בפורום הזה הייתה הודעה שלי על המימד

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בפורום הזה הייתה הודעה שלי על המימד

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161255 הגב
      ??? ???
      משתתף

העשירי ושאלה לגבי הפצתו והטיפול בו , ועכשיו היא איננה .
      אפשר לדעת מאיזה סיבות היא הורדה?

• #168677 הגב
      גרומיט
      משתתף

אבל למה ההודעה ההיא בכלל נכתבה דוקא כאן? בנושא כזה (ואגב, אתה צודק לחלוטין בדרישה עצמה) צריך לפנות לדובר האגודה או ליו"ר, או פשוט לקחת חופן מהחוברות שכבר פורסמו וללכת בעצמך לגבעת-רם. זה לא ממש נושא לפורום (אין כאן באמת על מה לדון – זה עניין ביצועי בתכלית.)

• #168678 הגב
      ??? ???
      משתתף

ולמה ההודעה היא נמחקה. ומי האחראי למחיקתה.האם זה אתה ניר?
      שנית אתה צודק בשאלתך כבר פניתי כמה פעמים בנושא הזה ליו"ר. ולדותן .
      אתה שואל למה לא פניתי עם כמה חוברות לגבעת רם. אין לי חוברות עודפות משלי שאוכל לעשות זאת .וזה דבר שצריך להיעשות אוטומטית, לשלוח עותקים לגבעת רם., עדיף על פני זריקתם לפח הזבל.

• #168679 הגב
      dyera
      משתתף

אז מי שעשה את זה היה טיפש מטופש. את החוברות האלה קשה מאוד להשיג , שנה לאחר שהן יוצאות לאור.
      אני עדיין מנסה להשיג וללא הצלחה את שש החוברות הראשונות של המימד.

• #168680 הגב
      איה
      משתתף

1. ואם זכרוני אינו מטעני, היו כמה הזדמנויות בהם חולקו גליונות ישנם יותר.
      2. את/ה לא היחיד/ה שחסר להם גליונות ישנים יותר. כן כן, גם לי. אבל אחרי טיפול מסור של הצוות הרפואי נותרתי בחיים.
      3. פנינים ומרגליות מהסוג שפיזרת בהודעתך עלול לגרום לתגובות נזעמות, או גרוע יותר, לחוסר תגובה מוחלט. לתשומת לבך.

• #168688 הגב
      ארז
      משתתף

שש החוברות הראשונות הן פריט לאספנים בלבד. לא ניתן להשיגן. יש אולי ארבעה או חמישה אנשים שהחוברות הללו ברשותן.
      אבל, ניתן להתנחם בכריכות החוברות באתר האגודה…

• #168693 הגב
      שלמקו
      משתתף

באייקון 2001 ביצענו פרויקט רחב היקף ונפטרנו מכל החוברות הישנות שהיו ברשות האגודה (ז"א, נתנו אותן למי שרצה, וגם למי שלא). ישנה רשימה של חוברות שכבר לא נמצאות ברשות האגודה. לי אישית חסרות רק חוברות 1 ו2 (אני חושב), ואני בטוח שיש אנשים שגם אותן יש להם, אבל הן שמורות מכל משמר ורק לספרייה הלאומית אני מוכן לנדב את העותק שלי, אם ייבקשו.

• #168694 הגב

את החוברות האחרונות, ועדין נשארו כמויות מכובדות מהן לכל מי שרוצה.

• #168696 הגב
      ??? ???
      משתתף

לספריה הלאומית . , רק לשים אותם במעטפה ולשלוח אותם למחלקת עותקי חובה שם, לא דורש מאמצים שלא יאמנו.

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #168693 in בפורום הזה הייתה הודעה שלי על המימד

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול