בשנת 2006 אמור להגיע לארץ

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בשנת 2006 אמור להגיע לארץ

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161831 הגב
      ???
      משתתף

ניל גיימן.
      האם יש סופר מד"ב זר שאמור לבקר בכנס הבא ב2005 ?
      אם אין כזה או ו גם אם יש אני מציע לבחור כאורח כבוד ישראלי סופר או סופרת ותיקה שהתפרסמו בגלל ספרי פנטזיה. נורית זרחי שכבר ביקרה בבכנס בדיון היא אפשרות מתאימה ביותר . היא חיברה ספרי פנטזיה מרובים לילדים ולנוער. והיא נחשבת לסופםרת הילדים הישראלית הפעילה הטובה ביותר.
      קצת מקדים את המאוחר אני יודע אבל זוהי אפשרות שכדאי לוועד החדש לחשוב עליה אחרי שיבחר וכשיתקרב הזמן לכנס הבא.

• #173381 הגב
      אמבר
      משתתף

נורית זרחי הבריזה מבדיון כמה ימים לפני תחילתו.

• #173382 הגב
      ???
      משתתף

להזמין אותה לכנס הבא מאחר שלא הופיעה עוד בשום כנס מד"ב.
      אחרי הכל אנחנו לא אנשים ששומרים טינה נכון ?

• #173383 הגב
      אמבר
      משתתף

חודשים שהוא מגיע, ואחרי זה משנה את דעתו שבוע לפני, ללא כל הסבר או נימוק. וכל זה, אחרי שפרסמנו את האירוע ואחרי שאנשים תכננו את לוח הזמנים שלהם בהתאם.

ואפילו אם אין טינה, איך מארגנים של אירוע יכולים לסמוך על הבנאדם שיופיע בפעם הבאה שיזמינו אותו? מרצה שמבריז מהרצאה זו תקלה שיכולה לקרות. אורח כבוד שמבריז מאירוע לכבודו – זו פאדיחה ועלבון די גדול למארגנים.

• #173384 הגב
      גל
      משתתף

לנורית זרחי, אני לא רואה את הקהל נוהר לאירועים בכיכובה, כמו שהיה עם קארד ויהיה עם קיי.

• #173385 הגב
      ???
      משתתף

שהקהל לא ינהר לאירועים איתה אבל כמדומני כאשר הזמינו סופר לא ידוע כמו קארני גם לא ציפו שהקהל ינהר לאירועים איתו .בדיאבד נראה שכל היתרון שלו היה שהוא סופר מחו"ל שספריו תורגמו לאחרונה והיה מוכן לבוא לארץ .לי נראה שהקהל שהיה נוהר לאירועים עם זרחי או סופר ישראל י בולט למדי אחר לא יהיה קטן יותר מזה שהיה מגיע לאירועים של קארני .
      אינני רואה כל סיבה לדחות סופר ישראלי כאורח בגלל המניע הזה אם את קארני היו מוכנים לארח .

• #173386 הגב
      Boojie
      משתתף

ואכן התכוונתי לנהור, אז, בפאן.קון, רק שמה לעשות, היא ביטלה את הנהירה שלי. כמובן, יש לזכור שאני לא דוגמה לשום דבר, והאירועים שאני נוהרת אליהם הם לא בהכרח אירועים שאחרים היו נוהרים אליהם.
      לטעמי, הנימוקים של אמבר נכונים לחלוטין. לאחר שלאגודה היה ניסיון מר עם ההברזה של נורית זרחי ברגע האחרון (וככל שאני הבנתי, מנימוקים לא משכנעים כלל) והתברר שאי אפשר להסתמך עליה, לא נראה לי שיהיה נכון להסתמך עליה כאורחת כבוד בעתיד. זה סיכון גדול מדי. וזה בלי קשר לכעס ולטינה, שמן הסתם יש.
      אגב, באותה מידה הייתי ממליצה להיזהר מלהזמין את לארי ניבן לאירועים עתידיים, לפחות עד שיגיע שלום כולל לאיזורנו ונמר עם גדי ירבץ.

• #173388 הגב
      גל
      משתתף

גדול כמו קיי או קארד.

• #173389 הגב
      ארז
      משתתף

עד אז לוח ההזמנות מלא.

בנוסף, גם הנימוקים הנחשבים מאוד של אמבר וגל, שאני מסכים עימם.

וישקוט הפורום ארבע שנים (האמנם?)

• #173390 הגב
      גרומיט
      משתתף

אין כל סתירה בין הזמנת אורח מחו"ל ובין אורחי כבוד ישראליים. למעשה, לאור העלות הנמוכה של "אירוח" ישראלים, אפשר בתיאוריה להזמין אורח כזה לכל כנס. שיקולים אחרים – כמו העובדה שמעט מאוד ישראליים ימשכו קהל (מהבחינה הארגונית, זו הסיבה הראשונה במעלה להזמנת אורחי כבוד) – עשויים להתערב בדרך, כמובן. זה כבר עניינם של מארגני כל כנס בנפרד.

באשר לאורחים מחו"ל, הוזמנו כבר אורחי כבוד מכובדים לשלוש השנים הקרובות, ויתכן שיהיה אורח לפחות בכנס נוסף אחד של האגודה. כל המוזמנים מכאן והלאה יהיו מוכרים הרבה יותר מקארני, והביקור שלהם יזכה לפרסום בולט בהרבה – שני לקחים חיוניים שהתקבלו הביקור הדי-כושל של קארני.

אורחים ישראליים זו לא בעיה. אתה מוזמן ליצור קשר ישירות עם מארגני אייקון הבא, ברגע שיוודע מי הם.

• #173391 הגב
      ???
      משתתף

לכנסים בשנים 2005 ו-2007 ו-2008 ?

• #173392 הגב
      ארז
      משתתף

כשנחליט לפרסם, בדרך כלל לפני כל כנס, תדע, כמו שאר חברי האגודה.

עקוב, במטותא ממך, אחרי הפרסומים באתר.

• #173396 הגב
      חגי הלמן
      משתתף
    • #173397 הגב
      יעל
      משתתף
מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־בשנת 2006 אמור להגיע לארץ

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: