ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › העדשאי ומעוף הדרקון
- This topic has 14 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by נחום.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
לפני שנים רבות הוקרנו בערוץ הראשון שני סרטים מצויירים. אחד מהם הוא "העדשאי" או באנגלית LENSMAN שהוא סרט אנימציה יפני שממש אהבתי (לפחות אז) , והשני היה סרט בשם "מעוף הדרקון" שהיה סרט פנטזיה מצוייר ממש טוב. שני הסרטים כבר לא משודרים מזמן. מעוף הדרקון הופסק באמצע ההקרנה האחרונה שלו בחינוכית בגלל שאשה אחת התקשרה וטענה שהסרט אנטישמי , והעדשאי פשוט נשכח.
אם מישהו זוכר משהו לגבי שני הסרטים האלו או יודע איך להשיג אותם שפשוט יענה בפורום. -
???משתתף
לעדשאי יש שניים אם שלושה חלקים.
הכי כדאי לנסות באוזן השלישית, כי ספריית וידאו רגילה לא מחזיקה.
אבל הסיכוי הטוב ביותר זה לקנות את הסרטים בחו"ל ולוודא שהוידאו שלך מותאם להקרנה של סרטים כאלה.
כמו כן – תבדוק את רשימת סרטי הפנטסיה שהתפרסמה כאן לא מזמן – אם הם ברשימה, אז תבקש אותם מבעל הרשימה…
בהצלחה -
???משתתף
יש מישהו שאני מכיר, שמחזיק את lendsman ברשותו (שני החלקים). אפנה אותו להודעה הזו.
מעוף הדרקון – יש סיכוי סביר שהסרט יוקרן מטעמנו בפסטיבל הפנטסיה בפסח. תמשיך לבקר כאן, וצפה להודעה הרשמית על התכנים. -
O'Luciferמשתתף
נדמה לי האחרון, אבל ייתכן ואני מתלבלב…
-
גלמשתתף
-
נחוםמשתתף
הקלטתי בזמנו את שני הסרטים של איש העדשה, על קלטת וידאו והיא נמצאת ברשותי.
-
שלמקומשתתף
אני חושב שהוא נמצא היכן שהוא באוסף הוידיאו שלי… אבל האיכות שלו תהיה בוודאי נוראית, אחרי יותר מעשור שהוא ישב על הקלטת…
-
נעמימשתתף
מעוף הדרקון יוקרן בכנס פנטסיה הבא עלינו לטובה בפסח, פנטסי.קון.
-
calanyaמשתתף
יש תאריכים לפנטסיקון?
-
סורוםמשתתף
מה אנטישמי בו בדיוק?
-
גלמשתתף
שהקוסם הטוב נראה כמו קריקטורה של יהודי
אף ארוך חובש כיפה
ומגן דוד על הגלימה -
cheshercatמשתתף
-
O'Luciferמשתתף
כי הקוסם הוא הדמות הטובה בסרט….
-
חגי הלפריןמשתתף
לנחום , אם תוכל להשאיר לי הודעה ב EMAIL שלי אני אשמח. אבל הבעיה היא שרק כל שבועיים אני חוזר הביתה ואני אוכל לענות לך עוד שבועיים מהיום. ואם יש לך ICQ ותשים לי אותו בתוך ההודעה אני עוד יותר אשמח.
-
נחוםמשתתף
-
-
מאתתגובות