המימד העשירי ומנהל התרבות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה המימד העשירי ומנהל התרבות

מציג 14 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162111 הגב
      גל
      משתתף

גרומיט, בהצגת מועמדותו לוועד, הזכיר כבדרך אגב שאבדה לנו התמיכה של מנהל התרבות.
      לא זכור לי שזה פורסם פה או באתר האגודה.

האם זו הסיבה שלא יצא גליון מימד קיץ?

אשמח גם לשמוע למה זה אבד והאם יש אפשרות להחזיר זאת כמו שגרומיט מקווה והאם אפשר לעזור בכך (מחוץ לוועד, בבקשה).

• #174371 הגב
      ???
      משתתף

כדי להחזיר את התמיכה של מינהל התרבות (או לכל הפחות – לקבל אותה לשנת 2007) צריך אנשים שלא מפחדים מבירוקרטיה וטופסולוגיה, ובעל יכולת לבצע משימה סיזיפית ומשעממת, עד לסופה הטוב (קבלת השיק).

עוזרת גם היכולת לדחות סיפוקים ולעסוק במטלות יותר מעניינות ומגניבות (ורוב מטלות הוועד הן יותר מעניינות ומגניבות). קבלת התמיכה ממינהל התרבות מחייבת מילוי של 5 טפסים ארוכים ומזעזעים וצירוף של עוד 15 מסמכים נוספים. ובתור בונוס, זו עבודה שאף אחד לא ממש מכבד או מוקיר. ותמיד יש דברים הרבה יותר מגניבים לעשות, וכאלה שנראים יותר טוב ברזומה לוועד.

בעצם, זה עונה גם על השאלה הראשונה שלך.

יש עוד דברים שעוזרים, אבל כבר זרקתי מספיק בוץ לערב אחד.

• #174372 הגב
      ???
      משתתף

ועד כמה היא כאב ראש והתרוצצות?יכול להיות שאני אוכל לעזור(בהנחה ומי שמכין את הטפסים לא צריך להיות חבר וועד או משהו)

• #174373 הגב
      ???
      משתתף

כמה שעות טובות במקרה הטוב רק כדי למלא את הטפסים.

אבל בנוסף למילוי הטפסים, צריך המון חתימות שצריך להשיג, כמו חתימה של הפקיד בבנק או חתימה של חברי הוועד. צריך גם לדאוג שיהיה מאזן מבוקר, מה שאומר שצריך להכין את החומר לרואה החשבון, ולדאוג שהוא יעשה את העבודה.

וגם כשממלאים את כל הטפסים, זה לא סוף פסוק. הרבה פעמים דברים הולכים לאיבוד ואז צריך לפקסס את אותו מסמך פעם אחרי פעם.

• #174374 הגב
      גרומיט
      משתתף

n/t

• #174366 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

במכתב החודשי למשל..

• #174351 הגב
      ???
      משתתף

תמיכת מנהל התרבות לא התקבלה השנה מכיוון שהוועד לא הצליח להשיג, להבין ולמלא את כל הטפסים בזמן, בין השאר מכיוון שלא ניתן היה להשיג טפסים רבים מהשנים האחרונות.

ניתן בהחלט להמשיך ולקבל את התמיכה בשנים הבאות, בתנאי שמידע שלא היה זמין עבור הוועד הזה ישוחזר מספר חודשים לפני מועד ההגשה, כלומר, בסמוך למועד הבחירות.

• #174363 הגב
      ???
      משתתף

מסמך אחד, וגם אותו אפשר היה להשיג אם מישהו היה טורח להרים טלפון או להגיע למשרדי מינהל התרבות. ואת כל השאר לא היה צריך להשיג, אלא היה צריך לייצר. פשוט לשבת ולכתוב, ולהחתים את מי שצריך.

ובאותו ענין, האם יש לאגודה דו"ח מבוקר לשנת 2005?

• #174364 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

כן, היום טיפלתי בדבר האחרון שעיכב את זה… לפי מיטב ידיעתי.

• #174365 הגב
      ???
      משתתף

וכל הכבוד על המאמץ.

• #174359 הגב
      גל
      משתתף

n/t

• #174354 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

אין לי מושג, קשה לי להאמין אבל אם לא אנסה לא נדע :)
      לפיכך אני מתכוונת לנסות. אם השנה הזו זה כבר מאוחר מידי לפחות כבר אהיה בעלת ניסיון בריא ברזי הגשת הבקשה.

• #174379 הגב
      ???
      משתתף

ועל מנת למלא אותו, היה צורך בלא מעט מידע שלא היה נגיש.

• #174380 הגב
      ???
      משתתף

התחשק לי לשבת ליד המחשב ולמלא את הטפסים" או לחילופין "לא יכולתי להגיע למינהל התרבות ולמצוא הנייר בתיק".

רבאק, נומי, את עונה למישהו שלא רק מכיר טוב את הטפסים, אלא גם יש לו רשימה מה היה היה חסר ומתי זה היה חסר. אני יודעת מה כרוך למלא אותם, ואת גם יודעת שאני לא קונה את התיאוריה של "לא היה נגיש".

ולא נעים להגיד, אבל אפשר גם להגיד שמדובר בארגון מתנדבים, ולא כל אחד יכול לבצע כמות כזאת של עבודה, ולפעמים מתחייבים לעשות משהו ולא מצליחים לבצע אותו.

• #174381 הגב
      יעל
      משתתף

כולנו בני אדם אחרי הכל, ואף אחד לא מקבל משכורת כדי למלא את הטפסים.

מציג 14 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #174363 in המימד העשירי ומנהל התרבות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול