האירוע של רני בבית אריאלה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה האירוע של רני בבית אריאלה

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163759 הגב
      יעל
      משתתף

יש פרסומת באתר, שזה סבבה. משום מה גם נשלחה הזמנה במייל, ברשימת התפוצה שמיועדת למכתב החודשי לדעתי? או שאני טועה וזו רשימה אחרת?

ואין למשל הנחות לחברי האגודה? אם כבר השתמשו ברשימת תפוצה שמיועדת למכתב החודשי, לפחות שיהיו הנחות?

• #190828 הגב
      ארז
      משתתף

שימת התפוצה של המכתב היא עוד ערוץ פרסומי שעומד לרשות האגודה. וזה ערוץ פרסום שלא מוגבל לשימושם של
      חברי אגודה בלבד. אז למה לצפות שייתפרסמו שם רק אירועים בהנחה לחברי האגודה?

אבל באמת חבל שאין הנחה לחברי אגודה באירוע של בית אריאלה.

• #190807 הגב
      Boojie
      משתתף

רשימת התפוצה של האגודה, על פי הגדרתה, מיועדת לפרסום המכתב החודשי, ובו הודעות על אירועים של האגודה ואירועים שיש בהם עניין לחובבים.
      מבחינת נקודת המבט של המנויים על הרשימה, מאחר שההבטחה שהם מקבלים היא של עדכון מרוכז אחד בחודש, צריך מאד להיזהר עם כל פרסום נוסף מעבר לזה, כדי לא להיתפס בעיני הנמענים כספאם.
      מבחינת האגודה, כמובן, מאחר שרשימת הדיוור היא סוג של "נכס פרסומי" (דבר שבי אישית מעורר קצת גיחוך, במיוחד כשזה מהווה תירוץ לא לפרסם את הדיוור החודשי באינטרנט, אבל שיהיה), ועשויה לשמש כאמצעי מיקוח במקרים שבהם האגודה רוצה להשיג הטבות לחבריה מגופים שמעוניינים בפרסום, גם צריך לשקול איזה מין דברים מתפרסמים בה, כדי ללכת על הגבול הזה שבין שירות אופטימלי לחברים לבין ניצול מקסימלי של "הנכס הפרסומי".

• #190893 הגב
      ???
      משתתף

מספר ההודעות לחודש ברשימה הזו מעולם לא עלה על 4. ולפחות מאז אוגוסט כשקיבלתי את המפתחות לרשימה,
      שליחה של יותר מהודעה אחת בחודש נבעה מטעיות בפרסום המכתב. ההודעה על האירוע בבית אריאלה זה באמת
      החריג היחיד.

כל המכתבים לחברי אגודה בקשר להתפתחויות האחרונות מול אייקון, אגב, נשלחו לחברי האגודה בלבד. לא לרשימת הדיוור.

לגבי איך ללכת על הגבול בין "שירות אופטימלי" לניצול "נכס פרסומי", קשה לי להתייחס לנקודה הזו בלי לדעת
      איך מעריכים כל אחד מהפרמטרים האלו.

• #190898 הגב
      יעל
      משתתף

להכניס את האירוע בתוך המכתב החודשי זה לגמרי בסדר בלי קשר לכן הנחה או לא הנחה.

אז אני מבינה שהאירוע כנראה נקבע באיחור למכתב החודשי, אבל בכל זאת, אם כבר שולחים במיוחד, לפחות ש"יצא מזה משהו". זו רשימה שלא אמורה לשמש כערוץ פרסומי.

• #190907 הגב
      ארז
      משתתף

את הטיעון של לצפות שברשימה יופץ רק מכתב חודשי אני יכול בהחלט להבין.

אבל, מה זאת אומרת הרשימה לא אמורה לשמש כערוץ פרסומי?
      המכתב החודשי הוא פרסומת. אמנם לא פרסום כוחני כמו בטלוויזיה ושלטי החוצות, וטוב שכך, אבל בכל זאת פרסום
      לאירועים שאמורים לעניין את ציבור החובבים.

• #190908 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל יש הבדל בין פרסום ללא כוונת רווח (והאגודה היא מוסד ללא כוונת רווח, ולפחות לגבי הדברים שהיא מפרסמת אני יודעת שהם נועדו לרווחתי נטו, ולא לעשיית רווחים. ובואו לא ניכנס לשאלת אייקון עכשיו), לבין פרסום מסחרי באופיו (ובמקרה זה מדובר באירוע בתשלום מצד גוף שאינו, ככל הידוע לי, מלכ"ר, שנועד לפרסם ספר של הוצאה מסחרית).

חלק מהדברים שהאגודה מפרסמת מחליקים לכיוון האפשרות השנייה. ובעוד שזה לא מפריע כשזה במכתב החודשי עצמו (כי עדיין, זה בין הדברים שהאגודה אמורה לרצות לעודד, ובין הדברים שזה במסגרת האינטרס שלנו לרצות לדעת), פרסומת מהסוג הזה שנשלחת כמכתב עצמאי בעל הבלטה מיוחדת עשויה לעורר אי נוחות בחלק ממקבלי המכתב, במיוחד אם היא לא מקנה להם כל הטבות כחברי האגודה, אלא רק מספקת להם מידע, שיש שיחשיבו אותו פרסומי.

אותי אישית זה לא מטריד. לי לא היה מפריע גם נפח גדול יותר של דיוורים מהאגודה, שיציעו לי עוד מידע על דברים שעשויים לעניין אותי (ואירוע כמו זה הוא בהחלט דבר שאני שמחה שמעדכנים אותי עליו, וזו אחת מהסיבות הרבות שבגללן פייסבוק זה אחלה – מפספסים הרבה פחות דברים מהסוג הזה). אבל אין לי ספק שיש אנשים אחרים שזה כן מטריד אותם.

אני חושבת שיש מקום לעשות חושבים על כל עניין עדכוני האגודה, המכתב החודשי וכדומה. יש בכל מה שנוגע למכתב החודשי הרבה דברים שהיה ראוי לתת עליהם את הדעת ולבחון אם הם באמת עונים על הצרכים או לא, גם מצד מקבלי המכתב (מי יודע, אולי לאחוז גדול מבין מקבלי המכתב לא היה מפריע לקבל עדכונים תכופים יותר). ולעניות דעתי – גם הרבה פוטנציאל לא מנוצל. המכתב כבר שנים נשלח בערך באותו פורמט ובאותה דרך, ויכול להיות שבימינו יש דרכים יעילות ומועילות יותר.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־האירוע של רני בבית אריאלה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: