בתשובה לארז על הדיון מפורום אורט-

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בתשובה לארז על הדיון מפורום אורט-

מציג 17 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161800 הגב
      ???
      משתתף

אכן פניתי לחבר ועד, לאור ביאליק, ששלח אותי בחזרה למנהלי הכנס.

• #173158 הגב
      Boojie
      משתתף

להודעה באורט, או לפחות את התוכן שלה. לא כל מי שקורא פה קורא גם באורט.

• #173160 הגב
      Boojie
      משתתף

תצטרכי לשחזר.

• #173164 הגב
      Kipod
      משתתף

ולנושא – אני לא מאמין שיש צורך במדיניות לגבי אנשים שאיבדו כרטיסים. להפך, מדיניות שכזאת היא דבר מזיק, שאנשים (ללא קשר לאלו שפתחו את הדיון) יכולים לנצל לרעה.

מה כן? שיקול דעת של האחראים. כולנו (כמעט) בני אדם.

• #173168 הגב
      ארז
      משתתף

היית יכולה לפנות אלי, והבעייה הייתה נפתרת.

בכל מקרה, תשובתי שנמחקה מאורט בעינה עומדת: לזכותך ולזכות חברתך יעמדו 2 כרטיסי חינם באייקון, לאירוע לבחירתכן.

תזכירי לי את הנושא לקראת אייקון.

לנושא המדיניות או חוסרה במקרים כאלו, אני בהחלט בדעת הקיפוד.

• #173169 הגב
      ???
      משתתף

ואני אשחזר את התשובה מאורט: תודה רבה, אבל נראה ששתינו נתנדב:-)

• #173177 הגב
      ארז
      משתתף

טוב, אני אחשוב על משהו אחר עד אייקון.

• #173186 הגב
      השמ
      משתתף

ארז,
      יתכן כי גישתך וגישת הקיפוד צודקת בנושא המדיניות.
      מצד שני בעיות "אישיות" החל מאיבוד דברים , כרטיסים או דברים אישיים אחרים וכלה בבעיות התנהגות או כל היבט אחר שאינו אירגוני פרופר בכל כנס מטיבעם שיעלו בכל אירוע,
      אולי לצורך כך כתחליף למדיניות צריך לחשוב על "כתובת" ?
      אדם שזה יהייה תפקידו, אם ישאר מובטל במשך הכנס מה טוב, אולם הוא אשר יוסמך לטפל בנושאים האישיים, אני מניח שזה עשוי להקל על מארגיני הכנס שמעיניהם בוודא מושקעים במקרו באותם רגעים ואינם פנויים לפרט.

ב ב ר כ ה
      משה

• #173189 הגב
      גרומיט
      משתתף

ראשית, גם ככה צוות הכנס מנופח להפליא (וכל חבר צוות או מתנדב נוסף הוא עוד אדם שלא משלם על כניסה לאירועים).

שנית, זה בעייתי – "פותר הבעיות" ההיפותטי הנ"ל יצטרך להיות בכל המקומות בעת ובעונה אחת, ומכיון שזה בלתי אפשרי, הפניות של מאבדי-כרטיסים, מחפשי הטובות, הנשמות הטובות שרוצות לעזור והמבולבלים למיניהם ימשיכו להגיע לחברי הסגל שבמקרה נמצאים במקום. אני פשוט לא רואה איך זה יכול לעבוד בפועל.

• #173198 הגב
      השמ
      משתתף

כמו שבבית הספר פונים למורה התורנית (או בורחים לשם במקרה שמנסים לכסח לך ת'צורה אחרי שפינצרת את כדור הרגל של החבר מג' שניה) וכו'….
      מעין עמדת מודיעין משולבת מעמדת פניות הציבור , או כל אפשרות אחרת שתורית מעל המארגנים את העומס שאינו נגע ישירות לניהול הכנס.

• #173202 הגב
      ארז
      משתתף

אני לא צריך מינוי רשמי בשביל זה, אבל זה בדיוק מה שאני עושה, בין השאר, בכנסים – פותר בעיות.

כל מי שסבור שנתקל בבעיה שאף אחד אחר לא פתר לו (או לה), יכול לפנות אלי. אני די זמין רוב הזמן. כפי הידוע, או לא ידוע, אין באפשרותי, למעשה, להכנס לשום אירוע במהלך הכנס.

מאז שאני בתפקידי הנוכחי בוועד, נוכחתי אולי בהרצאה וחצי.

בפעם הבאה שתאבד כרטיס, זוג מכנסיים, זאטוט אחד או שלושה, פנה אלי, גם אם אני שותה בירה עם פול קארני או ג'ק דניאלס עם גאי גבריאל קיי…

• #173204 הגב
      השמ
      משתתף

את המידע הנ"ל רשמית לבאי הפורום.
      אמנם זה יגרום לך קצת יותר כאב ראש, אבל זה בהחלט יתן מענה לצורך.

דרך אגב, לדעתי אין סיכוי שבאייקון תזכה לשתות בירה עם קארני (אלא אם כן הוא קנה כרטיס ממתכוון להגיע)
      לגבי קיי, אני מבין שכבר ערכת מחקר שטח בנושא (-:

• #173206 הגב
      Boojie
      משתתף

בכנס פאן.קון הייתה אופציה לקנות כרטיסים יומיים, שזה אחלה והלוואי שתמשיכו ככה (אני יודעת, אני יודעת שבאייקון הסינמטק לא מאפשר, אבל אפשר לקוות, לא?)
      בכל אופן, הבעייה עם הכרטיסים היומיים היא שהם נוטים להעלם (כי לך תשמור אותם כמו שצריך) או להסמרטט כהוגן. ניסיתי לחבר את הכרטיס בסיכת ביטחון לדש הבגד, אבל כל הזמן פחדתי שהוא יתלש בדוחק.
      אולי אפשר, כשעושים כרטיסים יומיים, לחזור לשיטה ששימשה, נדמה לי, באייקון 99 (כשהיו כרטיסים יומיים), של תג שמציין שאדם זה רכש כניסה יומית? יעשה את החיים פשוטים יותר למי שרכש כרטיס יומי, ואולי גם לבודקים בכניסה לאולם.

• #173213 הגב
      יעל
      משתתף

בסך הכל זה רעיון לא כזה רע.

בטח יש חברי סגל שתפקידם מתמצא יותר בזמן שלפני הכנס ופחות בזמן הכנס עצמו שיכולים לקחת עליהם את התפקיד.

למשל, אילו היה ביקוש לתפקיד כזה בפנטסיקון, הייתי יכולה לקחת אותו על עצמי, כי בתור אחראית לינה רוב העבודה שלי היתה לפני הכנס, ובמהלכו לא היה לי תפקיד ממש מוגדר, ורק עזרתי פה ושם איפה שהיה צריך.

(אוי, ולמה אני מציעה הצעות שיכולות להכניס את עצמי לבוץ?)

• #173219 הגב
      עופר 2
      משתתף

למחשב את *כל* הכנסים(כולל אלה שבמופת)?כמה שאני יודע בעמדות המחשב מופיע באם אדם קנה כרטיס ושילם עבורו, כך שאם אבד למישהו כרטיס כל מה שהאחמ"ש/אחראי כספים/ וכו' תורן צריך לעשות זה להעלות את המסך המתאים במערכת, לבדוק, ולתת(או לא לתת- בהתאם למקרה) כרטיסים חדשים לפונה.

• #173244 הגב
      אמבר
      משתתף

כרוכה בנושא מחשוב הכנסים, וגם בעיות טכניות, שלא תמיד כדאי להתעסק איתן בכנס קטן.

הבעיה שגם אם יש לך רישום של מה הבנאדם קנה והזמין, אין לך שום דרך לדעת האם הוא לא מעביר את הכרטיס לחבר שלו, ובא אליך בבקשה לקבל כרטיס נוסף.

• #173245 הגב
      אמבר
      משתתף

שאחראי לאנשים שמאבדים כרטיסים. קוראים לו "אחראי קופות".

• #173246 הגב
      השמ
      משתתף

אז כל מה שנשאר זה רק לפרסם את המידע , אולי אפילו באתר הפסטיבל (נו איך אני) ובפלקאט בפסטיבל עצמו, לגבי הכתובת לאבידות ומציאות, עזרה ראשונה, איבוד כרטיסים וכו'…

מציג 17 תגובות משורשרות
מענה ל־בתשובה לארז על הדיון מפורום אורט-

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: