ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › המימד העשירי – "לראותם בלבד"?
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 7 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
אני רק שאלה:
מתי תעלו את המימד העשירי בחינם לאינטרנט.
אם לא נוצרים גליונות חדשים, לפחות תעשו שהישנים יהיו זמינים לקהל הרחב והוא יוכל להיחשף לקצת תוכן איכותי, שאולי לא נס ליחו אך אין להשיג אותו יותר?may the force be with you
-
רזמשתתף
בגיליונות המאוחרים, חלק גדול מאוד מהמימד היה מוקדש לסיפורים מתורגמים – ולא בטוח שיש לאגודה את הזכויות לפרסם את הסיפורים האלה באינטרנט.
-
kennyמשתתף
היא של נגישות החומר. אני לא בטוח כמה ממנו נמצא בפורמט אלקטרוני כלשהו שיאפשר העלאה שלו. אבל אני אנסה לבדוק את הדברים.
-
גרומיטמשתתף
הרבה מהתכנים העיוניים במימד עלו לאתר האגודה ומופיעים בו כיום כחומר מערכתי רגיל. את הסיפורים לא ניתן להעלות לאינטרנט מטעמי זכויות יוצרים. מה שחבל בהתחשב בזה שכולם שמורים אצלי בלאו הכי בקבצי וורד, אבל זה מה יש.
-
???משתתף
בעיקר מהגליונות האחרונים יש עוד לא מעט עותקים.
מציעה לך לדבר על מזכירות האגודה. -
רזמשתתף
אם לאגודה יש עודפים, כמו שחגית כתבה, נוכחות שלהם בדוכן האגודה יכולה לעשות לו רק טוב. עזבו אתכם מהסיפורים המתורגמים האיכותיים שיש בפנים – העטיפות של אבי כץ הן חלון ראווה פנטסטי, נכס שעדיין אין לו תחליף (גם לא, למרבה הצער, מצד העטיפות של "היה יהיה").
עם יש עודפים גדולים של המימד, לא חייבים להסחב עם כולם לכל כנס – נציגות סמלית של כל אחד מהגיליונות האחרים, ביחד עם אפשרות של כל מי שעשה חברות או חידש לקחת גליון אחד עד גמר המלאי שעל השולחן, יכולה להיות תמריץ נהדר לחברים ולמחדשים. -
???משתתף
אני הבאתי כמה לדוכן בצהרי היום הראשון של הכנס (כמעט כל המימדים שמורים אצלי במחסן).
.
-
-
מאתתגובות