ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › האתר החדש של SFiR
- This topic has 24 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים by Ange noir.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noirמשתתף
SFiR, קבוצת המד"ב והפנטזיה של רחובות העלו את האתר החדש, אפשר להציץ
-
שמואלמשתתף
מתישהו…
-
Boojieמשתתף
בחיי שזה מופיע כאחד מתחומי העניין של התא הזה (בדף הראשי, לפני הכניסה). ידעתי שלחובבי מד"ב יש ראש סוטה, אבל עד כדי כך???
-
joniמשתתף
zerg.
אחד משלושת הגזעים במשחק המחשב star craft.
גזע של מוטנטים בעלי תודעה קולקטיבית שמנסים להגיע לשלמות אבולוציונית ע"י אסימילציה של צורות חיים אחרות. (הסבר חפוז ומחופף ביותר.)
לפחות זה הניחוש שלי לפשר המילה זרג בהקשר של sfir.
גם אם אני צודק, והבנתי את כוונת המחבר, אינני בטוח מה היו השיקולים להגדיר את הזרג כתחום עניין. -
שמואלמשתתף
גם לי זה נשמע מוזר משהו…אבל אז נזכרתי במשחק ההוא…הם דומים לבורג פלוס מינוס לא?
-
Ange noirמשתתף
זה אחד מקהלי היעד שלנו (ואני האמתי התכונתי לגזע של המצפלות מB5 ולא מSC, אבל גם זה טוב)
-
שמואלמשתתף
-
Ange noirמשתתף
היה איזה פרק שגריבולדי בתור קצין אבטחה מוצא סיפון שנעלם בגלל בעיות כיכנות של המעליות ומסתובב שם אחד (הוא בסוף הורג אותו בעזרת צינור, קיטור וכדורים מהאקדח של סבתא שלו)
-
שמואלמשתתף
-
Ange noirמשתתף
"זה היצור הכי מסוכן בסקטור" אבל אני לא ממש טוח כי בסקטורלא הייתי
-
joniמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
Ange noirמשתתף
-
Boojieמשתתף
יש לך מושג כמה מגוחכת נראית המילה "זרג" כשהיא מופיעה בין תחומי העניין של חובבי מד"ב?
-
Ange noirמשתתף
וכמו כן, שוב זה לא תחום עניין זה קהל יעד
וגם עם לצטט את אחת הדמויות מ"ננס אדום": (ניקוי גרון) אהההההההההההההההההה (בכעס) -
שמואלמשתתף
מישהו פה מוכן להצהיר בשבועה שזה לא נכון?
-
Ange noirמשתתף
נכון או לא נכון, זה לא בדיוק משהו שמישהו יקום ויגיד: "כן, זרגים (בהיגוי הלא סימפתי) הם חלק מתחום העניין שלי." תחשוב איך זה נשמע
-
תומג'ימשתתף
קראתי את **כל** הטקסט באתר…. ובכן טעית שם במשהו קטן:
הקבוצה נוסדה במקור ע"י נעמי בלבד.
למשה, שכבודו שמור לו, לא היה חלק בייסוד הקבוצה.חוצמזה, כל הכבוד על ההשקעה, סופסוף SFIR גדלה קצת.
אני אוסיף לינק לקבוצה באתר שלי מחר. -
זיו 1משתתף
-
שמואלמשתתף
היי מד"ביסטים הם לא נזירות
(; -
Ange noirמשתתף
אני די בטוח שכמעט כולם פה קראו את הקומיקס "Convent of hell" (מי שלא ובעל מידה עצמית מספקת אני אתן לכם את הכתובת ממנה אפשר להוריד אותו) ואם זה לא אמר הכל אני לא יודע מה כן
-
Ange noirמשתתף
אותי בזמן שבניתי את האתר, אלון אשם! (כרגיל), אבל אל תזכירו לו, אני לא רוצה לקבל ממלכה גרוע בSettlers. ד"א זיו אתה מגיע יום שלישי?
-
שמואלמשתתף
לכן הסבר יהיה מתבקש
-
זיו 1משתתף
היום יום שלישי ועכשיו אני קורא אז כנראה שלא…
-
Ange noirמשתתף
למרות שלחקל מהחובבים נושא המין הוא אכן לא יותר מפנטזיה או מד"ב, והקומיקס הנדון שייך לכל שלושת הנושאים
-
-
מאתתגובות