גאי גבריאל קיי בישראל

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה גאי גבריאל קיי בישראל

מציג 23 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161690 הגב
      גרומיט
      משתתף

האגודה שמחה לבשר שסופר הפנטסיה היהודי-קנדי גאי גבריאל קיי אישר השבוע את בואו לישראל לפסטיבל אייקון 2004 שיתקיים בחול המועד סוכות בעוד תשעה חודשים. קיי ידוע כאחד מהאנשים שסייעו לכריסטופר טולקין בעריכת הסילמריליון, ובהמשך כתב סידרת פנטסיה "טולקינאית" אחת (מארג פיונבאר) ותרם רבות ליצירת ז'אנר הפנטסיה ההיבטורית, תוך לקיחת מוטיבית מההיסטוריה האמיתית ושילובם במסגרת פנטסטית.

עד כה יצאו בעברית חמישה מספריו: שלושת ספרי טרילוגיית פיונבאר, טיגאנה, והחלק הראשון מתוך צמד ספרי "הפסיפס הסרנטיני", כולם בהוצאת אופוס. החלק השני של "הפסיפס" אמור להתפרסם בהמשך השנה. עוד על קיי ועל ספריו ניתן למצוא בקישור המצורף.

• #172475 הגב
      יעל
      משתתף

כל מי שעשה במלאכה וארגן את הגעתו של קיי – הערצתי שלוחה לכם!

• #172476 הגב
      בייזל
      משתתף

אבל – האם אפשר לדעת אם זה היה סופר שבוקש ע"י הרבה במשאל שהיה בפורום זה לא מזמן?

• #172477 הגב
      elric win 1
      משתתף

שנה שניה ברציפות שמצליחים להביא שם בקנה מידה בינלאומי. יישר כוח.

• #172478 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #172479 הגב
      רני
      משתתף

אחד מארבעת או חמשת הראשונים במשאל שערך הממסד האפל בטרם פתח, יחד עם גרומיט, במלאכת ההזמנות.

בכל מקרה, הגעתו של מי שכתב את "טיגאנה" ואת "הפסיפס הסרנטיני" ו"אריות אל-ראסאן" ו"מארג פיונבאר" לישראל היא הישג נהדר ובהחלט שם אותנו על מפת המד"ב העולמית. אורסון סקוט קארד ב 2003, קיי ב 2004 וגיימן ב 2006. רצף שמות לא רע בכלל, ומשהו אומר לי שגם ב 2005 לא נהיה חסרי אורחים.

• #172480 הגב
      elric win 1
      משתתף

(אופוס אולי?) תספיק לתרגם לנו גם את אריות אל רסאן לפני האייקון, והכל יהיה מושלם (וזאת בהנחה, כמובן, שהשלמתו של תירגום הפסיפס לפני האייקון היא עובדה מוגמרת).

• #172481 הגב
      ???
      משתתף

הם רוצחים ספרים גם ככה. יהיה לי חבל לראות משהו יפה כמו אל רסאן מתורגם בזוועה האופיינית להם.

• #172482 הגב
      ???
      משתתף

תירגמו את ארבון בלי ששמתי לב ?

• #172483 הגב
      ניר שיפר
      משתתף

באמת כל הכבוד לממסד ולכל המעורבים.

• #172484 הגב
      NY
      משתתף

אופוס של ימינו היא לא אופוס של לפני 10 שנים. קראתי לא מזמן את החלק הראשון של "הפסיפס הסרנטיני", ולדעתי (שנוטה להיות, כך אומרים, קטלנית למדי) מדובר בתרגום קולח ומוקפד, וברמת הפקה שעושה לספר רק טוב.

• #172485 הגב
      NY
      משתתף

כל המעורבים – קבלו ח"ח עצבני.
      ואני מציע, כדי לשמור על הרצף, לשכנע את פאוורס להגיע ב-2005…

• #172487 הגב
      גרומיט
      משתתף

כבר הוחלט להזמין לאייקון 2005 את אייזק אסימוב. משלחת מטעם האגודה תצא בקרוב לארצות הברית עם אתים גדולים ותדאג לכל הסידורים הלוגיסטיים.

• #172488 הגב
      יעל
      משתתף
    • #172489 הגב
      ???
      משתתף

הוא סובל מתולעים… x-:

• #172490 הגב

מחיאות כפיים לעושים במלאכה, והמון תודה.
      אין ספק כי יש הרבה מה לומר על יצירתו של מר קיי בהקשר לתמת הכנס, וכי יצירתו מסקרנת רבים וטובים.

אז כל הכבוד לכל מי שהיה מעורב, והיות והעידכונים שהגיעו אלי הגיעו בעיקר ממר דידי חנוך, אזי כה לחי לממסד האפל, ומי ייתן ונורות חדשות ישלחו אל משרדיו בקרוב.

איתמר פארן

• #172493 הגב
      גל
      משתתף

אז זה אומ שצריך לקרוא לפחות ספר אחד שלו עכשיו, נכון?

• #172494 הגב
      יעל
      משתתף
    • #172500 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #172501 הגב
      גרומיט
      משתתף

דידי עמל קשות להביא את קיי, ובדרך צבר כמה וכמה סירובי "כן, אבל לא השנה" שבזכותם צפויים לנו עוד כמה אורחים מעניינים בשנים הקרובות. יש למה לצפות, אם כי מוקדם עדיין להזכיר שמות.

(ולכולם יש מניה!)

• #172502 הגב
      רז
      משתתף

מה קרה? סיאנסים יצאו מהאופנה? :-)

• #172504 הגב
      אמבר
      משתתף

בלי שום קשר להגעתו.

ביקורת על הפסיפס הסרנטיני

http://space.ort.org.il/sci/scripts/article.asp?item=575814598&pc=871964806

• #172606 הגב
      השמ
      משתתף

הא…
      ואיפה בדיוק מתחיל התור לחתימה על הספרים ?
      או בקיצור …
      כולכבוד יישר כח !!

• #172608 הגב
      ניב
      משתתף

אמממ…
      רגע תנו לי כמה דקות להתעשת על עצמי.

לעזאזל איתכם אתם גדולים ענקיים ואני מעריץ אותכם כמו שלא הערצתי אותכם בחיים…

מבחינתי שהתור על חתימות יתארך עד לחיפה אני אעמוד בו חמש שנים בשביל לקבל חתימה על העותק שלי של טיגאנה…

ניב/פלאפי שמעולם לא היה כל כך נרגש

מציג 23 תגובות משורשרות
מענה ל־גאי גבריאל קיי בישראל

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: