המימד העשירי – "לראותם בלבד"?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המימד העשירי – "לראותם בלבד"?

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #164006 הגב
      ???
      משתתף

אני רק שאלה:
      מתי תעלו את המימד העשירי בחינם לאינטרנט.
      אם לא נוצרים גליונות חדשים, לפחות תעשו שהישנים יהיו זמינים לקהל הרחב והוא יוכל להיחשף לקצת תוכן איכותי, שאולי לא נס ליחו אך אין להשיג אותו יותר?

may the force be with you

• #191412 הגב
      רז
      משתתף

בגיליונות המאוחרים, חלק גדול מאוד מהמימד היה מוקדש לסיפורים מתורגמים – ולא בטוח שיש לאגודה את הזכויות לפרסם את הסיפורים האלה באינטרנט.

• #191413 הגב
      kenny
      משתתף

היא של נגישות החומר. אני לא בטוח כמה ממנו נמצא בפורמט אלקטרוני כלשהו שיאפשר העלאה שלו. אבל אני אנסה לבדוק את הדברים.

• #191415 הגב
      גרומיט
      משתתף

הרבה מהתכנים העיוניים במימד עלו לאתר האגודה ומופיעים בו כיום כחומר מערכתי רגיל. את הסיפורים לא ניתן להעלות לאינטרנט מטעמי זכויות יוצרים. מה שחבל בהתחשב בזה שכולם שמורים אצלי בלאו הכי בקבצי וורד, אבל זה מה יש.

• #191417 הגב
      ???
      משתתף

בעיקר מהגליונות האחרונים יש עוד לא מעט עותקים.
      מציעה לך לדבר על מזכירות האגודה.

• #191419 הגב
      רז
      משתתף

אם לאגודה יש עודפים, כמו שחגית כתבה, נוכחות שלהם בדוכן האגודה יכולה לעשות לו רק טוב. עזבו אתכם מהסיפורים המתורגמים האיכותיים שיש בפנים – העטיפות של אבי כץ הן חלון ראווה פנטסטי, נכס שעדיין אין לו תחליף (גם לא, למרבה הצער, מצד העטיפות של "היה יהיה").
      עם יש עודפים גדולים של המימד, לא חייבים להסחב עם כולם לכל כנס – נציגות סמלית של כל אחד מהגיליונות האחרים, ביחד עם אפשרות של כל מי שעשה חברות או חידש לקחת גליון אחד עד גמר המלאי שעל השולחן, יכולה להיות תמריץ נהדר לחברים ולמחדשים.

• #191420 הגב
      ???
      משתתף

אני הבאתי כמה לדוכן בצהרי היום הראשון של הכנס (כמעט כל המימדים שמורים אצלי במחסן).
      .

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־המימד העשירי – "לראותם בלבד"?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: