ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › האסיפה הכללית הסודית של האגודה החשאית למדע בדיוני ולפנטסיה
- This topic has 19 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, 2 חודשים by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
גרומיטמשתתף
לפני שבוע חגית העירה בפורום הזה על כך שלא ניתן למצוא מידע על האספה הכללית באתר אייקון. אתמול בדקתי את זה שוב וראיתי שדבר לא נעשה. נדרשו ממני יותר מחמש דקות של חיפוש כדי למצוא את המקום המדויק שבו מופיע המידע על האספה, ובתוכניה עצמה, על שלל טבלאותיה, היא לא מופיעה כלל.
ועד יקר, ועד חביב, אנא דאגו לכך שהמידע על האסיפה יופיע בהבלטה הראויה גם באתר הכנס וגם (חשוב אף יותר) בתוכניה המודפסת. כבר עכשיו אנשים מזמינים כרטיסים ומתכננים לעצמם את הפעילויות בכנס בלי לדעת שהפעילויות האלה עשויות להתנגש עם האסיפה הכללית. חיוני לתקן את זה כמה שיותר מהר.
-
רזמשתתף
(חדר 6 באשכול), אינו נכלל בתוכניה. האספה שובצה לחדר זה כחלק מניסיון למצוא עבורה משבצת-זמן קצת יותר מתאימה ונוחה מזו אליה היא שובצה במקור.
דבר קיומה של האספה הוכרז והובלט במכתב החודשי, ובדוכן האגודה ניתן יהיה לתת לאנשים אינפורמציה אודותיו. זה לא הרבה, אני יודע, אבל במסגרת האילוצים הקיימים, זה מה שניתן לעשות. -
גרומיטמשתתף
חייבים למצוא לזה פתרון יצירתי. זה לא רק בלתי ראוי, אלא גם נוגד באופן מוחלט את האינטרס של האגודה. על האסיפה הכללית אנשים צריכים לדעת והפרסום עליה צריך להיות בולט.
-
קוסם נחשמשתתף
יום רביעי ב- 1600?
השתגעתי כבר.
-
???משתתף
n/t
-
רנימשתתף
אם בשנים קודמות היה ניתן לפרסם את המועד בכל פרסום רלוונטי של איקון, אין שום סיבה שלא יעשה כך השנה. האילוצים הללו הם לא הפתעה משמים, הם היו ידועים הרבה זמן מראש.
-
Boojieמשתתף
(נגיד, המשבצת של הסדנה של גיא חסון, שיש בה מקום) קו מפריד, ולכתוב שם: "אשכול 6: אספה שנתית, אגודה ישראלית למד"ב ולפנטסיה"?
-
יעלמשתתף
נראה לי כבר היה עדיף להשאיר אותה בשישי בעשר בבוקר.
-
Boojieמשתתף
n/t
-
ליאהמשתתף
ביום שישי בבוקר אני הייתי יכולה לבוא.
מצד שני, רוב הסיכויים שיהיו יותר משתתפים באספה ביום ובשעה שהיא עכשיו. הסדנה של גיא גם ככה די מצומצמת, אז לא נראה לי שהאגודה תפסיד הרבה משתתפים.
ומצד שלישי, יש כל כך הרבה דברים בתוכנייה שחברי אגודה ירצו לשמוע או לראות, כולל הרצאות של אורח הכבוד, שהבנתי שלא היתה שום אופציה אחרת. אולי כדאי שבאייקון הבא ייבחר איזשהו סלוט מראש לאספה, ותהיה לאורך בניית התוכנייה זהירות כדי שלא יקבעו במקביל סלוטים שפונים לחברי האגודה (לפחות ישירות, כי מי יודע מה הם באמת אוהבים?). -
Boojieמשתתף
באופן כללי צריכה להיקבע איזושהי מדיניות קבע לגבי אספת האגודה. נראה שלעתים קרובות מדי מתרחשים דברים מוזרים ביחס אליה. הגדרה של טווח שעות סביר (שעות שעונות על צרכי האנשים העובדים ושסביר שאנשים יגיעו בהן) כך שאפשר יהיה להתחשב בזה מראש.
-
goshdarnitמשתתף
n/t
-
Boojieמשתתף
אבל תסתכל על הצד החיובי: אם זה *לא* היה מול גיא חסון, היית נאלץ לחזות בזיו פניי לכל אורך הסדנה שלך. P-:
-
goshdarnitמשתתף
n/t
-
חגיתמשתתף
אם זה לא היה מול גיא חסון, היה נאלץ האומלל להיענות לתחינותיי לבוא לאסיפה – כל קול קובע…
החלטתי לצאת במבצע חדש לחברי האגודה בלבד:
מבצע "חבר מביא חבר"!
בואו לאסיפה הכללית,
הביאו עמכם לפחות 10 חברים רשומים (ומי שמביא יותר הרי זה משובח)
וקבלו אסיפה שמתחילה בשעה האמיתית ולא שעה מאוחר יותר!
נכון להיט של מבצע? -
יעלמשתתף
n/t
-
נעםמשתתף
לא סארט-אפ המבצע הזה, במיוחד לא לאלו מאיתנו שמקווים שהאסיפה תחדה כמה שאפשר כדי שיהיה להם סיכוי קלוש להגיע אליה.
עבודה וכאלו, אתם יודעים. -
Boojieמשתתף
יש איזושהי סיבה למה לא מעיפים את זה לעזאזל? די, הקוורום הזה הוא פארסה עגומה בגודל הנוכחי של האגודה, לא ריאלי בכלל. אז מה בדיוק בולם אותנו מלשנות את החוקים ככה שלא יהיה צריך את ההמתנה המטופשת ההיא? נגיד, או להקטין את הקוורום, או לצמק את זמן ההמתנה?
-
???משתתף
הזמן המקורי היה שבוע.
ואני לא ממש מבין מה הביג דיל. הרי בכל מקרה אנחנו זקוקים לשעתיים: יושבים לקשקש לפחות שעה – זו שעת ההמתנה. ואז כמה דקות הצבעה על כל החלטה, בחירות וספירת קולות. -
יעלמשתתף
n/t
-
-
מאתתגובות