המכתב החודשי של האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המכתב החודשי של האגודה

מציג 17 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161556 הגב
      ???
      משתתף

במכתב החודשי (לפחות בזה שעבר) היה מצוין שניתן לקבל אותו בדוא"ל במקום בדואר פיזי.
      בתחילת יולי שלחתי דוא"ל לכתובת שצוינה שם עם בקשה לקבל את המכתב בדוא"ל בלבד.

החודש קיבלתי שוב מכתב בדואר פיזי, ופתאום כבר אין את האופציה הזו (שהיתה כתובה במסגרת בתחתית הדף).

אפשר בכל זאת לקבל אותו רק בתור דוא"ל?

• #171350 הגב
      רז
      משתתף

וסליחה שאני מנג'ס.
      אני מתבונן בהסברים אודות פרס גפן במכתב החודשי הנוכחי ועולה אצלי שאלה מציקה.
      מה עם אותם חברי אגודה שאינם מחוברים לאינטרנט (אתם יודעים, אלה עם הזנב בין הרגליים והקרן על המצח)? מה עם אותם חברי אגודה שלא נוהגים לשוטט באינטרנט על בסיס יומי (יש גם כאלה)? איך הם אמורים לדעת על ההצבעה לפרס? המכתב הנוכחי קורא להם לעקוב אחר הודעות באתר האגודה (לא פרקטי, כאמור) ומפנה אותם למידע נוסף בגיליון הקרוב של "המימד" אשר עדיין לא הגיע (אלי לפחות). האם המימד החדש כולל את כל רשימות המועמדים הראשוניות להצבעה? האם הוא עתיד להגיע לפני תום סבב ההצבעות הנוכחי? כי עבור מצביעים פוטנציאליים מהסוג אותו הזכרתי כאן, מדובר בעניין קריטי.
      כרגיל, אשמח לגלות כי אני חושד בכשרים, הבעיה כבר נדונה ובאה על פתרונה, וכו'.

• #171351 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #171352 הגב
      גרומיט
      משתתף

אין לי מושג איך זה שקיבלת את המכתב החודשי גם בדואר רגיל. נראה לי שבגלל לחץ הזמן וקשיי תקשורת בינו לביני, מזכיר האגודה שלח בטעות מכתבים בדואר רגיל לא רק למצטרפים חדשים לאגודה אלא גם למי שחידשו את חברותם בפנטסיקון. אנחנו כרגע בתליך של ארגון מחדש של רשימות החברים, ואני מקווה שבעיות דומות לא יחזרו בעתיד. בכל מקרה, טוב שסיפרת לי.

באשר להצבעות לסיפורי המקור בפרס גפן – הבעיה אמנם נדונה בדיעבד, אך עד כה לא נמצא לה פתרון. נהלי ההצבעה לפרס גפן שונו ברגע האחרון ונוסף להם השלב המקדים שנועד ליצור סינון ראשוני בקטגורית הסיפורים הקצרים. נכון לעכשיו אין כל דרך להגיע לאותם חברים באגודה שאינם מחוברים לרשת וההודעה תגיע אליהם יחד עם המכתב החודשי הבא – כשכבר ההצבעה המשותפת לכל הקטיגוריות תהיה בעיצומה.

והמימד יישלח לחברי האגודה עד אמצע השבוע הקרוב. העותקים יגיעו אלינו מבית הדפוס ביום ראשון.

• #171353 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #171354 הגב
      גרומיט
      משתתף

אבל לאור המועד שועדת הפרס קבעה לתום השלב המקדים, אני לא יודע אם יש ממש טעם. רוב האנשים יקבלו את ההודעה רק יום או יומיים לפני מועד סגירת הרשימה, וחלקם אפילו לא זה. :-

• #171355 הגב
      גרומיט
      משתתף

לא רק שאפשר, זה גם ייעשה (אלא אם תקרה תקלה לא צפויה בדרך, כמובן). אני רק בספק אם תהיה בכך תועלת בלוח הזמנים הנוכחי, ושינוי שלו יהיה אפשרי רק בהחלטת ועדת הפרס.

• #171356 הגב
      ???
      משתתף

שהודעה תישלח במייל עד יום ראשון לכל מי שנמצא ברשימת התפוצה של האגודה, כך שגם מי שלא משוטט דרך קבע באתר האגודה ידע על ההצבעה. הבעיה כרגע היא רק עם חרברי אגודה שאינם נמצאים אונליין בכלל.

• #171358 הגב
      רני
      משתתף

על המצח הוחלט להאריך את מועד שלב המוקדמות. במקום להסתיים ב 10 באוגוסט הוא יסתיים ב 17 באוגוסט.

פתיחת שלב א תידחה, והשלב יפתח ב 18 לאוגוסט ויסתיים ב 28 לאוגוסט.

דף מידע לא אינטרנטי יצורף למשלוח המימד כדי להודיע על כך לכל חברי האגודה שאינם מחוברים לאינטרנט.

כדי למנוע עיכוב במשלוח הבחירה בדואר רגיל תינתן גם אפשרות הצבעה בפקס.

• #171359 הגב
      Kipod
      משתתף

הראשוני צריכה ועדה לבצע, ולא כ-ו-ל-ם.

• #171360 הגב
      רני
      משתתף

העמדות של כולם.

• #171361 הגב
      Kipod
      משתתף

יותר מדי אנשים לא השמיעו את דיעותיהם, וחבל.

• #171362 הגב
      רז
      משתתף
    • #171363 הגב
      רני
      משתתף

אנשים המביעים איזושהי דעה בענין.

• #171366 הגב
      גל
      משתתף

של גליון 18 באתר המימד.
      60 ומשהו עמודים של תוכן איכותי. איזה יופי!

• #171367 הגב
      רז
      משתתף

המימד? דותן או ג'ו?

• #171368 הגב
      NY
      משתתף
    • #171369 הגב
      שלמקו
      משתתף
מציג 17 תגובות משורשרות
מענה ל־המכתב החודשי של האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: