ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הפריפריה מוכה שנית
- This topic has 23 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 3 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
נועה רייכמןמשתתף
האסיפה הכללית מתחילה בשעה 16:00 כך שאם ברצוני להגיע, אני (וחברים אחרים שאינם גרים במרחק נסיעת אופניים מת"א) צריכה לצאת כבר בצהריים מהעבודה – או לוותר על ההגעה. מדובר בנסיעה בתחבורה הציבורית הבינעירונית ביום חמישי – כלומר תורים גדולים של חיילים בכניסות לתחנות המרכזיות, ועומס על האוטובוסים = זמן ארוך יותר של נסיעה.
בדקתי שנתיים אחורה : בפנטזיקון הקודם האסיפה התחילה בשעה 18:00, ובאייקון 2007 – בשעה 20:00.
נכון שכדאי כבר להגיע מהבוקר ולהנות מהכנס – אבל לא תמיד אפשר לעשות את מה שכדאי. -
יעלמשתתף
אני מתכננת לקחת חופש לכל היום ולהיות בכנס, אבל נניח לא הייתי יכולה לוותר על היום, עדיין הייתי צריכה להתחיל את יום העבודה מאוד מוקדם רק כדי שאוכל לעבוד לפחות חצי יום, וזה למרות שאני מרוחקת רק אוטובוס אחד מהכנס (עם קצת הליכה עד אליו).
-
Boojieמשתתף
שפנטסי.קון השנה הוא רק יום אחד, ושזו קצת בעיה לקבוע את האספה בסלוט הפריים-טיים של כנס של יום אחד, כי זו דרך יעילה מאד להבטיח שהכנס יפסיד, והאגודה לא יכולה להרשות לעצמה כנס שלא מחזיק את עצמו, במיוחד בימינו שבהם אייקון הפסיק להיות מקור אמין להכנסות.
אוי לכולנו שזה שיקול משמעותי במקרה הזה, אבל כן, זה שיקול משמעותי. -
גרייףמשתתף
אייקון הפסיק להיות מקור אמין להכנסות?
-
Boojieמשתתף
לת
-
גרייףמשתתף
באיזה מובן אייקון הפסיק להיות מקור אמין להכנסות?
-
Boojieמשתתף
שאייקון לא מראה רווחים כל שנה (ע"ע זה: http://www.sf-f.org.il/story?id=1077), שגם אם יש רווחים לא ברור איך הם יתחלקו, שגם כשיש רווחים וברור איך הם יתחלקו, לא ברור אם הכספים יעברו כסדרם, ומעבר לכל זה, גם יחסי האגודה עם אייקון מתנדנדים שוב ושוב, ואי אפשר לדעת בוודאות מה יילד יום.
כך שבסוף של דבר, בניגוד למה שהיה בעבר, האגודה לא יכולה להסתמך על אייקון כמקור סדיר להכנסות שאפשר להתבסס עליהן לצורך הפעילות השוטפת, ולכן לקיחת סיכונים בפעילויות אחרות צריכה להיות זהירה יותר.
זה עונה על שאלתך, או שיש לך השגות על זה? -
גרייףמשתתף
האגודה מקבלת סכום קבוע מאייקון בלי שום קשר לרווחים שלו.
-
Boojieמשתתף
שנחתם חוזה של האגודה מול הסינמטק; שהחוזה הזה קובע במפורש שבניגוד למצב באייקון 2008, גם במקרה של כנס הפסדי האגודה תקבל את הכסף (ע"ע סעיף השו"ת בקישור שהבאתי קודם); שיש לוח זמנים מוגדר למועד שבו האגודה תקבל את הכסף הזה וניתן לצפות במידה סבירה של ודאות שהוא יקוים; ושיחסי האגודה עם אייקון הוסדרו במידה כזאת שאפשר להניח במידה סבירה של ודאות שלא צפויים פיצוצים נוספים? כי זה באמת נחמד לשמוע את כל זה. לא ידעתי.
ועכשיו, אני שואלת אותך: למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה? -
גרייףמשתתף
אני גם לא יודע במה הוועד שלך עדכן אותך ובמה לא. לו היינו לפני שנה, הייתי נותן לך אחת מהתשובות השגרתיות שלי לשאלה שלך, אבל מכיוון שאת רוצה בפורום נעים יותר, אין לי אלא להפנות אותך לטענות השגורות שלי אל מול הוועד משנה שעברה.
-
Boojieמשתתף
לת
-
MuchRejoicingמשתתף
לא שאיני כואבת את כאב תושבי הפריפריה (לא שהגדרתה של ירושלים כפריפריה מקובלת עלי, רק שעניין הנסיעות מוכר וכואב לי)… פשוט כבר תכננתי להבריז מהקון, לא רק מכל מיני סיבות מוצדקות להפליא (שהפחותה בהם היא עונת הבחינות. למעשה, יש עדיין סיכוי לא רע בכלל שלא אוכל להגיע, לצערי, כי אני לא רוצה לפספס את האסיפה) – אלא גם בגלל שלא מתאים לי להגיע ולגלות שכל המתחם מלא לבבות. אין לי שום דבר נגד אהבה, או אהבה רומנטית, זה פשוט שבריכוז גבוה מדי היא נוטה להפוך רעילה-משהו.
-
גרייףמשתתף
אני אשתדל להימנע מדברים שעשיתי לפני שנה ושנתיים, שבהן ראיתי זאת כמשימתי האישית לעדכן את חברי האגודה לגבי כל הדברים שהוועד שלהם לא מספר להם בנוגע לאייקון.
הבנתי שאפשר להגיע לישיבות ועד בחצי שעה הראשונה שלהן, יש אסיפה עוד חודש, יש לוועד כתובת דואל ומדי פעם הם אפילו עונים לשאלות בפורום – אם יש חבר אגודה איפשהו שרוצה לדעת את התשובה לשאלות שלך, הוא יכול להשיג אותה מהוועד.
-
יעלמשתתף
יש לי הרגשה שאפשר לסמוך על המארגנים שזה לא יהיה ברמה הזו. קשה לי להאמין שהמתחם יהיה מעוצב באופן שיבריח חובב ז'אנר מצוי.
אני לפחות מקווה כך.
-
חבצלתמשתתף
אני מציעה לכל מי שעדיין מתלבט להמתין לתוכנית האירועים המלאה שתעלה, יש לקוות, עד סוף השבוע.
וככל הידוע לי לא יהיו לבבות. או קונפטי. גם לא נצנצים ורודים או מלאכים סמוקי לחיים ואחוריים עם חץ וקשת. אם נחטוא בכלל בקופידונים הוא יישאו love rays.
-
???משתתף
כמה יפה שדווקא בנת המין היפה מזועזעות מהנושא….
-
גרייףמשתתף
שבתגובה להודעה עם הכותרת "רומנטיקה ודיעות קדומות" אתה כותב הודעה שוביניסטית.
כמעט פואטי.
-
MuchRejoicingמשתתף
ניסחת בדיוק את מה שאני חשבתי.
-
Boojieמשתתף
מנהלת הכנס הנועזת כמעט צלבה אותי. P-:
(למי שחושש למה שנותר משפיותי: לא, ההצעה לא הייתה רצינית).
-
Boojieמשתתף
אבל אם הגעת לפורום הזה רק כדי לפזר הודעות חסרות תוכן רלוונטי ופוגעניות, אתה מתבקש לחדול מכך.
-
Boojieמשתתף
ידעתי שאי אפשר לסמוך על האח הזה שלי שלא יסגיר רעיונות. P-:
-
יעלמשתתף
אפשר לעצב לבבות וקופידונים בצורה כל כך מגוחכת עד שזה יהיה מצחיק.
אבל זה יתן רושם לא נכון על הכנס ולכן לא יתאים.
-
ועד האגודהמשתתף
אנו מתנצלים על התשובה המאוחרת. אני בוחנים את הנושא כרגע, כדי לוודא את הפרטים כולם.
עדכון בנושא ניתן יהיה למצא בפרוטוקול ישיבת הועד הקרובה. -
???משתתף
האמת שאני קורא פנטזיה מושבע כבר שנים ורק לאחרונה נודע לי על האתר ועל האגודה.
לא התכוונתי לפגוע באף אחד ובטח ובטח שלא בבנות המין היפה! פשוט התפעלתי שדווקא חבצלת העלתה את הנושא.[ההודעה נערכה על ידי מנהלת הפורום 14.7.09 16:56]
-
-
מאתתגובות