בתזמון מוצלח עם הקרנת "הנסיכה מונונוקי" ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › בתזמון מוצלח עם הקרנת "הנסיכה מונונוקי" This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 9 חודשים by ?? ???????. מציג 2 תגובות משורשרות מאת תגובות ספטמבר 24, 2001 בשעה 7:54 am #161036 הגב ?? ???????משתתף באייקון, השלמתי אתמול את העבודה על האתר החדש שלי, אתר מעריצים להייאו מיאזאקי במאי הסרט. האתר הוא בעברית, ומומלץ להעביר את האקספלורר ל-Encoding של utf8/Windows (ע"י לחיצה על הכפתור הימני של העכבר באיזור של המסך שאינו מכיל קישור). ספטמבר 24, 2001 בשעה 10:48 am #166654 הגב אלימשתתף שווה בהחלט , ולמה שלא תעשה משהו גם עם סרטים לא יפניים אלה שמטייואן והונג קונג למשל ? ואגב אני עדיין מחכה למאמר המובטח שלך מזה זמן רב על הלנסמן . ספטמבר 24, 2001 בשעה 11:26 am #166655 הגב ?? ???????משתתף לגבי לנסמן, אני מחכה לאיזו הזדמנות חגיגית – נאמר, יציאה של הסרט על DVD. מאת תגובות מציג 2 תגובות משורשרות מענה ל־בתזמון מוצלח עם הקרנת "הנסיכה מונונוקי" You can use BBCodes to format your content.Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving. פרטים: שם (חובה): דוא"ל (לא יפורסם) (חובה): אתר: ביטול שליחה