דרוש/דרושים: אדם או שניים שיהיו אחראי דוכנים בכנסי האגודה.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה דרוש/דרושים: אדם או שניים שיהיו אחראי דוכנים בכנסי האגודה.

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163221 הגב
      דפנה
      משתתף

דרוש/דרושים: אדם או שניים שיהיו אחראי דוכנים בכנסי האגודה.

האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה מחפשת אדם אחד או שניים לטיפול בדוכנים בכנסים. התפקיד כולל איתור דוכנים פוטנציאליים והבאתם לכנסי האגודה, שמירה על קשר עם בעלי דוכנים חדשים וישנים תוך תיאום עם אחראי דוכנים של עמותות אחרות וכנסים אחרים בקהילה, תיווך בין בעלי הדוכנים לבין מנהלי הכנסים השונים (במידת הצורך), פתרון בעיות שוטף וטיפול במהלך הכנס וגביית הכספים. התפקיד הוא למשך השנתיים הקרובות, בכל כנסי האגודה ויתכן גם בכנסים גדולים יותר.

לפרטים ולהתנדבות לתפקיד, אנא פנו למייל האגודה – isfsfaf@gmail.com .

• #185261 הגב
      ???
      משתתף

הרבה כסף? @@

• #185364 הגב
      pazro
      משתתף

ראוי לציין כי חברי הועד לא מקבלים כסף
      :)

• #185365 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

חברי הועד מקבלים משכורת שלילית – אתם חברי אגודה, לא? האם לא נובע מכך שאתם משלמים תשלום שנתי, דמי חבר, עבור הזכות לעבוד קשה ולהיות לא מוערכים? מה שגורם לי לתהות כמה יעלה להיות אחראי דוכנים… והאם אמצעי התשלום המקובלים מאפשרים תשלום בדם או בליטרת בשר – אם לא משלמים באינטרנט, כלומר.

• #185367 הגב
      גרומיט
      משתתף

לא לקחת בחשבון את שוויה של הערצת ההמונים שלה אנו זוכים. אם מתמחרים אותה, בודאי צריך להוריד… אה… לפחות… חמישה שקלים מהעלות!

• #185418 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

5 שקלים חדשים!
      יו!
      אז זה אומר שבפגישת הועד הבאה אני יכולה לבקש החזר? חשבונית על שני קרטיבים צריכה להספיק, נראה לי.

• #185430 הגב
      Boojie
      משתתף

הרעיון הוא שהערצת ההמונים *תחסוך* לנו את הצורך לקנות קרטיבים לעצמנו, כי ההמונים המעריצים יקנו אותם עבורנו.
      כמובן, נשאלת השאלה מי לעזאזל רוצה קרטיבים בקור הזה. השמועות טוענות שבאזור פה יש טמפרטורה של משהו כמו מינוס מעלה בלילה, מה שמסביר למה עם מזגן ומפזר חום פועלים יחד בפול ווליום עדיין האצבעות שלי לא מרגישות את המקלדת. הרי מספיק להשאיר תה בחוץ לחמש דקות והוא כבר יהפוך לקרטיב מעצמו, בלי השקעה ובלי המונים.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־דרוש/דרושים: אדם או שניים שיהיו אחראי דוכנים בכנסי האגודה.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: