ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › בשנת 2006 אמור להגיע לארץ
- This topic has 13 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 5 חודשים by
יעל.
-
מאתתגובות
-
-
???
משתתףניל גיימן.
האם יש סופר מד"ב זר שאמור לבקר בכנס הבא ב2005 ?
אם אין כזה או ו גם אם יש אני מציע לבחור כאורח כבוד ישראלי סופר או סופרת ותיקה שהתפרסמו בגלל ספרי פנטזיה. נורית זרחי שכבר ביקרה בבכנס בדיון היא אפשרות מתאימה ביותר . היא חיברה ספרי פנטזיה מרובים לילדים ולנוער. והיא נחשבת לסופםרת הילדים הישראלית הפעילה הטובה ביותר.
קצת מקדים את המאוחר אני יודע אבל זוהי אפשרות שכדאי לוועד החדש לחשוב עליה אחרי שיבחר וכשיתקרב הזמן לכנס הבא. -
אמבר
משתתףנורית זרחי הבריזה מבדיון כמה ימים לפני תחילתו.
-
???
משתתףלהזמין אותה לכנס הבא מאחר שלא הופיעה עוד בשום כנס מד"ב.
אחרי הכל אנחנו לא אנשים ששומרים טינה נכון ? -
אמבר
משתתףחודשים שהוא מגיע, ואחרי זה משנה את דעתו שבוע לפני, ללא כל הסבר או נימוק. וכל זה, אחרי שפרסמנו את האירוע ואחרי שאנשים תכננו את לוח הזמנים שלהם בהתאם.
ואפילו אם אין טינה, איך מארגנים של אירוע יכולים לסמוך על הבנאדם שיופיע בפעם הבאה שיזמינו אותו? מרצה שמבריז מהרצאה זו תקלה שיכולה לקרות. אורח כבוד שמבריז מאירוע לכבודו – זו פאדיחה ועלבון די גדול למארגנים.
-
גל
משתתףלנורית זרחי, אני לא רואה את הקהל נוהר לאירועים בכיכובה, כמו שהיה עם קארד ויהיה עם קיי.
-
???
משתתףשהקהל לא ינהר לאירועים איתה אבל כמדומני כאשר הזמינו סופר לא ידוע כמו קארני גם לא ציפו שהקהל ינהר לאירועים איתו .בדיאבד נראה שכל היתרון שלו היה שהוא סופר מחו"ל שספריו תורגמו לאחרונה והיה מוכן לבוא לארץ .לי נראה שהקהל שהיה נוהר לאירועים עם זרחי או סופר ישראל י בולט למדי אחר לא יהיה קטן יותר מזה שהיה מגיע לאירועים של קארני .
אינני רואה כל סיבה לדחות סופר ישראלי כאורח בגלל המניע הזה אם את קארני היו מוכנים לארח . -
Boojie
משתתףואכן התכוונתי לנהור, אז, בפאן.קון, רק שמה לעשות, היא ביטלה את הנהירה שלי. כמובן, יש לזכור שאני לא דוגמה לשום דבר, והאירועים שאני נוהרת אליהם הם לא בהכרח אירועים שאחרים היו נוהרים אליהם.
לטעמי, הנימוקים של אמבר נכונים לחלוטין. לאחר שלאגודה היה ניסיון מר עם ההברזה של נורית זרחי ברגע האחרון (וככל שאני הבנתי, מנימוקים לא משכנעים כלל) והתברר שאי אפשר להסתמך עליה, לא נראה לי שיהיה נכון להסתמך עליה כאורחת כבוד בעתיד. זה סיכון גדול מדי. וזה בלי קשר לכעס ולטינה, שמן הסתם יש.
אגב, באותה מידה הייתי ממליצה להיזהר מלהזמין את לארי ניבן לאירועים עתידיים, לפחות עד שיגיע שלום כולל לאיזורנו ונמר עם גדי ירבץ. -
גל
משתתףגדול כמו קיי או קארד.
-
ארז
משתתףעד אז לוח ההזמנות מלא.
בנוסף, גם הנימוקים הנחשבים מאוד של אמבר וגל, שאני מסכים עימם.
וישקוט הפורום ארבע שנים (האמנם?)
-
גרומיט
משתתףאין כל סתירה בין הזמנת אורח מחו"ל ובין אורחי כבוד ישראליים. למעשה, לאור העלות הנמוכה של "אירוח" ישראלים, אפשר בתיאוריה להזמין אורח כזה לכל כנס. שיקולים אחרים – כמו העובדה שמעט מאוד ישראליים ימשכו קהל (מהבחינה הארגונית, זו הסיבה הראשונה במעלה להזמנת אורחי כבוד) – עשויים להתערב בדרך, כמובן. זה כבר עניינם של מארגני כל כנס בנפרד.
באשר לאורחים מחו"ל, הוזמנו כבר אורחי כבוד מכובדים לשלוש השנים הקרובות, ויתכן שיהיה אורח לפחות בכנס נוסף אחד של האגודה. כל המוזמנים מכאן והלאה יהיו מוכרים הרבה יותר מקארני, והביקור שלהם יזכה לפרסום בולט בהרבה – שני לקחים חיוניים שהתקבלו הביקור הדי-כושל של קארני.
אורחים ישראליים זו לא בעיה. אתה מוזמן ליצור קשר ישירות עם מארגני אייקון הבא, ברגע שיוודע מי הם.
-
???
משתתףלכנסים בשנים 2005 ו-2007 ו-2008 ?
-
ארז
משתתףכשנחליט לפרסם, בדרך כלל לפני כל כנס, תדע, כמו שאר חברי האגודה.
עקוב, במטותא ממך, אחרי הפרסומים באתר.
-
חגי הלמן
משתתף -
יעל
משתתף
-
-
מאתתגובות