ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › דוכן של האגודה בירידי פתיחת שנת הלימודים
- This topic has 15 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, חודש 1 by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
באוקטובר הקרוב תתחיל שנת הלימודים תשס"ה.
בכל האוניברסיטאות אמור להתקיים יריד פתיחת שנה מסוג כזה או אחר.
הועלה רעיון יפה להעמיד דוכן של האגודה בכל יריד כזה (או בכמה שאפשר).
זה יכול להיות מאוד נחמד ומועיל – חשיפה לאוכלוסיית הסטודנטים וכאלה…
מישהו יודע אם באמת מתכננים להוציא לפועל משהו כזה? -
elricמשתתף
וכמו כל הרעיונות הטובים, הוא זקוק לאנשים שיוציאו אותו לפועל. כרגע לא ידוע לי על דוכן מתוכנן בקמפוס כלשהו, אבל אם אתה מוכן להיות אחראי על דוכן באחת האוניברסיטאות, או מכיר מישהו שמוכן לעשות זאת, תקבל גיבוי מלא מהועד.
-
elricמשתתף
כי לפחות באוניברסיטת ת"א הקמת דוכן כרוכה בתשלום די רציני, לפי מה ששמעתי.
-
יעלמשתתף
אגודה, סטארבייס, עמותה ואספמיה?
סתם רעיון. כן, אני יודעת שזה חסר סיכוי. אבל לא עולה כסף לזרוק רעיונות. (עולה כסף רק להפעיל אותם).
-
elricמשתתף
-
kennyמשתתף
אני לא מנסה לקנטר, אני באמת מנסה להבין את משמעות ההודעה שלך.
האם לדעתך ריבוי גופים/ארגונים בדוכן אחד יפגע במשהו? במה? לכל היותר המחיר יהיה כספי, ובפורמט כזה אולי הוא לא יהיה גדול במיוחד. קשה לי להאמין שחברי אגודה *יפרשו* מהאגודה בגלל הצבת דוכן כזה. אז מה ההפסד כאן? אי הצטרפות של אנשים שאחרת לא היו מצטרפים כי לא היה דוכן ממילא?
-
Kipodמשתתף
-
יעלמשתתף
זאת אומרת, הנציגים בדוכן יתחילו לריב על הסטודנטים כדי לצרף אותם לארגון זה ולא אחר, ובסוף הסטודנטים יברחו ולא יצטרפו לאף ארגון.
אני יודעת שההצעה שלי מאוד בעייתית. אבל כמו שאמרתי, לזרוק רעיונות זה לא מזיק אף פעם.
-
elricמשתתף
והיא שהדוכן יאבד את הפוקוס. אני לא חושש מריבים (מתנדבים שיבואו כדי לריב פשוט לא יעברו את הסינון הקפדני של מנהלת כוח האדם שלנו (: ), אלא מכך שהדוכן יהיה עמוס מדי בחוברות, טפסים, פליירים וכו', ושאף אחד שיגיע לדוכן לא יבין בעצם על מה מדובר ומה רוצים ממנו.
אני לא חושב שראיתי בכנס/פסטיבל כלשהו דוכן שייצג יותר מגוף אחד. זה פשוט לא עובד, ובסופו של דבר רק פוגע באינטרסים של כל הגורמים המעורבים.
-
Boojieמשתתף
בדוכן באוניברסיטת חיפה, אם אכן נרים דבר כזה. למעשה, גם העליתי את הרעיון הזה בדיוק בסביבות חמש עשרה פעמים.
-
kennyמשתתף
"באינטרסים של הגופים השונים". במה בדיוק?
אבל זה ממש לא קריטי, ומכיוון שככל הנראה הקדשתם לכך מחשבה והחלטתם, הרי עשיתם את עבודתכם נאמנה.
-
???משתתף
O.K
הבנתי שהנושא בעייתי, אבל אני מקווה שנמצא דרך להרים את זה.חשבתי על עוד משהו.
מה אם איזושהו סוג של שיטוף פעולה עם אגודת הסטודנטים.
אני מתכוונת – הם עושים הרבה פעילויות זולות לסטודנטים
האם אפשר לארגון דרכם הקרנות ו/או הרצאות זולות באוניברסיטה (עבור סטודנטים כמובן)
ואז במקרה בדוכן של מחירת הקרטיסים יהיה גם מישהו שישב עם הגיליון של ספוק אוכל חומוס ויסביר על מהות האגודה וכאלה.
כמובן בקטע שאגודת הסטודנטים תארגן לנו אולם והכל – כי זה בשבילהם כזה… -
elricמשתתף
אנו עובדים מולם ומקווים להשיג שיתוף פעולה מעניין בעתיד הקרוב.
בכל הנוגע לאוניברסיטאות אחרות, אתה מוזמן בהחלט להרים את הכפפה ולקדם את העניין. רק אל תחתום על שום דבר בלי ליידע קודם את הועד. (:
-
uriavivמשתתף
-
יעלמשתתף
היתרון הוא שביום הראשון ללימודים יש המון סטודנטים שמסתובבים בין הדוכנים, והם קהל היעד הכי חשוב של האגודה. לדעתי.
אבל סביר שזה לא ישתלם כלכלית. זה נכון.
-
???משתתף
שלומות,
באב"ג (אוניברסיטת בן גוריון, למי יש כוח להגיד את זה מההתחלה כל פעם…) יהיה דוכן אגודה בפתיחת השנה, ביחד עם דוכן של הבאר, כמו שיש כל שנה.
המעוניינים לאייש את הדוכן מוזמנים לפנות אלי
levh@bgu.ac.il
שאו ברכה וחג שמח
-
-
מאתתגובות