ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הצגה מאורגנת
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 9 חודשים by ??? ???.
-
מאתתגובות
-
-
??? ???משתתף
בהמשך לדיון שמתנהל בפורום אורט , אני מציע שוועד האגודה יפעל כדי לארגן הצגה מיוחדת עבור חברי האגודה של המחזה " יש לה פוטנציאל" של סטודיו המשחק של יורם לוינשטיין בשכונת התקווה בתל אביב.
להלן התקציר של ההצגה כפי שהוא מופיע ב"עכבר העיר" :
" השנה היא 2030 ( או 2040) בתיאטרון שולטים רובוטים דמויי שחקנים (שחקנואידים)ובני האדם שמתלבטים כל הזמן על איזה כפתור ללחוץ ,מתמכרים לנוסטלגיה לימים שבהם על במת התיאטרון עמדו אנשים שהיציגו חוויה אנושית לפני אנשים אחרים".
המחזה הוא קומדיה ויש בו קטעים מצחיקים באמת . המשחק הוא מה שאפשר לצפות מתלמידי שנה ג' אבל פה ושם יש הברקות ( במיוחד מהשחקנית שמשחקת את השחקנואידית ) .
המחזה הוא בכל מקרה זול מאוד כהפקה של תלמידים ולא עולה יותר מ-40 שקל. אבל סביר להניח שהוא ירד כבר בימים או השבועות הקרובים . ולכן יהיה צורך לארגן הצגה מיוחדת עבור חברי האגודה שירצו בכך . לדעתי ההצגה הזאת שווה את זה. -
אסטרו-נעמימשתתף
ואני מתכוונת להעלות את ההצעה בישיבת ועד הקרובה.
למישהו יש איזו שהיא דרך ליצור עם מפיקי ההצגה קשר? -
Boojieמשתתף
יש אנשים שרוצים לדבר איתך!
-
??? ???משתתף
הטלפון של סטודיו למשחק לוינשטין הוא 03-6886514 .
צריך רק שמישהו מהוועד יתקשר לשם ואני בטוח שהוא יוכל להשיג מייד את אחד המפיקים. אסטרו-נעמי כתב/ה:
>
> ואני מתכוונת להעלות את ההצעה בישיבת ועד הקרובה.
> למישהו יש איזו שהיא דרך ליצור עם מפיקי ההצגה קשר? -
??? ???משתתף
והפעם מהתוכנייה של ההצגה :
" המחזה "יש לה פוטנציאל" הוא אחד המחזות השנונים הקרומי-טראגיים הנוקבים ביותר שנכתבו בשנים האחרונות ובין המבריקים יותר שנכתבו על ידי אלן איקבורן גדול הכותבים הבריטים החיים בימינו ( אודה ואתוודא , לא שמעתי על אלן איקבורן עד היום , אבל אמהר למלא חור זה בהשכלה. א.א.)
"מה יקרה בשנת 2030 או 2040? מי יודע ? מי מסוגל לנחש? אנחנו יכולים רק לשער ולנבא על סמך הנתונים של תקופתנו.
בתאטרון ישלטו רובוטים דמויי שחקנים חיים בשר ודם ויקראו להם שחקנואידים .הם יקבעו את התכנים ואת הסגנונות השונים בתאטרון. ואנו בני האדם …? לנו ישאר רק ללחוץ על כפתורי המחשבים הצ'טים והאינטרנטים למינהם ולהיזכר בתקופה הנשכחת שבה " עדיין היו בעולם התאטרון ,שחקנים במאים ומחזאים בני אדם".
זו המציאות בקומדיה של איקבורן שעליה כתב אחד המבקרים האמריקאיים הגדולים של ימינו ג'ון סיימון " אם יוצא לכם לראות רק מחזה אחד בימי חייכם תבחרו ב"יש לה פוטנציאל".
המחר אולי שחור , אומר איקבורן , אך היום נצחק במלוא החזה!!"
נו ועם המלצות כאלה באמת אי אפשר להתווכח… -
???משתתף
-
??? ???משתתף
-
-
מאתתגובות