ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הפתעה נוספת – המימד העשירי החדש
- This topic has 13 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by ארז.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
חוברת המימד העשירי מס' 12 תחולק לחברי האגודה באייקון. עם הצגת כרטיס חבר, כמובן, ורישום העובדה שקיבל.
ולפני השאלות הצפויות: מי שלא יקבל באייקון, החוברת תישלח לביתו לאחר גמר אייקון.
ניתן לקבל עבור מישהו אחר. נא להירשם בהתאם.
לקבלת חוברת נוספת על המבקש לבצע ריקוד גשם אינדיאני.ניתן יהיה להשיג במשך אייקון חוברות קודמות. כל הקודם זוכה.
-
cheshercatמשתתף
מי שרוצה לקחת עותק של המימד החדש עבור אדם אחר שידאג להצטייד בכרטיס החבר של אותו אדם.
-
ג'סטין אנג'למשתתף
אם באופן תיאורטי אני רוצה לכתוב למימד העשירי על ניתוחים שעשיתיל לבבילון 5, מה אני צריך לעשות בשביל זה?
הערה, אף פעם עוד לא באמת קראתי את המימד העשירי אז אל תסקלו אותי אם אמרתי משהו לא נכון.
-
ארזמשתתף
כתוב ושלח לדותן דימט, עורך המימד. הוא יחליט אם מאמרך ראוי לפירסום ואם ומתי להעלותו למימד.
-
שלמקומשתתף
חוברות ישנות של המימד אכן יחולקו בחינם, אבל חצי התריסר החוברות הראשונות כבר מזמן נגמרו לאגודה.
מה שכן, יהיה נחמד לקבל עותק נוסף של החוברת היחידה של המימד בה באמת פורסם משהו פרי עטי… (או, הימים התמימים ההם)
-
ארזמשתתף
הנה, יש לי פה את כולן.
על איזו חוברת אתה מדבר, בשבה הופיע מאמרך? -
שלמקומשתתף
-
שלמקומשתתף
-
שלמקומשתתף
באייקון 99, כשהציעו למכירה חוברות ישנות, 2 החוברות הראשונות לא היו, ו2 החוברות הבאות נגמרו כבר אז. במסגרת השלמת פערים, אני די בטוח שמאז נלקחו גם חוברות מעט יותר חדשות. כמובן שאני אשמח ביותר אם בדוכן האגודה אני אמצא את המימד העשירי הראשון.
ואני לא זוכר את המספר, אבל זו הייתה החוברת עם משה בתיבה על הכריכה.
וכרגע עלה לי רעיון נוסף- לקחת חוברות מימד ישנות, ולהחתים את אבי כץ על הכריכה ואת הכותבים על המאמרים/סיפורים שלהם…
-
cheshercatמשתתף
-
NYמשתתף
של המימד נמצאים כאן, אי שם בתוך תפריט ה-"פעילויות" באתר.
סתם, לשם הנוחות. -
?? ???????משתתף
קודם כל, האם יש סיכוי שתמונת השער שלו תתפרסם באתר לפני הכנס (ז"א, לפני שהוא מחולק לחברים)?
שנית, מאחר והסיפור הזוכה יוכרז בצמוד לחלוקת הגפן, האם משמעות הדבר היא כי הוא לא יפורסם במימד הקרוב אלא בזה שיבוא אחריו (שהרי אם המימד הקרוב יחולק לחברי האגודה באייקון, מדובר על יומיים לפני הכרזת הזוכים)? -
גל מבולבלמשתתף
מהשופטים לבחור זוכה ומהעורך לערוך ולדאוג לסידור
והדפסה וכל מה שדרוש לפרסום המימד, כל זאת תוך שבוע אחד.
אם דותן וניר הצליחו בכך אז אני חושב שצריך
להכפיל להם את המשכורת. -
ארזמשתתף
הסיפור הזוכה יוכרז באייקון, ויתפרסם במימד הבא.
שער החוברת העכשווית תלוי כבר עכשיו בסינמטק.
כזכור, תהיה באייקון תערוכת ציורים של אבי כץ ואורי פינק.
במסגרת התערוכה, התלוייה כבר מתחילת השבוע, כמובטח, אחת התמונות כוללת את תמונת כריכת המימד הנוכחי.
-
-
מאתתגובות