ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › האם נקבעו כבר חברי ועדת התכנים
- This topic has 34 תגובות, 14 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 11 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
אלימשתתף
לכנס פנטסטיקון? ומתי הם מתחילים בישיבותיהם ?
אם לא מן הראוי יהיה לפרסם את שמותיהם כאשר זה יקבע. -
שמואלמשתתף
-
Kipodמשתתף
אך על סמך נסיון העבר, לא נראה לי בלתי סביר שמסתירים את שמותיהם עד הרגע האחרון, כדי להגן על חייהם ועל פרטיותם.
-
אמברמשתתף
מה זה "נבחרו"? לא נבחרים לכזה דבר. מי שרוצה פשוט בא ואומר שהוא רוצה לעזור.
-
שמואלמשתתף
מה לא?
אז למי באים ומציעים עזרה? -
ארזמשתתף
חברי וועדת התכנים הם גרושו, הארפו וצ'יקו.
הנה, פירסמנו כמבוקש.
אגב, הם לא מנהלים ישיבות. עבודתם, רובה ככולה, מתנהלת בעמידה, בהחבא, בפינות אפלות, על מנת להימלט מאלפי במאי סרטי פנטסיה המעוניינים בהצגת סרטיהם בכנס. -
אמברמשתתף
ושכחת לומר שאנחנו לא רק מתואמים, אלא גם יעילים, כך שהתכנית של פנטסי.קון2002 כבר גמורה וסגורה.
-
אמברמשתתף
-
ארזמשתתף
לאחר התשובה הבלתי נמנעת.
עכשיו הרסת לי את כל תכנון הפתיל… -
אמברמשתתף
לא ידעתי שתכננת להשאיר את הקהל במתח. אפשר לבקש מבוג'י שתמחק
-
אראגורןמשתתף
של פנטאסי קון . אז מתי היא תתפרסם?
-
אמברמשתתף
-
אראגורןמשתתף
מן הראוי לפרסם אותה כבר עכשיו כדי לתת לפנטסטיקון ולאירועים יותר פירסום.
-
ארזמשתתף
אבל כדאי לשמור על אלמנט המתח, כדברי צ'יקו.
-
NYמשתתף
לכל המתעניינים, הנה חלקים נבחרים מתכנית הכנס כפי שגובשה על ידי ועדת התכנים הזמנית. האגודה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את התוכן ברגע האחרון
יום ג', 30/4/2002
10:00 סרט: האחים מרקס בקרקס
12:00 סרט: חסמב"ה וילדי ההפקר
14:00 הרצאה: סמלים פאליים בהארי פוטר; מרצה: מ. אופניק, קרדיולוג בכיר במחלקה למדעי המדינה, אונ' ת"א
16:00 – 20:00 : (לא ידוע עדיין)
20:00 אירוע הפתיחה, בהנחיית ריפעת טורק. יוקרנו קטעי סרטים וסדרות, וכן סרט הטלויזיה הקצר "הארי פוטר מאוהב". עוד בתכנית: פאנל בנושא "גנדלף: The Ghost In The Machine" (בהשתתפות רם אורן, ח"כ אברהם בורג ואוסמה בין לאדן), זיקוקין די-נור (הקהל מתבקש להביא מסיכות אב"כ), דבר ראש המועצה המקומית גליל עליון.
22:00 סרט: אסקימו לימון – החגיגה נמשכת, בעותק חדש עם דולבי-סוראונד ואפקטים דיגיטלייםיום ד', 31/4/2002
10:00 סרט: הפודל שחזר מן הכפור
12:00 סרט: שיר של אש ושל פרח (בכיכובו של זאב רווח)
14:00 הרצאה: אנאלפבתיות יוצרת – כיצד לכתוב סיפורים בלי לדעת לכתוב; מרצה: ד.י. בופו, המחלקה לפתולוגיה יוצרת, שלותא
16:00 פילק המוני בהנחיית ד. חנוך ובהשתתפות אבי ביטר, עופר לוי וניסים משעל. יועבר בשידור חי ברשת ג' של קול ישראל.
18:00 סרט: היום בו נפלו השמים (דוקומנטרי)
20:00 והלאה (עדיין לא ידוע)יום ה', 32/4/2002
10:00 סדרה: בשידור חוקר עם רפי גינת, והפעם: תעלומה באנח-מורפורק
12:00 סרט: הסילמריליון (דוקומנטרי)
14:00 הרצאה: ימין ושמאל רק חול וחול – על הקשר בין "חולית" ל-"Sandman"; מרצה: רא"ל שאול מופז. ההרצאה בלווי הדגמות ודיונות.
16:00 סרט: הנסיכה הגשומה (לפני הסרט – הרצאה של דני רופ; נא לבוא במעילי גשם ובערדליים)
18:00 סרט: הנסיכה יש-לי-תוכי (לפני הסרט – הרצאה של ר. גרינברג; נא לבוא בחצאיות ובכובעי קש)
20:00 סרט: מיקו והנסיכה (בהשתתפות ואל קילמר וזאב רווח)
22:00 אירוע הסיום: מופע האימים של רוקי – עותק חדש, דולבי סוראונד, אפקטים דיגיטליים, מוקרן ברוורס מהסוף להתחלה. עוד בתכנית: נאום נעילה של ח"כ אופיר פינס, שאריות הזיקוקין מאירוע הפתיחה ופרשנות מאת זוהר בעלול.—-
להודעות על שינויים בתכנית: אל תתקשרו אלינו, אנחנו נתקשר אליכם.
-
אמברמשתתף
לא יהיו זיקוקים השנה!!!!!!!
-
NYמשתתף
וכדאי מאד שיהיו, למה אחרת אני שורף ת'מועדון!
-
אראגורןמשתתף
למה אתם עונים לי תשובות מטופשות כאלה. זה מעליב.
-
אמברמשתתף
אנחנו ארבעה חודשים לפני הכנס. מעכשיו ועד הכנס יכולים לקרות הרבה דברים שיכולים לגרום לשינויים בתכניה – מרצים יכולים להחליט שיש להם משהו יותר מענין לעשות בפסח, סרטים יכולים לא להגיע, הטלויזיה יכולה להחליט לשדר (כמה אלפי פעמים) דווקא את האירוע המרכזי שלנו.
לכן, אנחנו לא מפרסמים תכנית תקופה כל כך ארוכה לפני הכנס. נספר לכם מדי פעם על אירוע כ זה או אחר. אבל התכנית עצמה תפורסם רק לפני הכנס.
-
גלמשתתף
ואיתו כל התוכניה
-
?? ???????משתתף
אפשר להביא את דודו פישר כדי שישיר את התכניה באירוע הפתיחה. ככה לאף אחד אין סיכוי לפספס אותה.
-
???משתתף
-
שמואלמשתתף
-
זיו 1משתתף
היית כותב שזה בצחוק בהתחלה…
ואל קילמר וזאב רווח….
לרגע הייתה לי תקווה לראות משהו נחמד -
שלמקומשתתף
כבר ישבתי וכתבתי הרצאה ("פנטזיה מול מציאות: יום בחייו של מכור פורומים", אם אתם רוצים לדעת), ועכשיו חברי הוויד פסלו אותה? מתי כבר יזדמן לי להופיע בכנס?
-
???משתתף
דווקא נושא טוב התמכרות לפורומים
אני מכירה הרבה כאלה -
Boojieמשתתף
ובטח ובטח שלא בתור קללה!
-
יעלמשתתף
ותפתרו לעצמכם את בעיות המימון של האגודה. הפרס על בן לאדן עומד על עשרים וחמישה מליון דולר, ואם הוא הסכים להצטרף…
(צחקוק מרושע…)
-
???משתתף
ופרס על ראשו המטפורי של הארי פוטר אין עדיין? חבל.
* זה לא שאני שונאת אותו. באמת לא. ברצינות.
* 30 מיליון דולר על הילד עם הצלקת. DEAD OR ALIVE -
זיו 1משתתף
השריף וולדמונט ישלם עבור הילד…
-
???משתתף
זאת יכולה להיות הרצאה מאוד מעניינת
-
יעלמשתתף
עכשיו בן לאדן לא ירצה לבוא, בגלל ההשוואה להארי פוטר. נו, באמת, זרקתם לפח עשרים וחמישה מליון דולר. אתם יודעים כמה כנסים יכולתם לערוך בכסף הזה? (שלא לדבר על איזו וילה לחברי הועד, אבל אני לא רוצה לגרום לשחיתות בצמרת…)
-
???משתתף
אני הצעתי *30* מיליון.
התנאים שלי:
כל מרצ'נדייזינג, סרטים, תוכניות טלוויזיה, פוסטרים, סימניות, מדבקות, יומנים, חבילות אריזה מיוחדות לחג, ובדיחות גרועות המכילות בתוכנן את הארי פוטר יושמדו לאלתר.
הסופרת ג'יי. קיי. רולינג תישאר בחיים, וכן תמשיך לכתוב את חמשת הספרים הנוספים המתוכננים בסידרה "הארי פוטר."
כל ספרי המשך מעבר לשבעת הספרים המתוכננים יושמדו. כל ספרים נוספים נטולי עלילה הנילווים לסדרה יושמדו.
סכום מקדמה: עשרים אגורות חדשות.
שאר הכסף יינתן לאחר החיסול.
צאו לדרככם, ציידי ראשים!! -
יעלמשתתף
ואת צריכה להכניס שינוי בתנאים שלך. כל ספר מלבד שבעת הספרים המתוכננים שלא נכתב בידי רולינג יושמד. יש לי הרגשה שגם אם היא תכתוב שלושים ספרים בעולם של הארי פוטר, הם יהיו טובים.
אה, כן, ולפני שאת משמידה סרטים, תני לראות אותם. אולי הם שווים?
-
???משתתף
אני לא אוהבת סרטים שעושים על ספרים. חוץ ממקרה אחד או שניים הסרטים תמיד הורסים.
-
-
מאתתגובות