ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › הפיאסקו השני בגודלו בתולדות החובבות
- This topic has 12 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 11 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
בארץ לפחות, אין טעם לפתוח מה היה הפיאסקו הראשון בגודלו וכרגע גם לא איכפת לי מה הוא היה, לי כרגע איכפת לספר על צה קרה ליוזמה קטנה של התא שלי הידוע בתור מפגש הקבוצות.
לפני חודש (יותר אפילו) באתי והצעתי/סיפרתי על רעיון, אנחנו (SFiR) נארח את מפגש הקבוצות הראשון, ושתי קבוצות אף ענו בחיוב ואנשים אמרו שיגיעו (אני לא אזכיר שמות, הם יודעים מי הם). אבל אחד אחרי השני הביטולים החלו לזרום עד שאתמול בערב נשארנו רק עם שניים מהבאר ואחד ממבשרת. הרגשנו מספיק מחויבות כדי להמשיך עם התוכניות למענם ולמן מי שאולי יגיע והיום באחת וחצי היינו במקום, וחיכינו… רוצים לנחש מה? אף אחד לא בא. התקשרנו למי שנישאר והם אמרו שהם לא יכולים (מי שהשגנו) ולמען מי שלא השגנו נשארנו עד לפני חצי שעה כלומר עד שש וחצי, ישבנו ראינו את הסרט שהבאנו (מעוף הדרקונים) ועשינו ניתוח של מה שקרה והחלטנו לדחות. אני לא אספר על כל הצעקות או על "ישיבת הכאב" או אפילו איך הציעו לעשות בי לינץ' כי זה לא העניין. העניין הוא שניסינו לעשות משהו ולא הצלחנו אז ננסה שוב… הפעם כל מי מכם שרוצה או מעוניין שיגיד כבר עכשיו, שיעביר הלאה למי שהוא חושב שמעוניין, דברו תחשבו על זה ותחזרו אלי. אני אראה, נוכל כניראה להשיג את המקום שוב בקרוב (ככול הנראה זה יהיה במקביל לבכורה של "שר הטבעות" ונראה אם נוכל לעשות אם זה משהו, כמו להשיג כרטיס לכל מי שיבוא או משהו). אין לי טעם לצעוק או לאיים, כרצונכם תגיבו על מה שאמרתי, אתם רוצים לצעוק עלי, בסדר. אתם רוצים לספר לי מה עשיתי לא בסדר, גם טוב. אתם רוצים, אל תגידו כלום. בכל מקרה לי אין מה לעשות בסוף שבוע הזה. -
שמואלמשתתף
כי ממש ממש לא אמרתי לכם…אני אפילו מאוד מאוד מאוד רציתי להגיע (ויעיד הרבעוש שטחנתי בשמירות שבוע שעבר). מה שכן, אני חייב לכם התנצלות.
הסיבה שלא הגעתי נעוצה בשני דברים:א. אמא: אמא יש רק אחת. אמא לא רוצה שהבנה בכורה יצא בגשם ובקור לרחובות הרחוקה. אמא מבקשת מבנה בכורה להשאר בבית ומודיעה שהפלא ופלה, גם סבתא באה היום לארוחה. אמא יש רק אחת ולכן לאמא לא אומרים לא (מש"ל).
ב. מחשב. מחשב יש רק אחד (בעצם יש שניים אבל לא משנה). אתמול בערב המחשב הלך פייפן (נמחק הסיסטם של הווינדווס). עכשיו, היום קמתי ב10 בבוקר ותיכננתי לשבת על התקלה הנ"ל שעתיים ולאוץ לרוץ לרחובות. בשתיים עדיין בניתי על האוטובוס של 16:30 וב15:30 כבר הבנתי שמדובר בטוטל לוס (המחשב שוכב מפורק עד עצם היום הזה). למה לא עזבתי באמצע? פאק נפשי…אני שונא עד לא מסוגל לעזוב דברים שאני כל כך קרוב לפתרון…
אז אני ממש ממש ממש מתנצל ואני חייב להגיד שישבתי לי פה דיי בבעסה על זה שלא הצלחתי להגיע לרחובות היום…אז בבקשה תודיעו לי על תאריך חדש ואם אפשר, תשאירו גם טלפון כדי שאם המחשב יחליט לפתוח בשביתת סגל בכיר, שיהיה לי איך להודיע…
נ.ב
למען הפרוטוקול: אני ניסתי לשכנע שניים מחברי להגיע במשך שבועיים שלמים…הם עודם עומדים בסירובם… -
ארזמשתתף
נדמה לי שמישהו אמר לך שמפגשים כאלה קיימים: אייקון ופנטסי קון.
רק שההערה הזו טבעה בגל ההתלהבות. לא נורא.
עצה ידידותית – אל תתכנן שום דבר לסביבות הבכורה של שר הטבעות. -
Ange noirמשתתף
סתם, מעניין אותי. אם יש משהו, או שיש לך סיבה אחרת להמליץ לנו לא לעשות על אותו סוף שבוע.
בנוגע למה ש"אמרו לנו", זה לא היה אמור להיות כנס, רק מפגש, משהו קטן, מצומצם (ובניגוד למה שאתה כניראה חושב) לא יומרני. תפקידו היחידי של המפגש היה לעשות דברים שאי אפשר לעות בכנס, כמו הפעילויות הקטנות, המטופשות והכפיות שעושות קבוצות או להגדיל את ההכרות בין אנשים ובכלל לעשות משהו במסגרת שונה ממה שעשו עד כה. -
???משתתף
קחו כסף. מראש.
אם אנשים משלמים, ואפילו סכום סמלי (או אפילו "פיקדון" כמו על עגלות בסופר) הם ירגישו הרבה יותר מחויבים והרבה פחות נכונים לזנוח את התכנית.
-
שמואלמשתתף
-
Ange noirמשתתף
כשישבנו ושעינו לעשצמנו מסדר פאקים זה אחד הדברים שחשבנו עליו, הבעיה היא שרוב התהליכים הללו הם במזומן וזה מסובך אז הרעיון הכי טוב שמצאנו זה שהכסף יועבר או דרך האגודה או דרך רכז הקבוצה, כלומא ישלמו להם והם יעבירו את זה לנו
-
Dragoranמשתתף
למה לא לעשות זאת בכנס?
למה לא לארגן כמה שעות בכנס?
לקפוץ לבית קפה שליד מופת, או לכל מקום באזור ולעשות משהו! -
Ange noirמשתתף
שהכנסים צפופים גם כך ואי אפשר למצא זמן ומקום לדבר כזה אז עדיף או לעשות משהו מאוד מצומצם או במפגשים, שזה מה שניסינו לעשות ואנחנו מתכוונים לנסות שוב.
-
שמואלמשתתף
-
Dragoranמשתתף
סליחה?
בתור אחד שהיה בשני כנסים (אני יודע שזה מעט) אני יכול להגיד לך כבר עכשיו שבטוח אפשר למצוא איזה סרט שכולם ראו (או שלא רוצים לראות) וזה נותן לכם בשקט שעה וחצי שתיים!
כמו כן בתור אחד שבאייקון היה אחראי על המחשבים, יצא הרבה לשבת להסתכל סביב.
נוצר מצב שבו אנשים שהגיעו מרחוק ולא רצו לראות סרט מסוים, פשוט הסתובבו מסביב לזנב שלהם שעות….מה אתם רוצים לעשות? לראות סרט ביחד? לשבת ביחד ולדבר?
כשתצא התוכניה של פנטסי-קון, תעיפו בה מבט, תראו סרט שכולם רוצים ושאפשר לדבר עליו, אולי אפילו תזמינו כרטיסים ביחד ולאחר מכן תקבעו לעשות משהו בבית קפה על הסרט שהרגע ראיתם…. -
Ange noirמשתתף
טוב בינתיים, אני חושב שאכן נערוך שוב נסיון עם מפגשים. מה פעמים כבר אפשר להיכשל?
-
Boojieמשתתף
למה לא לעשות מזה אירוע אייקון רשמי? למה שלא תדברו עם חברי הוועד ותשאלו אותם, אולי הם מעוניינים לארגן אירוע רשמי כזה כמשבצת בתוכניית אייקון? כי זה דווקא נשמע לי כמו רעיון מצוין.
-
-
מאתתגובות