ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › האתר האנגלי
- This topic has 12 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
בדיקה בגרסה החדשה של האתר האנגלי הראתה שמאמרים שונים שהיו קיימים בה על מד"ב בישראל נמחקו ,מדוע היה צורך למחוק אותם ?כל אחד מהם סיפק מידע שיכול לעניין קוראים בחו"ך על הנושא בישראל גם אם הם כבר התיישנו.
-
NYמשתתף
המאמרים הללו התיישנו מאד, ואינם משקפים את מצב המד"ב בארץ. אנו פועלים כעת להחליפם בחומר עדכני יותר, במסגרת השיפוץ הכללי שהאתר האנגלי עובר בימים אלה.
-
גלמשתתף
סוף סוף
צריכים עזרה?
-
NYמשתתף
צור קשר בדוא"ל.
-
???משתתף
לפחות כמה מהמאמרים האלה לא התיימרו כלל לתת תיאור עדכני של מצב המד"ב בארץ בעת כתיבתם אלא תיאור של עברו ואת אלה לא היה צריך למחוק אלא להשאיר . בכך שהאתר הנוכחי מתייחס רק להווה הוא נוטש את העבר.
אינני רואה כל סיבה מדוע היה צורך למחוק מאמרים של אנשים כמו עימנואל לוטם על מנת להתמקד ב"תיאור עדכני בלבד" של מצב המד"ב בישראל כיום. אם אתה התחלת בכך אז מדוע לא תמשיך בדרך זאת תמחוק בהזדמנות זאת גם את כל המאמרים בעברית באתר שעוסקים במד"ב זר ומקורי שלפני שנות התשעים? -
???משתתף
אם עדיין נשארו איפה שהוא עותקים של המאמרים ( ויתכן שכבר אין ) אני מציע להעלות שוב את המאמרים למעין "ארכיון " שיהיה קיים שם .וכך הרוב הגדול שיהיו מעוניינים במצבו הנוכחי של המד"ב הישראלי יוכלו לראות את המאמרים הנוכחיים והמיעוט שמעוניין לדעת על עברו יוכלו להיכנס לארכיון זה וכך תיפתר הבעיה . לא נראה לי מתקבל על הדעת שהיה צורך למחוק מאמר של עימנואל לוטם מישום שאינו "עוסק במצבו הנוכחי של המד"ב הישראלי".
-
NYמשתתף
*לא.*
הבנת?
ואל תקשקש לי על עמנואל לוטם, כי לא על המאמרים שלו אתה מקטר. אני יודע טוב מאד מאמריו של מי חסרים לך שם, ובהפגנה מרשימה של מידת הרחמים לא אספר לכולם כאן במי מדובר. אני אף מתרה בך: אל תנסה לסכסך ביני לבין עמנואל או כל אדם אחר, כי מרה תהיה אחריתך. ראה הוזהרת.
-
???משתתף
המדובר בעניין עקרוני ולא במשהו שמכוון במיוחד נגדך ואין שום כוונה לסכסך בינך ובין מר לוטם אם לכך הייתה כוונתך. אני בהחלט מעריך דברים שונים שעשית באתר הזה כמו הארכיון וכו' זה לא שאני במיוחד שונא אותך או משהו כזה אם זה מה שאתה חושב. אז כדי להבהיר: אני לא אנטי ניר יניב ולפעמים אני אפילו פרו ניר יניב . יש מאמרים של ניר יניב שאני נהנה לקרוא אותם . אני אפילו פירסמתי לאחרונה כתבה ב"גלובס" שעסקה בין השאר בניר יניב ובפרויקטים שלו .
אבל העניין נשאר בעינו : היו כמה מאמרים באנגלית באתר שכמה מהם תיארו את העבר של המד"ב הישראלי לא היה כל צורך למחוק אותם והצעתי בעניין בעינה עומדת. -
NYמשתתף
על פנטסי.קון 2003 ועל קהיליית החובבים הישראלית הועלה בשעה טובה לאתר האנגלי. גרסה מקוצרת מאד של הדווח הנ"ל פורסמה בזמנו בלוקוס.
-
רנימשתתף
על אייקון 2003 ועל פרס גפן 2003, הופיעו גם הם בלוקוס.
-
NYמשתתף
של לוקוס ושל SFcrowsnest על פרס גפן 2003.
-
???משתתף
ואני הייתי מציע להוסיף גם את הדיווחים השנתיים שמתפרסמים בלוקוס על מצב המד"ב בישראל. אבל מסיבות מובנות אינני חושב שההצעה תתקבל.
-
NYמשתתף
שכאלה באתר של לוקוס או בכל אתר אנגלי אחר, אשקול (על פי התאמתם לנושא) לפרסמם באתר.
-
-
מאתתגובות