הרשימה של מד"ב ופנטזיה לפרס גפן

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הרשימה של מד"ב ופנטזיה לפרס גפן

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161352 הגב
      שופל
      משתתף

במד"ב היתה שנה איומה של יוצרים בוסריים במיוחד. נהר האבן, גשר הציפורים , הספר על סין וכו' סוג של יומרנות חפוזה עם הבטחה אך ללא הבשלה. כמובן שסופת החרבות הוא הנפלא בעיני בתחום הפנטזיה אבל לא הוכנסו ספריו של "דין קונץ" שחביב עלי עד בלי די.

• #169220 הגב
      שלמקו
      משתתף

אני הולך לוותר על זכאותי לרדת על כל סעיף וסעיף מתוך הודעתך כי פשוט לא קראתי את הספרים האלה עדיין.

• #169221 הגב
      Boojie
      משתתף

כל בנאדם שאומר על גשר של ציפורים שהוא ספר רע ובוסרי, ושנדמה לו שמה שנזכר בהודעה למעלה זה כל מה שיצא השנה במד"ב, ראוי לרחמים במקרה הטוב.

• #169223 הגב
      רני
      משתתף
    • #169224 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #169225 הגב
      רני
      משתתף
    • #169226 הגב
      שלמקו
      משתתף
    • #169227 הגב
      NY
      משתתף
    • #169228 הגב
      ???
      משתתף

אני משערת שאני אכן אזדקק לרחמייך אך מה צר, לא נראה לי שיש בך ולו שמץ מהם.

• #169229 הגב
      שופל
      משתתף

וחוץ מזה, גשר הציפורים לא מזכיר לך את סוג הנוסטלגיה המערבית המזויפת ביותר למזרח הרחוק? וגם תיאורו של הסופר על כריכת הספר – את לא מרגישה שמוכרים אותך בזול והופכים את הספר לסוג של מותג קאלטי? וחוץ מזה. תהיי נחמדה , להתווכח זה כיף – להיות מרושע זו לא חוכמה.

• #169230 הגב
      NY
      משתתף

על טיבם של ספרים, סרטים וכו'. אבקשך לקרוא את כללי הפורום ולהפסיק את הויכוח כאן, בטרם איאלץ למחוק פתיל זה על כל אשר בו.
      (המקום הנכון לויכוח הנ"ל הוא, כמובן, פורום אורט, ולכן טרחנו לספק קישור אליו בראש הדף.)

• #169231 הגב
      Boojie
      משתתף

אך הנ"ל כבר עוררה כמה ויכוחים בפורום אורט, עד שדידי בא ופרש עליה את חסותו בטענה שהיא ידידה שלו. מאז נראה שלא עונים לה יותר…

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־הרשימה של מד"ב ופנטזיה לפרס גפן

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: