הקרנות מסע בין כוכבים ובאפי בירושלים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הקרנות מסע בין כוכבים ובאפי בירושלים

מציג 19 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161207 הגב
      buga
      משתתף

"האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטזיה" "ומועדון סטארבייס 972" מארגנים הקרנות בירושלים.
      החל מה 2.1, בכל שבוע, ביום רביעי, שעה 17:30, יוקרנו שלושה פרקים מהסדרות "באפי" ומסע בין כוכבים" (ממקרן על מסך גדול).

ההקרנות יתקיימו בביה"ס הגימנסיה העברית, רחביה, רחוב קרן קיימת 14, אולם "בר-תנא" (הכניסה מהרחבה הפנימית).
      הכניסה בתשלום סימלי של 10 ש"ח. 5 ש"ח לחברי מועדון ו/או אגודה.

קווי אוטובוס: 17, 19, 8, 9, 7

הפרקים שיוקרנו בהקרנה הראשונה:
      ST: Voyager – future's end (עונה שלישית)
      BUFFY: shadow (פרק 8, עונה חמישית)

• #168312 הגב
      עינב
      משתתף
    • #168313 הגב
      גל
      משתתף

צריך מישהו שיארגן זאת מחיפה (בעיקר למצוא מקום להקרין, אני מניח). אני סמוך ובטוח שאם מישהו מהתא(ים) החיפאי(ם) ימצא מקום מתאים, לא תהיה בעיה לארגן הקרנות בחסות האגודה והמועדון.

• #168317 הגב
      Boojie
      משתתף

חמש מאות מיליון פעמים, בערך: האגודה צריכה רכז מתנדבים פעיל. אדם שכל התפקיד שלו, והדגש על *כל* התפקיד שלו, יהיה הקשר וההכוונה של המעוניינים להתנדב (כולל קשר עם חברי התאים המקומיים, שהם מקור לא אכזב לפעילות התנדבותית). שמעתי עד עכשיו על יותר מדי מקרים של אנשים שרצו להתנדב, ונפלו בין הכסאות כי לחברי הוועד שאליהם פנו לא היה זמן לטפל בזה. בעבר היתה באגודה גישה של "כל מי שרוצה לעשות משהו, שיקום ויעשה". אני מאד מקווה שהגישה הזו נמחתה כבר מהוועד, כי היא גישה מאד לא יעילה. מתנדבים צריכים קודם כל הכוונה, כדי לתעל את המאמצים שלהם בצורה יעילה, והדרכה וסיוע, כי למתנדב אקראי סביר להניח שיהיה פחות ידע ב"איך לארגן דברים, למי לפנות, מה לעשות" מאשר לאדם שתפקידו הוא ריכוז מתנדבים.
      באופן עקרוני, אני מאמינה שצריכה להיות איזושהי הכוונה "מלמעלה" של מאמצי המתנדבים, ואז לדעתי יושגו תוצאות הרבה יותר מרשימות מאשר להגיד לאנשים "רוצים הקרנות – לכו ותארגנו". משיגים הרבה יותר כשברור מי מטפל במה, באילו גבולות, באיזו מסגרת וכן הלאה.

• #168318 הגב
      ???
      משתתף

הרי כל התאים וכל ההתארגנויות הם גם ככה של מתנדבים

אז קדימה צריך רק למצא מישהו שיארגן את כולם!
      זה יכול להיות מאוד יעיל ויש המון פוטנציאל של מתנדבי מד"ב בכל הארץ

• #168319 הגב
      ???
      משתתף

יקירי למה אתה רומז?
      אם אתה רוצה להגיד משהו, קדימה…
      ואם אתה חושב שתא כלשהו או מישהו אחר צריך לארגן
      אז תגיד

אבל זה לא תא אמור לארגן
      כמו שראית המועדון אירגן את ההקרנות בירושליים

• #168320 הגב

אני חושבת שרכז מתנדבים פעיל אכן נחוץ לאגודה, אבל אם התפקידים מחולקים כמו שצריך – זה בשום פנים ואופן לא צריך להיות התפקיד היחיד שלו. הוא צריך, לדעתי, להיות חבר ועד פעיל – גם כדי להיות קולם של המתנדבים בוועד עצמו, וגם כדי לשמור על קשר "חי" בין צוות המתנדבים לוועד. יותר אני לא יכולה להגיד, בהתחשב בבחירות הקרבות. עניתי לך לפני כמה דקות ב"הבחירות".

• #168321 הגב
      אמבר
      משתתף

אורגנו בעיקר על-ידי בוגה וחברים נוספים, שרצו ומצאו מקום ותיאמו בין כל הגורמים הרלוונטיים. האגודה והמועדון נותנים גב כלכלי ופרסומי.

• #168323 הגב
      גל
      משתתף
    • #168324 הגב
      ???
      משתתף

לארגן אירועים בחיפה, אבל היו מספר בעיות בתקופה האחרונה
      אין לי מושג מאיזו סיבה בדיוק זה נפל
      אבל זה לא היה כניראה בשיתוף האגודה

• #168332 הגב
      Boojie
      משתתף

שפעיל בתחומים אחרים, מה שיוצא זה שלא נשאר לו זמן. וריכוז מתנדבים זה ה-מ-ו-ן עבודה. ואני לא מדברת רק על בניית רשימות מתנדבים לאייקון, כי אם על בניית רשימות מתנדבים מכל הארץ, קישור ביניהם, תיאום הפעילויות של התאים המקומיים, ריכוז של גופים שמוכנים לסייע ולתרום (מקומות לפעילות, בעיקר), הצעת פעילויות, תיאום פעילויות מקומיות, וכן הלאה. כרגע, לדעתי, פעילות המתנדבים הקיימת לא ממצה אפילו אחוז אחד מהפוטנציאל, כי הרבה מהמתנדבים הפוטנציאליים הולכים לאיבוד בגלל חוסר בתיאום מספק. אדם שמציע להתנדב, צריך לקבל תפקיד מוגדר לבצע תוך זמן קצר ככל האפשר, ועם כמה שיותר תמיכה, כדי לוודא שייצא מזה משהו.

• #168333 הגב
      Boojie
      משתתף

למשל, היתה הקרנה של מסע בין כוכבים בטכניון. כששני הסטודנטים שהיו אחראים על ארגון ההקרנות מצאו את עצמם חסרי זמן להמשיך להתעסק עם זה, ההקרנות נפסקו. ככה זה עובד… זו הסיבה שאני חושבת שהאגודה כן צריכה לספק גג ליוזמות האלה, כדי שאפשר יהיה לשמר איזושהי רציפות (שאפשרית אם יש מאגר ידוע של מתנדבים שאפשר לשלוף ממנו אנשים שאולי יתנדבו להמשיך בפעילות שהמתנדב הנוכחי שעוסק בה לא יוכל יותר לעסוק בה).
      אני לא מדברת כמובן על מקרים כמו ההקרנה הידועה לשמצה של מלחמת הכוכבים (פרק ראשון) בטכניון לפני הבכורה בארץ, מה שאחר כך התברר (כמובן) כעותק פירטי שהורד מהאינטרנט באמצעות המחשבים המהירים במיוחד שהטכניון מספק… :-/

• #168334 הגב

בקרבה כזו לבחירות, כל עוד אני מתמודדת בדיוק על התפקיד שעליו אנחנו מתווכחות…
      אני אשמח לענות לך באיציק, אבל כל דבר שני אפרסם כאן יראה כמו תעמולת בחירות, ואין לי שום כוונה לנצל את הפורום הזה בכזאת צורה.
      לדעתי, חבר וועד שמוכן להשקיע זמן ומרץ בתור רכז מתנדבים עדיף על רכז חיצוני – עבדתי עם אנשים כאלו בשנתיים האחרונות… אבל שוב, כאן אני נאלצת לקטוע את הויכוח. נמשיך בפרטיות, או אם מישהו מתעניין – אחרי הבחירות.
      ואם מישהו מעוניין לשאול אותי ספציפית לגבי תפקיד רכז מתנדבים ותאים – המקום לעשות זאת הוא כתגובה להודעה שלי ב"בחירות", תחת "חדשות האגודה". אני אשמח לענות :)

• #168335 הגב
      Boojie
      משתתף

אני מסכימה שמן הסתם עדיף שזה יהיה חבר ועד. אני רק לא רואה שום מניעה להגדיר תפקיד ספציפי לחבר ועד מסוים, שיהיה תפקיד בלעדי שלו, ושאותו חבר ועד יעסוק רק (או כמעט רק, שהרי מן הסתם אי אפשר להגביל את זה לחלוטין) באותו תפקיד. אחרי הכל, *יש* חלוקת תפקידים בין חברי הועד ממילא.

• #168337 הגב
      ???
      משתתף

אני מעודדת מאוד את העניין ההתנדבותי
      + מקווה שהסיפור המזעזע על ההקרנה הפירטית לא יפגע באפשרויות
      הקמה ואירגון פעילויות עתידיות
      אשמח לעזור במה שאפשר, יש כמה אנשים חדשים שדיברתי איתם
      שמעוניינים בפעילויות של מד"ב בחיפה.

• #168340 הגב
      גל
      משתתף

המתנדבים הפוטנציאלים שלנו . אני מבטיח לך שלאחר הבחירות הועד החדש ינצל אותך כהלכה :-)

• #168343 הגב
      ???
      משתתף

בזמנו ניסיתי לארגן "חג אמצע הקיץ", במתכונת מסיבת בילבו, בכרמל.
      ההיענות : אדם אחד….
      אולי השנה, עם פרסום מוקדם יותר וכמה טולקינאים, זה ילך יותר טוב.

• #168349 הגב
      עינב
      משתתף

כמו שאני מכירה אותך אם תיבחר לא תישכח לגרור אותי לכל התנדבות אפשרית!!!
      וגם אם יקרה הבלתי יאומן שלא תיבחר
      אתה תשכנע אותי להתנדב לכל דבר
      ואני אתנדב כמובן בשמחה!!

• #168350 הגב
      עינב
      משתתף

אני בטוחה שיותר מאדם אחד יראה הענות בפעם הבאה…
      אולי תדבר עם נעמי או boojie על זה

• #168352 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

"לגרור" ו- "אתנדב בשמחה".
      בכולופן, יקירתי, אני לא "אגרור אותך להתנדב" אלא "אציע לך עבודה מעניינת ללא שכר בפעילויות האגודה למען קידום מטרותיה".

מציג 19 תגובות משורשרות
מענה ל־הקרנות מסע בין כוכבים ובאפי בירושלים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: