הודעה על חילופי תפקיד: יו"ר האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הודעה על חילופי תפקיד: יו"ר האגודה

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163356 הגב
      גרומיט
      משתתף

בישיבת הוועד שנערכה אתמול הודיעה יו"ר האגודה קרן אמבר על התפטרותה מהיו"רות והוועד אחרי התלבטות ארוכה. עדו ענבל ממלא את מקומה כעת. אנו מודים לקרן מקרב לב על שנה וחצי של עבודה מסורה כיו"ר האגודה ושנה נוספת כחברת ועד, ועל תרומתה הרבה לאגודה בתקופה זו.

כדי למנוע תהיות: מועד הבחירות הבאות לוועד אינו אמור להשתנות, ויהיה במהלך אייקון 2008. אם יימצאו בקרוב ממלאי מקום לקרן אמבר ולורד טוכטרמן, שהתפטרה לפניה, נודיע על כך בהקדם.

• #186843 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

The Unicorn looked dreamily at Alice, and said, ?talk child?.
      Alice could not help her lips curling up into a smile as she began: ?Do you know, I always thought Unicorns were fabulous monsters, too! I never saw one alive before!?
      ?Well, now that we have seen each other,? said the Unicorn, ?if you?ll believe in me, I?ll believe in you. Is that a bargain??
      (Carroll L. 1896)
      חברי היקרים
      במאי 2006 לקחתי על עצמי את תפקיד גזברות האגודה ועימו גם את תפקיד היו"ר. באייקון 2006 נבחרתי לוועד כדי להנהיג ולהוביל אותה על פי חזוני ואבני הדרך כפי שמוצהר בפורום האגודה.
      לצערי, הנני מודיעה בזאת על התפטרותי כיו"ר הועד ומחברותי בוועד לאלתר החל מתאריך 16.5.2008.

במהלך השנה האחרונה התפתח משבר אמון חמור בוועד שהחריף בעת האחרונה .
      בתפיסת עולמי " וועד הינו צוות המתפקד כשלם הגדול מסך חלקיו "ותפקיד היו"ר להנהיג אל עבר מטרה וחזון הן לטווח הארוך והן לטווח הקצר והמיידי. לצערי, חילוקי הדיעות המרובים על המדיניות והדרך בה יש לנהל את האגודה מנעו ממני לתפקד כיו"ר ומהוועד לתפקד כצוות ולפיכך כן אני מפנה את מקומי.

בפגישת הועד סגרתי את כל הקצוות הפתוחים כמיטב יכולתי בטרם שהצהרתי על התפטרותי. יש לי אמון מלא ביכולת כל חברי הוועד, אני מאחלת לו הצלחה בהמשך הקדנציה ואמשיך לעזור, כחברת אגודה מן השורה, בכל דרך שאוכל שלא תסתור עם עקרונותיי והאני מאמין שלי.

במהלך השנתיים בהם כיהנתי בתפקיד זכיתי להיות חלק מהגשמת חלומות ומאוויים ביחד ועבור האגודה.
      הקמת אמא"י- ארגון הבת הראשון שלנו, החייאת פנטסיקון- הכנס הביתי של האגודה, הבאת לארי ניבן לארץ ועוד.
      לאורך כל הדרך הנחתה אותי ההכרה בכך שגם האגודה כארגון היא שלם הגדול מסך חלקיו וזאת בעיקר בזכות חברי האגודה עצמם שהינם אנשים נפלאים ואינטליגנטים, שבהחלט מסוגלים לנהל דיון משכיל אילו רק ניתנת להם הבמה הראויה.
      אנשים אילו חובבים מכל הלב, וביחד הצלחנו להרים פרויקטים שלא היו קמים בלעדיהם. יכולותינו להרים פרויקטים מגיעה מכך שאף אחד אחר אינו מסוגל להעריך את התחביב שלנו כמונו, לקלוע למה שאנחנו מתכוונים כשאנחנו אומרים מדע בדיוני ופנטסיה, ספרות ספקולטיבית ומציאות אלטרנטיבית, קונספירציות ואפוקליפסה עכשיו. העבודה עם חברי האגודה הייתה הסיפוק והאתגר הגדול בעבודתי כיו"ר. ההערכה ושיתוף הפעולה לה זכיתי פיצו אותי על השעות והימים הארוכים להם הקדשתי על חשבון זמני הפרטי.
      למרות התפטרותי זו אני אמשיך לעמוד בכל התחייבויותיי לאגודה, אלווה ואסיים כראוי כל פרויקט שלקחתי על עצמי עד כה ואמשיך לתרום לאגודה בכל דרך שאראה לנכון.

בהערכה רבה
      -קרן

• #186849 הגב
      גל
      משתתף

והאגודה הרוויחה הרבה מהיותך חברת ועד ויו"ר.
      אין לי עוד הרבה מה לומר אז פשוט תודה.

• #186851 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אני לא ממש יודעת מה הלך בוועד, אבל את בהחלט היית אוזן קשבת וכתף לקטר עליה כל פעם שהיתה לי בעיה שהצריכה קיטור. זה היה יפה מצדך, כבר אמרתי?
      (. תראי אותי, מתנהגת כאילו נפטרת ממני ואני לא הולכת להיות בשורה הראשונה של ההרצאה הבאה שלך וללחוש "קרן, תעשי קרב חתולים, בבקשה, נו!")

• #186855 הגב
      קובי
      משתתף

אני אשיתי מאוד נהנתי לעבוד איתך ואשמח לעבוד איתך גם בעתיד.
      אני מקווה שאת שלמה עם החלטתך ומאחל לך את כל הטוב שבעולם להמשך.

את אולי כבר לא יו"ר (לעת עתה ;) ), אך תמיד תישארי קרן אמבר, האישה והקימונו :]

• #186862 הגב
      רני
      משתתף

את ההשקעה הנפשית והפיסית העצומה באגודה, את הרצון הכן לקדם דברים, ואת העובדה שתמיד כיף לדבר איתך. (בטח ובטח שבפאנל התלת ראשי :-) )

אז יהיו הסיבות להתפטרותך אשר יהיו, תודה על הכל ובמיוחד על הדגים, ואני מניח שעוד נמשיך להתנצח על הגדרות וכל מיני דברים כאלה.

• #186871 הגב
      ???
      משתתף

נקווה שבעתיד חילוקי הדעות יתיישבו ותוכלי לחזור לפחות לועד אם לא למשרת היו"ר.

• #186897 הגב
      ???
      משתתף

עשית המון עבודה נהדרת. תחסרי בוועד.

ובהצלחה לעדו.

• #186928 הגב

תודה על הזמן שהקדשת לכולנו כדי לקדם את האגודה. אני מקווה שהיו"רים הבאים (או הבאות) יהיו בעלי המרץ והחזון שלך.

• #186941 הגב

כי האגודה מפסידה אותך כיו"ר, והוכחת בשנה וחצי האחרונות שאת יו"ר פעילה ונמרצת.לטעמי עשית עבודה נהדרת, וקשה מאוד מאוד.את משאירה ליו"רים הבאים זוג נעליים גדול למלא, אני מקווה שהם יצליחו.

• #186942 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

ועידו איש גדול וגבוה. אני מאמינה שהוא יסתדר. הוא די מגובש על עצמו ועל הדרך בה לדעתו האגודה צריכה להתנהל.
      מה גם שהוא מוזמן להעזר בכישורי ולקבל ייעוץ על כל דבר ועיניין הקשורים ליו"רות.
      האגודה בידיים טובות :)

• #186943 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

למרות התפטרותי מתפקיד חשוב בניהול האגודה אין לי כוונות להעלם מאחורי האופק (פרט לאיזו טיסה לארה"ב באוגוסט לצורך הצגת המחקר שלי בכנס אקדמאי- קריירה וחיים אמיתיים אתם יודעים).

יש לי מחוייבויות (לקהילה) שאני עדיין ממלאת ויש לי תוכניות לעתיד- הרצאות שיש לשלוף מהמגירה, כנסים שכדאי להרים, שת"פים עם צורות חיים אחרות וכו… אז לא נראה לי שאעלם בקרוב.

מה שכן- הגיע הזמן להשקיע את המקסימום בצד האקדמי של חיי אז אנמיך פרופיל לכמה זמן (הצהרה זו תכנס לתוקף רק אחרי בדיון 2008 כמובן).

ועוד מה שכן- אולי זה זמן טוב לשאול למי יש רכב ומוכן להעביר מביתי את כל המימדים העודפים שממלאים אותו כעדות למחוייבות האישית לקהילה. בזמן המלחמה עוד תהינו אם הם יזכו לתהילת עולם בהגנה על חיינו במקום שקי חול אבל נראה שזה כבר לא אקטואלי ומן הראוי שהם ימצאו בית מסוכן פחות- כזה שאין בו חתול משועמם ואינטיליגנט יתר על המידה שמחפש השחזות ציפורניים מזדמנות על חומר יותר מתוחכם מסתם שטיח.

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־הודעה על חילופי תפקיד: יו"ר האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: