דברים שמתחילים בת'

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה דברים שמתחילים בת'

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163587 הגב
      חבצלת
      משתתף

תחרות השירה מסתיימת ביום חמישי הקרוב, 23.7.09. מנהלת התחרות מבקשת למסור, ש"חריגות מהדדליין יאושרו רק עם סיבה ממש ממש ממש טובה. (פתק מההורים זו לא סיבה מספיק טובה. גם "שכחתי מהדדליין" היא לא סיבה מספיק טובה)" וכן ש"אם יש פה מישהו שפרסם שיר בדף התחרות ולא שלח לי מייל. או ששלח לי מייל ועד היום לא קיבל מייל תגובה שמאשר את השתתפותו בתחרות – שישלח את פרטיו בדחיפות. שיר לא מזוהה לא ישתתף בתחרות גם אם הוא באתר!"

תזכורת נוספת – הרישום המוקדם לתחרות התחפושות הזוגית שמתקיימת במסגרת הכנס ימשיך באתר גם לאחר יום חמישי.

והכי חשוב – התוכניה המלאה עלתה לאתר הכנס. מסמך מרתק ומרגש עד דמעות.

• #189765 הגב
      גרייף
      משתתף

כתוב:
      "שנים-עשר רווקים ורווקות יימכרו לבאי הכנס במכירה פומבית בחסות בלום בר, שברוח נושאו של הכנס – רומנטיקה – כל הכנסותיה קודש לסיפוק אהבתה העזה והעמוקה של האגודה לכסף." (אגב, לכתוב שההכנסות הן קודש לתאוות בצע זה בטעם רע, אבל לא משנה; כמו שנאמר, אהבת כסף היא שורש כל הרע)

תריסר רווקים נמכרים לבאי הכנס. לכמה זמן? לטובת מה? דייט אחד? מוכרים שירותים ספציפיים? הדייט חייב להיות במהלך הכנס, או שאפשר לדחות אותו למועד מאוחר יותר? אם הרווק הוא לא באמת רווק, או שהדייט לא יוצא לפועל, האגודה אוהבת הכסף מתחייבת להחזיר אותו? יש מינימום להצעות? (אני מניח שהן בשקלים חדשים, ושזו לא מכירה הומוריסטית בכסף מונופול או משהו כזה…)

הייתי רק במכירה פומבית אחת שבה מכרו מישהו, ובה מכרו שירות אחד מאוד ספציפי שלו; זה מה שאני מכיר. בנוסף, אני מכיר מקומדיות מצבים שמוכרים רווקים לטובת דייט, ואז אפשר שהקונה מתחייב לממן את הדייט, או שהרווק מתחייב לממן את הדייט.

הייתי מודה לך אם יכולת להבהיר את החוקים של המכירה הזו.

• #189766 הגב
      חבצלת
      משתתף

האם קראת גם את האמור בדף שאליו מקשרת התוכניה?

• #189767 הגב
      Boojie
      משתתף

(שנאמר: אני לא מנהלת הכנס, אבל אני פאקינג העליתי לשם את הטקסטים האלה).

• #189768 הגב
      גרייף
      משתתף

עכשיו שקראתי אכן קיבלתי תשובות לשאלות שלי: מדובר באנשים שרק חלקם רווקים, שהולכים לצאת איתי לפאב ולשתות אלכוהול.
      אני מודה לך על התשובה, זה עזר לי מאוד.

• #189769 הגב
      חבצלת
      משתתף

ועכשיו תחרות התחפושות של כנס פנטסי.קון נושאת פרסים מתנת "קומיקס וירקות"

הזוכה/ים במקום הראשון יקבל/ו שוברים לרכישת מוצרים בחנויות הרשת בסכום כולל של 150 ש"ח, הזוכה/ים במקום השני שוברים בסכום כולל של 100 ש"ח ואילו הזוכה/ים במקום השלישי שוברים בסכום כולל של 50 ש"ח.

הקדימו להירשם לתחרות!

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־דברים שמתחילים בת'

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: