בעיקבות התחלת שנת הפעילות של הקבוצות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בעיקבות התחלת שנת הפעילות של הקבוצות

מציג 51 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161131 הגב
      Ange noir
      משתתף

עובדה ידועה ומוגמרת היא שיש תאים שונים הפזורים ברחבי הארץ, יש בבאר שבע, חיפה יש שניים, רחובות (הקטנה והעלובה) יש שנים, יש בעמק עיזראל, יש בירושלים, יש במודיעין ויש בעוד כמה מקומות שאו שאני לא זוכר כרגע או לא מכיר.
      עכשיו כל אחד מהתאים האלו פועל די לבדו ואנשים נפגשים בכנסים. אבל לא מזמן (לפני ארבע ימים, משהו כזה) כששמואל ביקש טיפים לקראת פתיחת החוג במבשרת ציון הועלה רעיון איכותי לערוך מפגשים מוצלבים בין קבוצות שונות בארץ. חשבתי קצת על הרעיון הזה, ולפי דעתי לפחות, זה רעיון די טוב שיש לו פוטצניאל, אפשר אפילו לפתח את זה ולעשות איזה כנס מצומצם (יום אחד) שיהיה מפגש של כל הקבוצות בארץ, הקבוצה שלי (SFiR) מוכנה לארח, יתכן ואפילו נשיג אשכול פייס לזה. אבל בקשר למפגשים של שתים או שלוש קבוצות לפעילות משותפת, הקרנות, פיינט בול או דברים כאלו, הרעיון טוב אבל…
      האם זה אפשרי בכלל? האם אנשים יגיעו למפגשים מוצבלים? וצריך מישהו שיעשה כירואוגרפיה של לתאם בין הקבוצות, וצריך גם רשימה מלאה של כל הקבוצות ומי ההנהלה שלהם וכמה אפשר לטרטר אותם (לדוגמע מפשג של הקבוצה של עמק עיזראל ושל הבאר זה קצת מסובך). יש גם שאלה האם זה צריך להיות מרוכז דרך מישהו או לתת לקבוצות לעשות את זה בעצמן.
      רעיונות ותגובות לנושא בבקשה

• #167544 הגב
      אמבר
      משתתף

יש את אייקון, פנטסי.קון וכו'

• #167545 הגב
      Ange noir
      משתתף

כאילו פעילויות מורחבות של הקבוצות, לא כנס שלם ולשים גם קצת דגש על נושא הקבוצה עצמה

• #167547 הגב
      Boojie
      משתתף

לשלב את שתי הגישות.
      כלומר, לשלב במסגרת אייקון מפגש של התאים המקומיים השונים, במקום ובזמן מוגדרים.

• #167550 הגב
      גל
      משתתף

לעשות מפגש של כל התאים באייקון – כך, הקבוצות
      יוכלו להציג מה הן עושות ולאסוף חברים חדשים.
      אבל פעילות ממש- לא נראה לי שיש מקום לפעילות כזו באייקון.
      כנסי האגודה גם ככה עמוסים מאוד. מלבד זאת – פעילות שתיוחד
      רק לקבוצות מד"ב מאורגנות תשאיר בחוץ אנשים שאינם חברים
      בקבוצות אלו או שבמקום מגוריהם (ת"א למשל)אין קבוצה מאורגנת.

הרעיון שלי היה לאפשר לקבוצות להפגש מחוץ למסגרת
      של כנס. משהו יותר קטן ואינטימי שבאמת יאפשר לאנשים
      בקבוצה אחת *להכיר* אנשים מהקבוצה השניה.
      פעילות כגון מסיבה, או הקרנת סרט ודיון-משו כזה.
      ולא חייב מפגש של *כל* הקבוצות אלא כמו שnoir אמר
      (וזו היתה הצעתי המקורית) מפגש של שתי קבוצות.

אחרי כמה מפגשים קטנים אפשר לארגן מפגש של כל התאים
      לאיזה כנס של יום-יומייםץ

הבעיה היא כמובן נסיעות – מב"ש לחיפה ברכבת זה לוקח
      משו כמו שלוש וחצי-ארבע שעות. שזה אומר שמפגש של התא החיפאי
      זו בעיה שהקבוצות יצטרכו לפתור (לדוגמה- שהתא המארח יארגן
      מקומות לינה לתא המתארח)

• #167552 הגב
      Ange noir
      משתתף

אי אפשר לתת לגורם חצוני (אפילו האגודה) להגיד לתאים אם מי הם נפגשים ומתי הן בגלל שזה בלתי אפשרי והן בגלל שזה יהרוס את האוטונומיות של התאים שזה חלק חשוב מההויה שלהם. אבל מה כן צריך מישהו או משהו שיתאם, שיהיה מאגר של כל הקבוצות ומתי, כמה ואיפה כל אחת מהן מוכנה למפגש ואם מי (ידוע לי על יריבויות בין קבוצות) ואפשר גם לנצל את זה כדי להפגיש קבוצות בתוך אותה עיר לפגישה חודשית משותפת וכו', אבל בלי מאגר מידע שכזה ומתאם זה לא ילך, זו דעתי לפחות.

• #167553 הגב
      גל
      משתתף

לעניין תיאום – ראשי הקבוצות צריכים קודם לדבר ביניהם
      ולתאם בכלליות ("היי, בוא נפגיש בין הקבוצות שלנו" – "יופי, אחלה")
      אחרי שיש הסכמה שרוצים להפגש – אז אפשר להתחיל לתכנן מתי, איפה
      ומה עושים. לשם כך, אפשר להעזר באגודה (למשל- למצוא מקום באמצע להפגש,
      הצעות לפעילויות וכו'). לא נראה לי שצריך מתאם מיוחד, אבל אם היו מבקשים ממני
      שם של מישהו – הייתי ממליץ על נעמי.

• #167557 הגב
      שמואל
      משתתף

באופן כללי, לדעתי לפחות, אחת המטרות של הקבוצות האלה היא לפתח גם את הצד החברתי. את זה יהיה קשה לערוך בכנס גדול כמו אייקון או של כל התאים ביחד. אפשר להתחיל בקטן ואז להמשיך ולראות.
      עוד כמה חודשים, כשהקבוצה במבשרת תיהיה מבוססת משהו אני אתחיל לפעול בנושא.
      ועוד רעיון פרוע, אולי אפשר לארגן עם התאים איזה דיוןמופעהפעלה לאייקון.

• #167559 הגב
      ???
      משתתף

את הקבוצה בעמק יזראעל, כי אני נמצא בעמק הנ"ל 8 שנים ולא שמעתי על אף קבוצה מאורגנת של חובבי מד"ב

• #167560 הגב
      ???
      משתתף

היא גילאי המשתתפים.
      חברי הבאר (מתוקף היותם סטודנטים) הינם בגילאים 22-והלאה.
      גם אם נמצא יום ומקום להיפגש, עד כמה זה יהיה רלבנטי ומוצלח אם אין קבוצה בגילנו (חוץ מהחיפאים).

מאד הייתי רוצה שתפסיקו לחשוב על ב"ש כעל מקום מרוחק כ"כ. ברכבת לוקח להגיע 2.5-3 שעות ולא כמו שצוין קודם (סמכו, אני עושה את הנסיעה פעם בשבועיים).

כרגע יש להתמקד בהעברת חומר (הרצאות, פעולות, סרטים) בין הקבוצות. זה יעזור הרבה יותר מלנסות לארגן פגישה.

• #167566 הגב
      Dragoran
      משתתף

אפשר לעשות מאגר פעילויות שישמר באגודה וכל התאים יתרמו לו, ויוכלו לשאוב ממנו פעילויות….
      לדוגמא אם עושים פעילות בתא של באר שבע בנושא דרקונים, ניתן לשמור את החומר ואז כאשר תא אחר מחפש רעיון לפעילות יהיה ניתן לשאוב אותו מהמאגר….

• #167567 הגב
      Ange noir
      משתתף

ממופע,
      אני אישית גם בעד לתת את התפקיד של מתאם לנעמי, היא בול לזה

• #167568 הגב
      Ange noir
      משתתף

לכלול פעילויות מצלחות שכל אחד מהתאים יוכל להוריד להעביר. ואול באמת צריך להכניס סעיף למאגר על גילאים של חברי הקבוצה, כמובן שקודם יהיה רעיון לא רע לבנות אותו

• #167569 הגב
      Ange noir
      משתתף

ככול שידוע לי, אבל תיזהר מהם, הם מורגניסטים מוצהרים ומעריצים מושבעים של אחיה של נעמי

• #167570 הגב
      גל
      משתתף
    • #167572 הגב
      Ange noir
      משתתף
    • #167574 הגב
      ???
      משתתף

ביניהם באמצעות טלפונים snail mail ופקסים.
      נכון – אפשר לחכות שמישהו ירים את הכפפה ואת העכבר ויקים אתר אבל אפשר גם לקיים קשר טלפוני בין מארגני הקבוצות.
      ולהוכיח את דברי – כל מי שמעוניין בפעולות שהועברו בבאר שנה שעברה (ואני לא אפרט אחת אחת כאן) מוזמן להרים לי טלפון (058830610) ואני אשלח לו בדואר או בפקס או סתם אספר על פעולות מוצלחות.
      ודרך אגב – אסף רזון היה אמור לעסוק בדברים שכאלה, לא ?!

• #167576 הגב
      סידהרתא
      משתתף

הייתי בזה פעם ואני אומר לכם שזה פשוט כיף לא נורמלי.

מה גם שאפשר להלביש על זה קצת מד"ב.

• #167579 הגב
      NY
      משתתף

כי אם מדובר בטקסטים המלווים ב-10 תמונות לכל היותר, נתן לעשות זאת באתר האגודה, כקטגוריה נפרדת. הבעיה כאן היא זו: לא נתן, במנגנון זה, לאחסן קבצים אחרים, אך גם על זאת נתן להתגבר ע"י מציאת מקום אחסון אחר לקבצים הנ"ל וכלילת קישורים בדפים המדוברים.

• #167580 הגב
      ???
      משתתף

והם לא בדיוק תא, הם סתם קבוצה של אנשים שסוגדים למורגן ווינסנט וחושבים שאתה השטן שאני במקרה נמנה עליהם (חוץ מהקטע האחרון).

• #167581 הגב
      גל
      משתתף

פעולות שיהיו מסודרים בתיקיות בארון התיקיות במשרדי האגודה.
      אבל הרעיון שלך יותר טוב (מכיוון שלאגודה, ככל הידוע לי, אין משרדים
      וגם לא ארון תיקיות.)

• #167582 הגב
      Ange noir
      משתתף

אז תהפכו כבר לתא רשמי, כמה זמן אתם במסגרת הזו, שלוש, ארבע שנים, תתמסדו.
      ובבקשה לא לגלות לכולם מי אני, או שאתה יודע מי לא תדבר איתך.

הערה לכולם: אני לא השטן, אני אפילו לא קרוב אליו ולא דיברתי איתו כבר שנים, אז על תיכנעו לדעות של קבוצת שוליים מנהלל.

• #167583 הגב
      Ange noir
      משתתף

זה יכול להיות ממש נחמד ולנקודה (של המד"ב הכוונה)

• #167584 הגב
      Ange noir
      משתתף

שאיפה שהו שוכב מחשב קטן הבנוי בטכנולוגיה חיזרית, המאכסן את כל המידע של האגודה ושרק לועד יש גישה עליו… ואני מציע את הרעיון הבא בנודע למאמר:
      לקחת מעט מרחב רשת באתר של האגודה, לשים שם רשימה של כל התאים, עם תיאור קצר של הקבוצה, דוא"ל וטלפון שבו אפשר להשיג את ההנהלה של הקבוצה. בנוסף לכל קבוצה לתת אזור לעשות משהו כמו מה שNY הציע, תיאור הפעילות או הפעיות עצמה (עד 6500 מילה ניראה לי סביר) וכמה תמונות קשורות או של הפעילות במהלך הביצוע או תמונות נילוות. למרות שאני רואה פה בעיה קטנה, לפני כמה שבועות אני העברתי לקבוצה שלי כפעילות הרצאה על לוחמה בחלל, וההרצאה לוותה במצגת power point, שהיתה חלק אנטגלי… אני מניח שיש עוד מיקרים דומים. אבל מלבד הקטע הזה, אני ממליץ להחל עבודה על הנושא הזה במהרה

• #167585 הגב
      Ange noir
      משתתף
    • #167587 הגב

כרגע, על הקישור בין התאים לאגודה מבצעת הדס פרבר, ואני מאוד לא רוצה לדרוך על בהונות רגליה המאוד מאוד מכובדים. ברגע שאני אשתחרר (שבוע! שבוע!) ומכיוון שלהדס יש כרגע עבודה חשובה ביותר (ניהול פנטסי.קון, לידיעתכם,) אני אתאם איתה מה קורה הלאה.
      התכנית שהצעתי בתחילת השנה היא ליזום מעין "ספרייה" לטובת התאים השונים ולהקלה על מקימי תאים, שתכלול פעילויות שהצליחו, שמות מרצים והרצאות, הצעות לסרטים, נושאי דיון ושאר ירקות – מידע על שאר התאים ותיאום פעילויות מוצלבות ביחד איתם ישתלבו מצויין.
      אני אשמח לקחת את הפרויקט על עצמי, אבל תשובה סופית – רק אחרי תיאום עם הדס, שעושה עבודה מצוינת.

• #167588 הגב
      ???
      משתתף

ואתה-יודע-מי שנמצאת-אצלך-עכשיו יודעת מי אני…

אז בכל אופן, הערב תערך הפגישה הראשונה שלנו כתא רשמי ותכלול צפייה ב ghost in the shell…
      עכשיו אנחנו רק צריכים למצוא שם יותר טוב מ SFoG (ההצעה הכי טובה שיש לנו כרגע…)

• #167589 הגב
    • #167590 הגב
      ???
      משתתף

לא! אנחנו לא תא רשמי! (לתאים רשמיים משלמים כסף לא?) טוב, מילא… אם יש לזה הטבות אז אני מסכים…
      סקונדלי, אנחנו מסתייגים מההגדרה של מורגניסטים! רק אני סוגד למורגן! ו… רק אני מכריז באופן רשמי שאתה שטן! (השאר מאמינים שאתה סתם מקים חברה עצמית לעינוי נשמות בע"מ).
      ו… גוסט אין דה של בדויד! מעולה!
      אגב, מה ההגדרות של להיות תא?

• #167591 הגב
      גל
      משתתף

תוך תאי המכיל מגוון של מולקולות פעילות וחומר גנטי.

• #167592 הגב
      ???
      משתתף
    • #167593 הגב
      Ange noir
      משתתף

ואני רוצהלספר לך שבניגוד לאמונה לתאים לא משלמים כסף טוב, התא שלי עני מרוד אין לנו אפילו כסף לשלם למישהו שיבנה לנו את האתר אז אני צריך לעשות את זה, וכל מה שיש לנו זה מתרומות או גנבות

• #167594 הגב
      סידהרתא
      משתתף

וחוץ מזה אולי פיספסת את הפוטניציאל הגלום שיש בפיינט בול:

חיסול חשבונות.

אני אישית מאוד אשמח לרסס אנשים מסויימים בקצת צבע.

• #167595 הגב
      סידהרתא
      משתתף

שיפגשו שלוש קבוצות ביחד, כאשר הקבוצה המארחת תהייה זאת שהיא באמצע הדרך בין השתיים האחרות.

• #167596 הגב
      סידהרתא
      משתתף

ולא אמורים להיות גם חלבונים בקרום?

• #167599 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #167600 הגב
      Ange noir
      משתתף

חיסול חשבונות בפיינט בול, אני יותר טיפוס של רובה צלפים

• #167601 הגב
      Ange noir
      משתתף

אבל כיוון שרחובות בדיוק באמצע שום מקום (כלומר ישראל) אני חייב כבר עכשיו להודיע שלא נוכל להפגיש ולארח יותר משתי קבוצות בחודש
      ואני גם רוצה להעלות רעיון שאני גונב מתנועת נוער אחת (למי שמעניין קוראים להם "תנועת קבוצות הבחירה") הם נפגשים אחת לחודש שתי קבוצות, גובים 45 שקל שזה מכסה מזון, שואלים איזה מתנ"ס ועושים פעילות רצופה שישי שבת כולל לינה במקום, ניתן לישום?

• #167605 הגב
      סידהרתא
      משתתף

אבל זה נשמע טוב.

ולא חייבים מתנ"ס אפשר גם איזה חניון.

אח, זכרונות מטיולים שנתיים.

• #167606 הגב
      סידהרתא
      משתתף
    • #167607 הגב
      סידהרתא
      משתתף

תוך שימוש בחפצים לא ניידים מסביב, קירות למשל.

• #167612 הגב
      Ange noir
      משתתף

הנקודה היא שיתרון במתנסים היא הקיום של טלוויזיה ווידיאו, שרותים, מקלחות (לפעמים), מיזוג, מיזרונים וגם מים זורמים ולפעמים קומקום
      שווה עיון

• #167613 הגב
      Ange noir
      משתתף

ואת מעולם לא התנסת בתענוג של חיסול אדם משמונה מאות מטר. הוא הולך לו, המטרה, בנפקדות, עיוור לסכנה בה הוא נתון, כוונת הטריגיקון מתמקדת, המטרה נעולה, הדורגלים נעוצים היבט והנשימה מתאזנת כדי לקזז על הסטיה של הרובה, ההדק נלחץ וכדור 5.56 נורה במהירות על קולית מקצה ההנה. הוא חוצה את המרקח תוך כמה שניות וחודר לתוך גזע המוח של האומלל, סילון קטן של דם ניתז החוצה והאומלל נופל מת וחסר חיים על המדרכה בעוד ההמונים מתהקלים סביבו, הרובה מקופל לתוך תיק תמים, חליפת הקליעה חוזרת לתיק וממשיכים בשיגרת היום יום של אחרי חיסול מוצלח (שאצלי אומר, צלחת רימפס וסטייק של שלוש מאות גרם), הכסף בבנק או שהחשבון נסגר, בכל מיקרה אני מאושר מהטיפול הכירוגי שביצעתי…

• #167619 הגב
      סידהרתא
      משתתף

ואני לא חושב שזה הפורום המתאים לכתוב בו למה גישת ה"ידיים" היא יותר טובה.

• #167620 הגב
      סידהרתא
      משתתף

אפרט לך את היתרונות של חניון פתוח.

יש רק בעיה אחת רצינית ברעיון הזה, זה ימצם את הפעילות לחברים היותר צעירים בתאים.

• #167625 הגב
      שמואל
      משתתף

כי הם לא ממש עובדים בשבת (לפחות לא אצלנו)…סטטוס קוו אתה יודע…

• #167630 הגב
      Ange noir
      משתתף

וסליחה על ה"את" הה"ה לא הגיב לי

• #167631 הגב
      Ange noir
      משתתף

זו בדיוק הנקודה, בד"כ אפשר להדיע איתם להסדר שמביאים איזה מבוגר אחראי (או תשע) ששומר שהכל יהיה כמו שצריך והמתנ"ס הוא הנחלה הבלעדית של הקבוצות לסוף שבוע, מנסיון אני אומר לך שאחרים עשו את זה לפנינו

• #167642 הגב
      שמואל
      משתתף

אז מי אני שאומר ההפך?
      עכשיו לך תמצא מבוגר שגם אחראי וגם חובב מד"ב בצורה כזו שיסכים להגיע…

• #167651 הגב
      ???
      משתתף

ואם את מוכנה להכניס את ראשך האזרחי למיטה הזו, אז בתור התחלה את מוזמנת להעלות את כל הפעולות של הבאר לרשת או לפחות לקבצי מחשב.
      אם לא – אני נאלצת לחזור לרעיון המקורי – מי שחפץ בפעולות שלנו מוזמן להתקשר (או לשלוח דוא"ל) ולתת לי מספר פקס (או כתובת דוארררר) כדי שאוכל לשלוח לו את החומר.

מדברים כאן כבר כמה ימים על קישור בין התאים ועדיין לא ראיתי אף הודעה עם איזשהו סימן חיים מזהה (חוץ מדוא"ל שהקיצור אליו לא עובד במחשבי האוניברסיטה) מאיזשהו אחראי תא המעיד על נכונותו המיידית להעמיד לרשותנו את מאגר הפעולות שלו.
      אפשר לחכות שנעמי תשתחרר ותקים אתר ויאסף החומר אבל אפשר גם להעביר כבר עכשיו מספרי טלפון רלוונטיים…

• #167666 הגב
      Ange noir
      משתתף

נעמי ומשה, ויש עוד כמה רק בקבוצה שלי (מעל 18, צה"ל עוזר מאוד בקטע הזה), ואני בטוח שאפשר למצוא עוד כמה, ויש את החבריה של ב"ש שהם סטודנטים וחייב להיות להם אדם אחראי אחד… וחמ"ז מה שהמתנ"ס לא יודע לא יכול להזיק לנו

• #167668 הגב
      Ange noir
      משתתף

של התא שלי, אבל יש שתי בעיות עיקריות, אחת, כמעט כולן אצל נעמי. שתיים, הפעלויות שלא הן או הרצאות (זה כולל מצגות ומאמרים, ממש כבד) או משחקים (שמיועדים בעיקר לצעירים) או שזה סתם דיונים שאת זה אין מה לשלוח. אם את מעוניינת בהרצאות, יש אחת על המחשב שלי ועוד שתים בהזנה, רק תפני מקום בתיבת דוא"ל שלך…

מציג 51 תגובות משורשרות
מענה ל־בעיקבות התחלת שנת הפעילות של הקבוצות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: