הצעה

מציג 19 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161032 הגב
      אלי
      משתתף

שהועלתה כבר בעבר, לגבי ההרצאות בבית אריאלה אבל מין הראוי גם לישמה באיקון . שמישהו יבוא עם רשמקול ויקליט את ההרצאות ואת הדיונים של הסופרים והבמאים השונים . ולאחר מכן שהחומר יועלה בצורה כלשהיא באתר או בחוברת הבאה של המימד.

• #166598 הגב
      ארז
      משתתף

ובזאת קיבלת את מינוי המקליט הרשמי של האגודה.

• #166599 הגב
      ???
      משתתף
    • #166600 הגב
      אלי
      משתתף

לרוע המזל אין לי רשמקול …ובכל מקרה אני מעדיף שמישהו אחר יעשה את העבודה השחורה..

• #166601 הגב
      ארז
      משתתף

את בעיית הטייפ ניתן לפתור, אבל את בעיית הנכונות לא.
      בכל אופן, הודעות הכוללות את המילים "צריך" ו"מישהו", יזכו בעתיד ליחס דומה.

• #166602 הגב
      Boojie
      משתתף

ש"מישהו" יעשה עבודה מסוימת, הם בעצם תמיד מתכוונים ל"מישהו אחר". "מישהו" הזה בטח כבר עמוס עבודה, כל הזמן אנשים מציעים לו עוד ועוד פרוייקטים.

• #166603 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

בכל אופן, כבר אמרתי זאת בדיון הקודם בנושא
      (היכן שהוא במדור חדשות) שאשמח לעשות נסיון 
      לכתוב מאמר עפ"י הרצאה, אם מישהו 
      יקליט אותה (וכמובן במידה ואהיה נוכח בעצמי
      בהרצאה. לא אנסה לסכם הרצאה שלא שמעתי בעצמי).

• #166604 הגב
      אמבר
      משתתף

לא מתביישים להודות בכך שהם רוצים ש"מישהו" אחר יעשה את העבודה שנראית להם חשובה.

• #166605 הגב
      ???
      משתתף

אנשים משלמים כסף עבור חברות באגודה ועבור כניסה לאייקון, אני לא רואה "חוצפה" בכך שהם מבקשים לקבל תמורה רבה יותר לכספם.

יש לציין כי גם אם הכנס היה בחינם, עדיין היה מקום להצעות כאלה. אם המציע חושב שתוצאות הצעתו יביאו להגברת ההנאה מהכנס, הרי יש טעם בהצעה גם ללא נכונות למימושה מצד המציע עצמו.

• #166606 הגב
      אלי
      משתתף

אתה כמובן צודק.
      לא בהכרח כל דבר שאני מציע יש לי את החשק לבצע אותו בעצמי.
      אבל גם אמבר צודקת אם מישהו מציע משהו שנראה לו חשוב באמת מן הראוי שיעשה אותו גם עם זה אומר שעליו לדרוך בתהליך על העצבעות של האנשים שזה לא נראה להם כל כך חשוב ו"שיש דברים חשובים יותר ודחופים יותר לעשות ".
      הדבר הזה אינו בינהם.

• #166607 הגב
      אמבר
      משתתף

כל אחד מהחברים יכול לבוא ולומר "אני רוצה שהאנשים שכבר עוסקים במלאכה יקחו על עצמם עוד עבודה כדי שאני אהנה יותר. אני, כמובן, לא צריך לעשות שום דבר חוץ מלבקש כי אני משלם דמי חבר ומגיע לי".

נכון, זה בהחלט לגיטימי לומר ככה. לגיטימי גם להציע הצעות, אפילו כאלה שמימושן כרוך בעבודה רבה. וזה גם לגיטימי מצידנו לומר שבמצבת כוח האדם של מתנדבי האגודה אנחנו לא מסוגלים להרים את הפרויקט הזה (לא בלי לוותר על ביצועם של דברים אחרים), ואם למישהו זה חשוב – שיתכבד ויזיז את ישבנו ויעשה את מה שהוא חושב שהוא חשוב.

כי ככה בסופו של דבר האגודה עובדת – למישהו אכפת שדברים יעשו כמו שצריך, והוא עושה אותם. הוא לא יושב על התחת, רואה אנשים אחרים עובדים, וזורק הצעות "ייעול".

• #166608 הגב
      ארז
      משתתף

אני מקווה שהעניין הובהר.
      לדוגמה, אפילו אני שוטף בעצמי את הקדילאק, למרות שעולה בדעתי למנות את זה שמשלם יותר מדי לתפקיד.

• #166609 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

אני מוכן לספק קלטות.

וארז ­ כל הכבוד באמת.  אני מקווה שאתה 
      משתמש בדלי ולא בצינור ח"ו.

• #166610 הגב
      ???
      משתתף

ודאי שלגיטימי לגמרי מצידך להגיב להצעה ב"אין לנו כח אדם" או "אנחנו חושבים שזה לא מספיק חשוב" ואפילו ב"לא מתחשק לנו". מצד שני, זכותך לענות באופן זה אינה גורעת מזכותו של אלי או כל אחד אחר *לבקש* דברים מפה ועד להודעה חדשה.

בשורה התחתונה, לא צריכה להיות שום בעיה עם בקשה כלשהי כל עוד היא מנוסחת בנימוס, לכל היותר ניתן לנסח תשובה שלילית מנומסת ולגמור עם העניין ללא "תדהמה" לסוגיה.

• #166611 הגב
    • #166612 הגב
      שלמקו
      משתתף

*אם* מישהו יביא טייפ, ו*אם* מישהו יביא קלטות, ו*אם* למישהו לא בוער לחכות- אזי *אולי* אני אצליח לתעתק איזו הרצאה או שתיים בתקופות היותר רגועות של הלימודים, בלי דד ליין, עבור קרדיט של מתעתק בנוסח הסופי (אא"כ אפשר למצוא תקציב לתגמול כלשהו). ושוב, זה ~*אם*~ ו~*אולי*~

• #166613 הגב

וכפי שהזכרתי, אני אביא טייפ מנהלים חמוד ויעיל לאיקון. נשמח על כל מה שתוכל להוציא תחת ידך.

• #166614 הגב
      ???
      משתתף

קודם אם הם מעוניינים בזה? או שאת הפרט הקטן הזה שכחתם?

• #166615 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

זה נראה לי ברור מאליו שנשאל קודם את המרצים.

• #166650 הגב
      אמבר
      משתתף

ב"שלושה בסירה אחת", שבו הגיבור מגיע לחברים שלו כדי לארוז לקראת הנסיעה, ונעלב קשות כאשר הם זורקים לו את הגרביים ומבקשים שיקפל, בזמן שהוא התכוון לשבת בצד ולחלק עצות.

ולמי ששכח:

. We moved the table up against the window, piled everything in a heap in the middle of the floor, and sat round and looked at it.

I said I'd pack.

I rather pride myself on my packing. Packing is one of those many things that I feel I know more about than any other person living. (It surprises me myself, sometimes, how many of these subjects there are.) I impressed the fact upon George and Harris, and told them that they had better leave the whole matter entirely to me. They fell into the suggestion with a readiness that had something uncanny about it. George put on a pipe and spread himself over the easy-chair, and Harris cocked his legs on the table and lit a cigar.

This was hardly what I intended. What I had meant, of course, was, that I should boss the job, and that Harris and George should potter about under my directions, I pushing them aside every now and then with, "Oh, you – !" "Here, let me do it." "There you are, simple enough!" – really teaching them, as you might say. Their taking it in the way they did irritated me. There is nothing does irritate me more than seeing other people sitting about doing nothing when I'm working.

מציג 19 תגובות משורשרות
מענה ל־הצעה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: