ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הצטרפות דרך אספמיה
- This topic has 7 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, חודש 1 by Kipod.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
שלום לכם.
לפני כשבועיים פחות או יותר עשיתי מנוי על אספמיה והצטרפתי דרכם לאגודה. אמרו לי שנציג האגודה יצור איתי קשר בשביל פרטים וכדי שאקבל כרטיס חבר. אך איש לא יצר איתי קשר עדיין, ואני מתחיל לדאוג, שכן אייקון מתקרב, וללא כרטיס חבר איאלץ לשלם מחיר מלא על האירועים. הייתכן שהעורכת, המוצגת בהקדמות ובפורומי האינטרנט השונים כאישה אכזרית במיוחד, השיגה מידע על כך ששאלתי את סיפרה מהספריה ולא רכשתי אותו, והחליטה לנקום בי? האם אני צריך לפנות למישהו, להמתין בסבלנות או לקפוץ מהגג?תודה מראש!
-
Boojieמשתתף
מעטים יודעים את זה, אבל הספר שלי הודפס כשבתוכו מותקן צ'יפ מהפכני שמשדר מידע ישיר ומיידי על האוחז בו למאגר הנתונים הסודי אצלי במחשב, בין השאר שם, מין, גיל, השכלה, סוג דם ורגישות לנגיפים מלאכותיים מסוימים. ברשומותיי מופיעים כמה סוררים שהעזו לשאול את הספר מהספריה או מחברים או – גרוע מזה – לא לאהוב אותו (אני יודעת שהרעיון מזעזע, אבל נראה שהיו גם מתי-מעט כאלה). כולם יטופלו בהתאם.
וברצינות: לוקח זמן עד שהמידע מועבר ומטופל, בפרט לאור העובדה שמו"ל אספמיה, שהוא המטפל בהעברת המידע על התשלום לאגודה, עמוס מאד בזמן האחרון, אבל אני לא חושבת שאתה צריך לדאוג – ככל שאני יודעת, מרגע שיש לך קבלה על התשלום, לא תהיה לך בעייה באייקון, וגם אם לא תקבל את הכרטיס, לכל היותר ינפיקו לך כרטיס זמני. אבל חכה לתשובה מוסמכת מאחד מאנשי האגודה כדי לדעת בדיוק מה לעשות. -
גרומיטמשתתף
רון יניב, מו"ל חלומות באספמיה, אמור להעביר לנו בהקדם את פרטי המצטרפים החדשים שנרשמו דרכו לאגודה. ברגע שיעשה זאת, ניצור קשר איתך ועם כל האחרים. כרטיסי החבר, בכל מקרה, יחכו לכם בדוכן האגודה בסינמטק, מתחילת אייקון והלאה, ובדוכן גם תהיה רשימה מעודכנת של חברי האגודה.
זה, בהנחה שרון אכן יעביר לנו את הפרטים. אם חלילה תהיה תקלה, נצטרך להנחות את אחראי הדוכן לקבל גם קבלות מאספמיה כעדות קבילה לחברות באגודה.
-
???משתתף
-
גלמשתתף
למרות שלא חשבתי על מקרה כנ"ל, אלא על מצטרפים לאגודה באשראי דרך דוכן אספמיה בכנס.
אז כן, יש הנחייה למתנדבים *בדוכן האגודה* להנפיק כרטיס חבר זמני (וכמובן לוודא קבלת טופס רישום וכולי) עבור מי שמראה קבלה על שנרשם דרך אספמיה. -
גרומיטמשתתף
אני מניח שיש הנחיה להנפיק כרטיסים זמניים גם למי שאיבדו את כרטיסיהם או לא קיבלו אותם, כן? (-:
-
גלמשתתף
-
Kipodמשתתף
-
-
מאתתגובות