הודעה טכנית

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162255 הגב
      NY
      משתתף

המשתמשים מתבקשים *שלא* להשתמש במצב "מבט שטוח" בפורום, היות והוא גורם למיקום שגוי של תגובותיהם. כאשר אתם נמצאים במצב האמור, כל תגובה שתכתבו, ללא תלות בהודעה הספציפית לה רציתם להגיב, תוצב בסוף העץ. לכן, לטובת כל הקוראים והסדר הטוב, אנא המנעו מכך, למרות אי אילו הרגלים משונים שדבקו בכם בפורומי נכר.
      אנשי התכנה, החומרה והבקרה יודעו בנושא, אם כי איני יודע האם נתן לעשות משהו בנדון.
      הערות טכניות לגבי פורום זה או הודעה זו אבקש לשלוח אלי בדואר אלקטרוני (הקישו על שמי המופיע בראש ההודעה) – *לא* לכאן. אין זה המקום לדיונים טכניים, והודעות שכאלה יוסרו לאלתר.

• #175588 הגב
      גל
      משתתף

חסרה עלילה.

• #175589 הגב
      NY
      משתתף
    • #175590 הגב
      Boojie
      משתתף

הדמויות שטוחות לגמרי.

• #175591 הגב
      NY
      משתתף

אתם בכלל לא מבינים שום דבר. זה הסיפור הראשון שאני כתבתי, והוא ממש טוב – אפילו אמא שלי אמרה לי ככה בעצמה! אתם סתם מגעילים!
      ובכלל, מי אמר שצריך עלילה וגם דמויות בסיפור? קראתם פעם את מילון אבן שושן, שאתם מדברים? בחיי שאני לא כותב יותר כאן, ואפילו שתצטערו מאד על זה למה הסיפורים שלי אחלה!!!!!!

• #175593 הגב
      יעל
      משתתף

לדעתי היה בו מסר חזק שנקלט היטב, בצירוף מוסר השכל מאוד חכם וחשוב. אני אנצור אותו בליבי כל ימי! הוא לימד אותי רבות.

• #175594 הגב
      NY
      משתתף
    • #175601 הגב
      שלמקו
      משתתף

בדמויות *שלא* ו*לא* הן דמויות עם עובי!

• #175604 הגב
      ארז
      משתתף

בעיקר סוף. סוף רע ומר, כמובן…

• #175619 הגב
      יעל
      משתתף
    • #175678 הגב
      NY
      משתתף

באמת! כשהייתי בן שלוש ביקרתי את אבי במילואים, וכל חייל שראה אותי מיד נתן לי בננה. אכלתי כמעט עשרים בננות, והקאתי את נשמתי מיד לאחר מכן, עד הריפוד של רכב זה או אחר. מאז אני לא אוכל בננות, וגם פטור מנסיעות יש לי…

• #175704 הגב
      ???
      משתתף

יש התחלה, אמצע וסוף, דמויות מעניינות, קול מקורי ואפילו הדים פרוידיאניים. המשך כך.

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־הודעה טכנית

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: