היי!

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163046 הגב
      מיכאל 1
      משתתף

היי לכולם אני חדש כאן! ראיתי שזה אתר של פנטזיה והחלטתי להיות שותף כאן! אני בן 11 ואוהב רומח הדרקון שיר של אש ושל קרח סדרת הרואים למרחק וכל מיני כאלה אני אוהב גם כדורסל

• #183720 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

כבר יצא לך לבקר בכנס?

• #183724 הגב
      מיכאל 2
      משתתף

לא

• #183726 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

אם כך אני ממליצה לך להגיע לכנס הקרוב- הוא כנס בדיון – שיערך ב14 ליוני 2007 ויעסוק ב"דרואידים" ו"קניבליות"
      כמו כן אתה מוזמן להגיע לערבי העיון של פרוייקט ארבע עונות ולכנס פנטסי.קון שיערך בקיץ :)

• #183727 הגב
      ???
      משתתף

קצת פרופורציה….

• #183728 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

כמה עובדות חשובות:
      1. כנס בדיון הוא כנס מכובד, המכבד את הקהל המגיע אליו ולא יזלזל ברגישותו או בתבונתו. הרצאות הכנס הינן פרונטליות בלבד וסובבות את הדיון. הכנס מתחיל בשעות אחה"צ-ערב אל תוך הלילה.

2. הנושא הראשון באותו הערב עוסק בדרואידים- תחום שלעניות דעתי תסכים שמתאים גם לגילאים צעירים. המושב על קניבליות ממוקם בכוונה בשעות מאוחרות יותר בערב (20:30 עד 22:30) והגעתו של חברנו הצעיר נתונה תחת השגחת הוריו בשעות הללו.

3. הפאנל העוסק בקניבליות ניגש לתחום מהכיוונים התרבותיים- בעיקר באירופה שם היחס התרבותי שלילי לתופעה ואז הפאנל עובר לייצוג של התופעה בספרות המד"ב והפנטסיה.
      להזכירך בתוך תחום הפנטסיה מצוייות גם אגדות הילדים כגון עמי ותמי וכיפה אדומה העוסקות בקניבליות מובהקת ואין מניעה תרבותית בחברתינו לחשוף ילדים בגיל הרך לאגדות האכזריות הללו.
      אני בילדותי, לפני גיל 11, קראתי את כל אגדות הנס כריסטיאן הנדרסן הלא מעודנות, לא מרוככות, במיטב הגזענות והאכזריות המקוריים. אני חייבת לציין שהחוויה לא זכורה לי כמזעזעת. דווקא כבוגרת חזרתי שוב להשוות איזה סיפור לזכרוני החלוד וגילידי שלל דברים להזדעזע מהם.
      לפיכך, כמי שזועזע מההזמנה לערב עיון אינטלקטואלי זה, אני מזמינה אותך אישית להרחיב את אופקיך ולהגיע לכנס בדיון.
      בכבוד רב
      קרן אמבר
      יו"ר האגודה
      מנהלת כנס בדיון

• #183729 הגב
      מיכאל 2
      משתתף

אמרו לי פעם שאתם לא מתייחסים לילדים מתחת לגיל ארבע עשרה שאתם שונאים את קהילת פנטזיה MSN וכל ספר שאתם לא אוהבים אתם משפילים עד עפר. עכשיו כשאני נכנס לפה זה כבר לא כל כך ניראה לי!

• #183731 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

1. האגודה היא בית חם ופתוח לכל מי שאוהב מדע בדיוני ופנטסיה על כל גווניהם. בלי קשר לגיל או לקהילה אינטרנטית מועדפת.
      לאגודה יש לא מעט חברים וחברות מתחת לגיל 14 ואנחנו גאים בהם מאוד, ושמחים כל פעם מחדש לראותם באירועים שלנו.

2. הגורם היחיד שקשור לגיל באגודה הוא עלות דמי הרישום. כרטיס החבר המוזל לקטינים קובע סף גיל של 18, לא 14. הסף הזה נקבע מטעמי רצון להקל על הפלג באוכלוסיה שלא עובד למחייתו, כך שאם הם ירצו לשלם דמי חברות לאגודה מכיסם יהיה קצת יותר קל. זה המעט שאנחנו יכולים לעשות.
      לפי אותו שיקול אנחנו נותנים הנחה לסטודנטים.

3. אנשי האגודה שמרימים אירועים לעולם לא יחליטו על סמך גיל בלבד, או השתייכות לקהילה אינטרנטית או כל קריטריון חיצוני אחר אם להעזר במתנדב צעיר או לא. כל אדם באשר הוא מקבל יחס אישי. יש מי שמגלים אחראיות ומוטיבציה גבוהים ולכן יקבלו הצעות לתפקידים אחראיים יותר וכבדי משקל יותר בהרמת אירוע. וזה ממש לא תלוי גיל. שיקולים שכן נלקחים בחשבון הם למשל כמות זמן פנוי, רמת ניידות אישית ורמת אחראיות אישית.

4. לגבי דיעה על ספרים. כל אדם זכאי לדעתו. האגודה כגוף בשום פנים ואופן לא משפילה ספרים. ל- 400 חברי האגודה יש הרבה דיעות, גם על ספרים וגם על כל מדייה אחרת שמעבירה מד"ב ופנטסיה. זו זכותם של חברי אגודה לא לאהוב ספר זה או אחר. אנחנו חיים במדינה בה מעריכים ומכבדים את חופש הדיבור וכל אחד יכול להביע את דעתו.
      זו לא תהיה הדיעה הרשמית של האגודה.
      האירוע היחיד בו האגודה מביעה דיעה על ספרים הוא אירוע פרס גפן בו מוענקים פרסים לספרים שחברי האגודה הצביעו בעבורם כספרים מצויינים הראויים לפרס. דיעה חיובית בלבד. לעולם לא שלילית.
      כתבות באתר האגודה על ספרים מביעות גם הן דיעה אישית בלבד של הכותב והאתר מאפשר לכל מי שחושב אחרת לכתוב ביקורת משלו כתגובה לכתבה או פשוט להוסיף את דעתו המנומקת בהודעה.

אני לא יודעת מי "אמר לך פעם" את כל הדברים השליליים הללו על האגודה. אתה מוזמן לבדוק אותם אחד אחד בעצמך ולגלות שאין בהם אמת. זו זכותך לגבש דיעה אישית על האגודה מתוך הניסיון האישי שלך. אם תאהב אתה מוזמן בחום להשאר.

קרן אמבר
      יו"ר האגודה

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #183731 in היי!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול