ברור לי שזה כבר לא רלוונטי לעולמות הנוכחי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ברור לי שזה כבר לא רלוונטי לעולמות הנוכחי

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162130 הגב
      גל
      משתתף

ההצעות שלי נוגעות לכנסים הבאים, כמובן.

ומה שחגית אמרה לגבי ספונסרים – אולי זה יפתח פתח לספונ סרים אחרים? למשל אתר findabook או אתר יד-שניה?

• #174492 הגב
      גל
      משתתף

וזה היה אמור להיות חלק מפתיל יד שניה, אבל מכיוון שנאלצתי להרשם שוב זה כנראה פתח לי הודעה ראשית.

• #174493 הגב
      אמבר
      משתתף

מי הספונסר שירצה לממן דווקא את הדוכן הזה?

• #174494 הגב
      ???
      משתתף

The task for finding sponsers is not an easy one. But your idea is interesting and worth trying.
      But the managers of every con will have to decide what is the minimum sum of money they are willing to accept from a sponser in order to have the 2nd hand stand running.
      It's still does not solve the problem of priority – if 2nd hand stand in in, some other stand is out. which will it be? some people here think that the 2nd hand stand is VERY important, but what about the other stands that are important to other people?
      Next time we'll have a space problem and we put in 2nd hand stand instead of something else, this story will happen again only instead of Gal and Boogie it will be other people complaining their favorite stand is missing. What is the solution for that?

I raise again Amber's suggestion – why isn't it enough to have a 2nd hand stand only in Icon?

yeee, 12 more minutes and my file will finish to upload:)

• #174498 הגב
      גל
      משתתף

הם זוכים לפרסום, זו סיבה טובה למימון, בדיוק כמו שמצברי וולקן זכו לפרסום למרות הקשר הדחוק מאוד לכנסים שלנו.

• #174499 הגב
      גל
      משתתף

(אאל"ט באייקון 2000). וראינו כי טוב ונוסף עוד אחד בפנטסיקון.
      ולחובבים היתה שמחה וצהלה (וספרים זולים והזדמנות להפטר מעודפים ולהרוויח כמה גרושים).
      הכנסים גדלו והתעשרו בתכנים (אך גם ההוצאות גדלו) עד שחמש שנים אחר כך נגבו עמלות על הדוכן באייקון.
      ואז בוטל הדוכן בעולמות.
      מי יודע מה יקרה לדוכן באייקון הבא?

אני כל כך מרוגז עכשיו, שאני שוקל לקחת על עצמי את האחריות על הדוכן באייקון, רק כדי להראות לכם שהדוכן הוא לא רק נטל על הכנס. כי זו הגישה שאני רואה כאן – הדוכן הוא נטל שצריך להפטר ממנו.
      הדוכן הזה הוא בעל מחזור של כמה עשרות אלפי שקלים, וזה כסף שנכנס לכנס בעקיפין (אנשים מוכרים ספרים בדוכן, ואז מוציאם כסף בדוכנים אחרים, או על פעילויות הכנס). הוא לא נטל, הוא תוספת מבורכת. רק צריך לייעל אותו.

• #174500 הגב
      אמבר
      משתתף

שאנשים ימכרו ספרים דרכם. ובכלל, אין להם גרוש על התחת. אנחנו פונים אליהם כל שנה ללא תוצאות. הוא כנראה החליט שאנחנו לא מספיק אטרקטיביים.

וולקן תרם כסף לא כי אייקון זה כזה מקום מדהים לפרסם בו מצברים לרכב אלא כי הוא מכיר את ארז. רוב הספונסרים שלנו הם מהקהילה או שיש להם היכרות אישית עם מישהו מהקהילה, ורובם נותנים סכומים קטנים יחסית.

לא נעים להגיד, אבל הצעות מהסוג של "תחפשו ספונסרים" ממש מעצבנות אותי.

על החסויות של אייקון עובד צוות שלם (5-6 אנשים) במשך שנה שלמה. הם מתחילים ברשימה של עשרות, אם לא מאות, מקומות לפנות אליהם. ואחרי כמה אלפי שעות עבודה, ובסוף גומרים עם רשימה של 20 ספונסרים, שמתוכם בקושי 5 נותנים כסף ממשי. בקיצור, זה המון עבודה שיש בצידה מעט מאוד תוצאות.

מה שאתה בעצם אומר זה שבנוסף לעשרות שעות המתנדבים שמושקעות בדוכן, שנשקיע גם כמה עשרות שעות סגל בחיפוש אחרי ספונסרים רק לדוכן היד השניה.

• #174502 הגב
      גל
      משתתף

אני לא מציע להתחיל לחפש בנרות אחר ספונסרים בשביל הדוכן, או להקדיש לזה את כל מרצם של צוות ספונסרים. אבל אם יש אפשרות להשקיע קצת בחיפוש אחר זה אז כן, למה לא?

וחוץ מזה, הבאתי גם כמה רעיונות (ממוחזרים, אני מודה) למימון הדוכן שלא דרך ספונסרים. זה ברירת מחדל אם לא נמצא ספונסרים.

ואם משקיעים כל כך הרבה עבודה עם כל כך מעט תוצאות, אולי צריך לשנות את דרך העבודה של הצוות. לא יודע, אף פעם לא הייתי בצוות כזה ואני לא יודע את נהלי העבודה, מה מציגים לספונסרים הפוטנציאלים וכולי.

• #174504 הגב
      אמבר
      משתתף

n/t

• #174511 הגב
      גל
      משתתף

בעקבות הדיון כאן בפורום, החלטתי לבצע סקר קטן (באמת קטן – רק 4 שאלות).
      אשמח אם תענו ותשלחו לי את התשובות באימייל.

קובץ השאלות נמצא כאן: http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=190&mess=2355126

תודה

• #174778 הגב
      יולי
      משתתף

א. הדוכן הכניס לא מעט כסף באיקון.
      ב. הוא לא תופס מקום של שום דבר. קודם תמצאו מה לשים שם , ואחרכך תתלוננו. לדוכן הזה אין שום בעיה להיות בחוץ, במסדרון, וכו', מקומות שדוכנים מסחריים לא יסכימו לקחת, אבל שהדוכן שלנו ימלא מהר מאוד בקהל.
      ג. התלונה העיקרית שאני רואה על הדוכן הוא כמות המתנדבים, אבל אני חושבת שהאטרקטיביות של הדוכן מצדיקה את זה בקלות.
      אני מכירה אנשים שלא מגיעים לעולמות כי אין דוכן, ואתם חשבים שהוא לא מוצדק?!?

ד. גל, you wish, לקחת ממני את הדוכן באיקון ;-)

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #174504 in ברור לי שזה כבר לא רלוונטי לעולמות הנוכחי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול