הקרנות במסגרת האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הקרנות במסגרת האגודה

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161173 הגב
      Quasar
      משתתף

שלום,

עלה לאחרונה רעיון להקרין בקולנוע המקומי שלי את שני פרקי הפיילוט של Enterprise (מכיוון והרעיון היה שלי – אני גם צריך לדאוג למימושו).

אשמח אם האחראי על העניין בקון האחרון של האגודה ייצור איתי קשר ככה שאוכל ללמוד קצת על התהליך שצריך לערוך בשביל להקרין.

נראה לי ששיתוף פעולה בין המתנ"ס המקומי לאגודה יעזור קצת בפירסום (בשביל המתנ"ס שצריך שיבואו מינימום אנשים כדי לכסות את "ההפסד") וגם ביחסי הציבור (בשביל האגודה שלא ממש מוכרת כאן). כמובן שאם העניין יצליח אפשר יהיה בהחלט להביא בצורה קבועה סרטים/סדרות להקרנה.

בתודה,

Quasar

• #168070 הגב

אני אשמח לעזור לך בכל הקשור למו"מ עם מתנ"סים (יש לי יותר מדי נסיון בנושא…), אבל כדאי שתאמר גם איפה אתה רוצה להקרין – אולי קיים תא בסביבתך?

• #168071 הגב
      ארז
      משתתף
    • #168072 הגב
      Quasar
      משתתף

אכן.

בכל אופן נתתי לנעמי את מספרי הטלפון שלי למקרה שצריך משהו יותר מורכב עד כדי כך שאי-אפשר להסדיר באי-מייל או בשביל מידע נוסף.

Quasar

• #168105 הגב
      ???
      משתתף

התהליך הוא כדלהלן:

א. גנוב את פרקי הפיילוט על ידי הורדתם מהאינטרנט באיכות מחפירה.

ב. שדר את הפרקים על מסך גדול.

ג. כסה את ישבנך על ידי כך שלפני ההקרנה תגבב מילה או שתיים שהן כביכול "הרצאה" (מבלי לבדוק אם אכן יש בכך כדי לסגור את עניין זכויות היוצרים).

קיבלת הקרנת אנטרפרייז למהדרין.

• #168106 הגב
      זיו 1
      משתתף

תעשה מה שעושים אנשים נורמלים תדאג להגיד "היי ברוכים הבאים להרצאה דבר ראשון
      נראה סרט קצר באורח 45 דקות ואז אסביר לכם בחוץ אחרי הכנס למה זה קשור לחלקיקי
      ניוטרופלקס מקווה שתהנו…" ותחסוך נאום ארוך ומייגע מסוג הדברים שיוצא לפעמים לראות
      בכנסים… או שפשוט תדאג להביא את תומס

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־הקרנות במסגרת האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: