הוראות הגעה למפגש וכל מה שלא אמרתי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הוראות הגעה למפגש וכל מה שלא אמרתי

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161167 הגב
      Ange noir
      משתתף

וזה ואל תשמעו יותר על הנושא הזה כי אני יוצא לטיול ואחזור רק ביום חמישי, אז להלן הוראות ההגעה:
      המקום הוא בית הרופאים ברחות מנוחה נחלה (איפה שהרופאים לא הבניין דירות), איך מגיעים, לבאים מכיוון נס ציונה פשוט תמשיכו ברחוב הראשי עד צומת הרצל ובנימין (זה הצומת ליד השוק) שם פנו ימינה והמשיכו עד סוף הרחוב, משם יהיה שילוט, לבאים מצומת בילו אותן הוראות רק פנות ימינה בצומת ההיא. אם אני לא ברור בהוראות של איך להגיע כי אני די לא ברור בקטע הזה, אפשר להתקשר לנעמי לשאול אותה, היא ישבה שם שנה, או שאפשר להתקשר למקום (טל 089459598) ולשאול את מי שיהיה שם. כמו גם לקפוץ לאתר של וואלה מפות ולהקיש שם בישוב רחובות רח' מנוחה ונחלה (אני חושב שזה מספר 26) ותקבלו מיקום ונתיב מומלץ.
      עוד משהו… אפשר (ואפילו קצת רצוי) להביא אתכם תחפושות, זה לפעילות. שינה תהיה בסק"שים אבל יהיו גם מזרונים. מזון יקנה במרוכז ביום שישי והעלות תהיה 35 ש"ח לפה (כלומר שאם יש לכם שנים, נא להתצייד פיננסית בהתאם). מי שרוצה להביא משהו להקרין בלילה מוזמן. הלו"ז פורט כבר, פשוט דפדפו מטה בפורום. צעקות, איומי רצת ושאר דואר מעריצים שלחו לדוא"ל של הקבוצה: sfir_home@yahoo.com

• #167993 הגב
      גל
      משתתף

למי שלא קרא את ההודעה הקודמת!
      אם אתה מפנה לנעמי כדאי היה שלפחות תתן את כתובת הדואל שלה
      וחוץ מזה שכתובת דואל עם קו תחתון לא עוברת טוב בפורום. מה שצריך לעשות זה בקישורים למטה לכתוב mailto: ואז להוסיף הכתובתשל SFIR.
      ועוד משהו – בית הרופאים זה מס' 18 ברח' מנוחה ונחלה.
      יש גם כמה שגיאות כתיב והקלדה, אבל על התיקון של אלה אני כבר אוותר :-)

• #167994 הגב
      גל
      משתתף

של נעמי וSFIR?
      נקווה שעכשיו זה בסיידר

• #168007 הגב
      SFiR
      משתתף

נואר בטיול אז זו הפעם היחידה שאני אחליף אותו בקטע הזה, אז תודה על התיקון גל והאם נראה אותך שם?

• #168008 הגב
      גל
      משתתף

אולי אקפוץ לביקור.

• #168027 הגב
    • #168028 הגב

זה מנוחה ונחלה 18…
      בהצלחה! תהנו!

• #168029 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

לא חבל על שורות בפורום?

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־הוראות הגעה למפגש וכל מה שלא אמרתי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: