בקשה עיצובית

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בקשה עיצובית

מציג 18 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160790 הגב
      i8086
      משתתף

(ההודעה הזאת ממוענת אל העורך העיצובי בפועל של האתר הראשי. היא מפורסמת כנושא חדש כדי לא להיבלע בענף הגדול שעסק בעניין דומה).

כסטודנט, יוצא לי להתחבר לאינטרנט ממחשבים שונים בעיתות שונות – חדרי מחשבים על-בסיס-מקום-פנוי, בבית בסו"ש, וכדומה. כתוצאה נגררת, אני לא תמיד זוכר אם נכנסתי למצב 'התאמה אישית' או לא, ואין אף סמן ברור בדף הכניסה לעניין (כמו באייל ואצל הדג, לדוגמא). האם יש תוכנית לשנות את המצב (לדוגמא, שינוי טקסט התמונה במצב מותאם אישית ל"מותאם אישית" או משהו דומה)?

בתודה מראש,
      אביב.

• #165105 הגב
      NY
      משתתף

כאשה אינך בתוך "התאמה אישית", תראה לוגו "התאמה אישית" גדול (יחסית) *ומהבהב*. כאשר הנך בתוך התאמה אישית, הלוגו יהיה קטן יותר ו*לא* יהבהב.

• #165114 הגב
      i8086
      משתתף

הבדלי הגודל הם לא מוחשיים – אין שום אפשרות להשוות ביניהם, בהנחה שלא רואים אותם ביחד, או קרוב מאוד (מבחינת זמן) אחד לשני.
      ובנוגע להבהוב – זה גם לא עוזר בכלל. הגולש הטיפוסי (אני) לא בוהה בתמונות, לראות אם הם אכן מהבהבות. וההבהוב גם לא מושך את העין – הפרסומות בתקופה האחרונה השתמשו בטריק הזה, ומאז הוא סווג כטריק פרסומי – מהסוג שלא רואים.

בשורה התחתונה – זה לא בולט מספיק. שינוי הטקסט, לדוגמה, ל"מותאם אישית", ייצור סמל בולט באופן מיידי, ולא בעלות רצינית במיוחד.

• #165120 הגב
      NY
      משתתף

הבדל הגודל משמעותי *ביותר* – הטקסט של הראשון גדול בערך פי 2 מהשני. אבל למרבה המזל אתה לא צריך להשוות, ואך לא לבהות בתמונה בהמתנה להבהוב – כי היא מהבהבת *כל הזמן* במהירות *גבוהה* – וליתר דיוק – המלה "התאמה" מהבהבת, ולאחר מכן המלה "אישית", וחוזר חלילה, ואין צורך להמתין לשום דבר – תראה את זה מיד. ואם ההבהוב לא עובד עדיין תוכל לראות את ההבדל, היות והפריים הראשון של האנימציה מציג את המילים בצבעים שונים ("התאמה" בסגול", "אישית" בלבן)
      אפילו עברית לא צריך לדעת בשביל זה…

• #165123 הגב
      ????
      משתתף

תבנה באתר הזה חלק שבנוי על html טהור? לא תמונות..לא גרפיקה..שש עשרה צבעים..בלי ג'אווה..ולמה לטרוח עם עברית..הרי יש כאלו שיש להם בעיות בדפדפן ולא יכולים לראות עברית..או תמונות..פשוט שיהיה לינק גדול וברור שמתפרש 1024×768 על הדפדפן שכתוב בו, שוב ב-html פשוט english-no graphics ותוסיף קובץ קול שמצהיר כל פעם שהסמן מכוון על זה "press here for english pure html site"
      ואולי אז ירדו מהעניין?

• #165125 הגב
      NY
      משתתף

פשוט, בכניסה לאתר, לוחצים על "English" ולא על "עברית", ו-Viola!
      פשוט, נקי ויפה, בלי כתבות, בלי חדשות, בלי התאמה אישית ובלי בלגנים. ויעלוזו!

• #165128 הגב
      ????
      משתתף

בגלל דפדפן דפוק או קשב חזותי עוד יותר..אתה יודע..זה די קטן ולא ברור..

• #165133 הגב
      Boojie
      משתתף

(ורצוי גם להסביר לו שהוא טיפש, עיוור ולא היו צריכים לתת לו רשיון).
      נראה שהרעיון הזה גם משותף לכם ולמרבית האתרים בעברית בימינו. זו הגישה! וזו מן הסתם גם הסיבה שעולם האינטרנט הישראלי נראה כמו שהוא נראה…

• #165134 הגב
      Boojie
      משתתף

או שאתה היית זה שבכה אני לא יודעת כמה פעמים בפורום המד"ב באורט על האנשים המרושעים שמתעקשים לצרף קבצי וורד למרות שהמק שלך לא יודע לקרוא אותם? וזה שהתעצבן ונעלב כשאנשים אמרו לו שאם הוא מתעקש להשתמש במחשב שאין לו תאימות לסטנדרט המקובל, זו בעייה שלו?
      למה נזכרתי בזה עכשיו? בחיי לא יודעת.

• #165137 הגב
      NY
      משתתף
    • #165140 הגב
      ????
      משתתף

לבין בעיות תאימות מחשב גדול בהחלט..
      כמו שכבר נאמר פה..אני לא יכול לעזור לך עם בעיות במחשב שמסרב לפעול..ואין לך למי להתלונן אלא לעצמך שקנית אותו עם מערכת שלא עובדת..
      לי יש את הזכות להתלונן על כך שאנשים לא מתחשבים באנשים עם מחשבים שפועלים, בניגוד לבעיות טכניות, רק בעייתיים בקריאת מסמכים מסוימים..
      כך שההשוואה בין השניים טפשית..אבל אולי זה רק קשב חזותי-שמיעתי פגום..(?)
      מה שאת קוראת הסטנדרט המקובל..או בשמו האחר מסמכי וורד ממש אבל ממש לא סטנדרט מקובל..למרות שבארץ מה לעשות זה מה שקורה(ישראלים מאזוכיסטים? לא יודע..)
      אם לדפדפן אין ג'אווה(סטנדרט מקובל מאד להבדיל) הרי שיש לך את הפתרון הפשוט של לינקים בעברית ב-html פשוט בתחתית העמוד..פשוט מילה מנחה בפסוק זה
      אפשר להאשים את העולם בבעיות זיכרון של המחשב..זה לא עוזר..כי העולם מה לעשות לא שם ***..אם יש לך בעיות אחרות עם האתר..אז ניר אני משער יותר מיהיה מוכן לעזור לך..בעיות שלך עם המחשב שלך שקנית מהיותך מאזוכיסטית או בעלת קשב חזותי פגום או כל דבר דומה פני לפסיכולוג..פסיכיאטר..טכנאי מחשבים..וכדומה..

• #165142 הגב
      Boojie
      משתתף

זאת שהגבתי עליה, ותבין למה התכוונתי. להתאים את האתר לאנשים בלי עברית? בלי תמונות? בלי ג'אווה? זה בהחלט הזכיר לי אותך ואת התבכיינויות ה"יש לי מק, למה לא מתחשבים בי" שלך. מאד, אפילו.

• #165143 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #165146 הגב
      NY
      משתתף
    • #165149 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #165150 הגב
      ????
      משתתף

אז חמודה..לא כל מה שעולה לך באסוציאציות זה דבר שצריך לעלות בתור נימוק משכנע..
      נזכרת..יפה מאד..תחשבי עד כמה זה נחוץ שתעלי את זה לפה..וזה לא..כי אין קשר כפי שכבר הסברתי..

• #165151 הגב
      Boojie
      משתתף

עוד לא אומר שזה נכון…

• #165152 הגב
      NY
      משתתף
    • #165155 הגב
      ????
      משתתף

הרי זה מאה אחוז נכון

פילוסופיה מודרנית..או עתיקה..מי זוכר?

מציג 18 תגובות משורשרות
מענה ל־בקשה עיצובית

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: