמרגש של האגודה.

אפשר לקרוא את התוכנית במלואה בקובץ שניתן להורדה כאן:

http://tinyurl.com/yemttej

אחד היעדים המרכזיים בתוכנית הוא בנית מאגר פעילים מתעדכן-תדיר, שיאפשר לחברי האגודה לתרום ממרצם ומיכולתם האינסופית לטובת המטרה הנעלה של קידום המדע הבדיוני והפנטסיה בארץ, ולאפשר לאגודה לנצל להסתייע באותם מרץ ויכולת אינסופית בצורה יעילה יותר, למען אותה מטרה נעלה.

אי לכך ובהתאם לזאת, בהנחה שאתם רוצים להיות פעילים באגודה (ואתם רוצים!) – בכנסים או בפעיליות קטנות או באתר או בכתיבה או בעריכה או בניהול תחרויות או בצוותי חשיבה או בסיוע במשלוח קבצי סיפורים ובכל דבר – אנא, הקדישו מספר דקות מזמנכם היקר כדי למלא אותו.

את הטופס, עד שימוחשב במהירה בימינו אמן, ניתן להוריד כאן –

http://tinyurl.com/yzeskm9

ואז לשלוח במייל ל-
      naomi
      אשר ב-
      astronomi.tv

כמובן, עליכם להיות חברי אגודה כדי להיכלל במאגרי פעילי האגודה, וכדאי שתרצו לתרום יום אחד, גם אם היום, לטובת מטרתנו הנעלה בצורה כלשהי. מעבר לזה – אין תנאים מוקדמים, כולם מוזמנים גם אם מעולם לא התנדבו בעבר, וגם כרע אין אין להם זמן.

בברכת "פעילי האגודה התאחדו!"
      נעמי וינר
      רכזת הפעילים
      אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה

• #190491 הגב
      גל
      משתתף

לקרוא סיכום של הפגישה שהיתה ביום חמישי.
      כן, הייתי צריך להגיע. אבל, נו, טיפול שורש דחוף קצת שינה לי את התוכניות והוציא לי את החשק.

• #190493 הגב
      נעמי וינר
      משתתף

מרבית הפגישה עסקה בתוכנית הפעילים, שאותה אתה יכול לקרוא בפירוט הרבה יותר רב, ובהרשמה לגוף הפעילים החדש – את שניהם אתה יכול למצוא בהודעה הפותחת את הפתיל.

חוץ מזה נערך דיון על צורת התקשורת שבה ידונו הפעילים בינם לבין עצמם גם בין המפגשים הדו-חודשיים – האם יהיה פורום או רשימת דיון (פורום זכה ברוב קולות), פתוח או סגור (פתוח למחצה – כולם יכולים לקרוא, רק פעילי אגודה יכולים לכתוב), ואיך תתבצע תקשורת לגבי נושאים רגישים שאי אפשר לפרסם לכל העולם (אם הבנתי נכון, רק במקרים כאלה ישלח מייל לכל הפעילים, והם יוכלו להגיב במייל לוועד).

אבל בעיקר היה דיון פתוח, ותחושה מאוד כיפית של ביחד ושל התגייסות למטרה משותפת. את זה אתה יכול לנסות להעלות בנוסטלגיה :)

• #190494 הגב
      נעמי וינר
      משתתף

אם לא קיבלתם הודעת תודה-התקבל, כנראה שלא התקבל, שילחו שוב והודיעו לי כאן בבקשה :)

• #190495 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

ואני לא בטוחה מתי אם בכלל יתפרסם פרוטוקול של המפגש, משתי סיבות:
      א. נעמי הרגע תמצתה אותו בצורה מושלמת.
      ב. הרישום אצלי, ומסתמן שבשבוע הקרוב תהיה לי גישה מאוד מוגבלת לאינטרנט.

• #190499 הגב
      נעם
      משתתף

אבל הנה גם אני שלחתי את הטופס שלי… (זה עוזר אם יש לי תירוץ ממש טוב?)

בכל אופן, הערה קטנה לגבי סעיף 7 בתוכנית – הקמת סניפים.
      אני הייתי שמח אם "סניף" יכול היה להיות מבוסס לא רק על מיקום גיאוגרפי אלא על תחומי עניין/עבודה משותפים.

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־הרשמה למאגר הפעילים של האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: