ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › גאלאקסי קווסט ברחובות
- This topic has 23 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 4 חודשים by
אסטרו-נעמי.
-
מאתתגובות
-
-
גל
משתתףסדרת הקרנות הסרטים"חלל, הגבול הסופי" -הקרנת סרטי חלליות בביתו של אהרון שיר ברחובות, יוקרן במוצש בעוד שבועיים (01/12/01) הסרט גאלאקסי קווסט. אין צורך להכביר במילים.
לפרטים נוספים – נא לפנות לאהרון שיר בדואל (אנגלית בלבד בבקשה) -
אסטרו-נעמי
משתתףלמה. למה להקרין גלאקסי קווסט ביום היחיד שאני לא יכולה להגיע? מה עשית רע?
אאאאאה! -
גל מבולבל
משתתף -
Ange noir
משתתףהייתי אומר שהיא לא רוצה להגיע בתאריך הזה לרחובות כי אז המפגש והיא תצטרך לבוא לבקר ולראות את SFiR מהם השתחררה לא מזמן… אבל אני מאמין שזה סתם צירוף מקרים
-
אסטרו-נעמי
משתתף(הייתי מתה להגיע למפגש!)
זה שיעור פסיכומטרי אחד לפני אחרון… -
אסטרו-נעמי
משתתףלא מאוד קשה להגיע לשם – כמו שאני יודעת *היטב* – וזו עיר חביבה ביותר, כשלא צריך להדריך בה בוקר צהריים וערב…
וגלאקסי קווסט? עם ערימת חובבים מופרעים קלות? כמובן! -
גל
משתתףאבל במוצ"ש? ואהרון בדרך כלל לא מחכה למאחרים….
גם לא הייתי מגדיר את האורחים שבדרך כלל מגיעים לאהרון כערימת מופרעים. present company excluded, כמובן.
עד עתה, שלוש הקרנות, אף חובב מופרע מלבדי לא הגיע, וחבל. אני מקווה שלפחות הסרט *הזה* ימשוך קצת קהל. -
Boojie
משתתףבמקום להשתולל ולייבב, למה שלא תקחי ממני בהשאלה את הדויד של גלקסי קווסט, ותזמיני כמה אנשים חביבים (כולל אותי!) לביתך הקט לצפייה בו?
כך מובטחת לך גם הצפייה בגלקסי קווסט וגם האווירה המוטרפת הנאותה. -
גל
משתתף -
סידהרתא
משתתף -
Ange noir
משתתףתזדקקי לה
-
אסטרו-נעמי
משתתףאם הייתי יודעת שיש לך את הדויד, הייתי חושבת על זה בעצמי!
מישהו רוצה לבוא לחיפה לראות גלאקסי קווסט? נא להרשם מהר, יש הגבלת אנשים *חמורה* – אני לא יכולה לסלק את ההורים שלי מהבית *שוב*. -
זיו 1
משתתףכנראה אני…
-
גל
משתתף -
סידהרתא
משתתףאבל מתי?
-
שלמקו
משתתףאבל אחרי שראיתי אותו בבוחצלגיחצן.קון הגעתי לגבול ההקרנות הפומביות של GQ שאפשר…
-
???
משתתף -
???
משתתף -
אסטרו-נעמי
משתתףמ-ק-ס-י-מ-ו-ם 9-10 אנשים, כולל אותי. כנראה פחות.
-
שמואל
משתתףמיני קון…קוני כזה
-
זיו 1
משתתףקני…
-
גל
משתתף -
???
משתתףתגידי שאת מתנדבת לשמור על האחים שלך. הגיע הזמן שהם (האחים) יראו את הסרט (שוב).
ושאת מזמינה רק כמה חבר'ה כדי לא להיות לבד לגמרי.
וששמעת על סרט/בית קפה/מסעדה מצוינת שהם (ההורים) פשוט חייבים ללכת לשם. -
אסטרו-נעמי
משתתף
-
-
מאתתגובות