בחירות לאגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בחירות לאגודה

מציג 34 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162105 הגב
      חגית
      משתתף

אני יוצאת מנקודת הנחה שהתגובות להודעת הבחירות שפורסמה בעמוד הראשי צריכות לדון רק במתמודדים ולכן אני מפרסמת כאן שאלה/הערה שקשורה בעקיפין – למה האסיפה היא ביום שישי ב 14:00?
      יכול להיות שכבר מאוחר לשנות את הלו"ז של איקון, אבל לא הודעתם על כך לפני כן ולכן אני מעלה את הבעיות הבאות:
      1. האסיפה תתחיל למעשה רק ב 15:00, כי רוב הסיכויים שלא יהיו מספיק אנשים. היא תמשך כשעתיים (על סמך שנים קודמות) וזה מתחיל להיות מאוחר – כניסת שבת, ארוחת ערב של יום שישי וכו'.
      2. כל מי שתלוי בתחבורה הציבורית על מנת לצאת מת"א ימצא את עצמו בבעיה (אנחנו נהיה כבר בשעון חורף).
      3. מי שלא רוצה לבוא לחצי יום איקון או צריך בסופ"ש להיות במקום אחר יאלץ לוותר על הבחירות וגם ככה אין מספיק נוכחים.
      4. כמות הנוכחים בחצי יום של פסטיכנס היא קטנה יותר (על סמך שנה שעברה) וכשהאסיפה בשעה כ"כ מאוחרת לא בטוח שמי שכבר הגיע ירצה להישאר. יותר קל לשכנע אנשים להיכנס לאסיפה או רק לבוא להצביע אם הם בלאו הכי בפסטיכנס ויש להם עוד אירועים אח"כ.
      5. למה לא לנצל את היום הראשון או תחילת היום השני של הפסטיכנס על מנת לערוך את הבחירות כך שבשלושת הימים הבאים חברי הועד החדשים יהיו נגישים לכל באי הכנס בכלל ולחברי האגודה בפרט ויוכלו לשמוע מהם הצעות, הערות, תלונות ורכילויות?
      6. מרבית אנשי הצוות והסגל יהיו עסוקים בפירוק מה שגם יגרע מכמות הנוכחים.

את קרתגו יש להרחיב ולבנות בית עם.

• #174333 הגב
      ???
      משתתף

איפה ניתן למצוא סיכום של פעילויות והישגי האגודה בשנה החולפת?

• #174334 הגב
      גרומיט
      משתתף

יש את דף החלטות הועד, שניתן למצוא קישור אליו בסרגל הימני של האתר.

• #174335 הגב
      גרומיט
      משתתף

אני יודע שיש אילוצים, ויכול לקבל את זה שהאספה הדחקה ליום שישי, אבל השעה מאוד בעייתית. חייבים להעביר את האסיפה לשעה מוקדמת יותר או ליום אחר, אחרת אנחנו שוללים את זכות ההשתתפות בה מכל הדתיים שאינם גרים קרוב מספיק ומכל מי שתלויים בתחבורה הבין עירונית. בתרחיש מסויים (לא מאוד סביר, אני מודה), זה אפילו עלול לעורר לנו בעיות עם רשם העמותות, אם חלילה מישהו יערער על התוצאות ויטען שהן אינן דמוקרטיות משום שלא ניתנה לו אפשרות סבירה להשתתף בהן.

• #174337 הגב
      גרומיט
      משתתף

למיטב ידיעתי העניין נבדק השנה ואין חובה שאחד מחברי ועדת הביקורת יהיה עורך דין או רואה חשבון (ותקנו אותי אם אני טועה) – בהקף התקציב שלנו החוק מחייב רק שרואה חשבון חיצוני יעבור על המאזן הכספי שלנו, וזה נעשה בכל מקרה. מוטב להוריד את הסעיף הזה מהוראות הגשת המועמדות.

• #174338 הגב
      גל
      משתתף

n/t

• #174340 הגב

זו השעה שנקבעה באופן ראשוני, והוועד בהחלט מנסה לשנות אותה.

ההודעה התפרסמה לפני שנקבעה שעה סופית על מנת לתת למועמדים פוטנציאלים זמן ארוך ככל הניתן על מנת לשקול מועמדות ולפרסם אותה.

הודעה נוספת – בהמשך.

• #174341 הגב
      חגית
      משתתף

האם יש סעיף בתקנון שמחייב הצגת מועמדות רק חודש לפני הבחירות? או במלים אחרות למה לא פורסמה הודעת הבחירות לפני שבועיים? אני באמת לא בקיאה בכל התקנון של עמותות רשומות אבל התשובה הזאת פשוט לא ברורה לי.
      ושוב סליחה אם אני מתקרצצת…

• #174342 הגב
      גרומיט
      משתתף

התקנון מחייב הגשת מועמדות עד שבוע לפני מועד הבחירות (ליתר דיוק, תיקון לתקנון שהתקבל בהחלטת האספה הכללית לפני איזה חמש שנים). למיטב זכרוני אין החלטה מחייבת על מועד תחילת הצגת המועמדויות.

• #174343 הגב
      גל
      משתתף

הרשימה צריכה להסגר עשרה ימים לפני מועד הבחירות.
      http://www.sf-f.org.il/story.php3?id=214

• #174344 הגב
      Boojie
      משתתף

ומאחר שאמצעי התחבורה שלי הוא אכן תחבורה ציבורית, מאחר שאני מתכוונת להציג השנה מועמדות לוועד, אבל לגמרי לא מתכוונת להישאר תקועה בת"א סוף שבוע שלם אחרי אייקון רק כדי לממש את זכותי הדמוקרטית להשתעבד לאגודה לשנה – תמשיכו את ההודעה שלי בעצמכם, אם נורא בא לכם.

ואם באמת אייקון הפך להיות מועד בעייתי כל כך לאספה השנתית, אולי צריך לחשוב להעביר אותה לעולמות, שנדמה לי שהוא כנס שקצת פחות נעול באילוצים כלכליים.

• #174345 הגב
      NY
      משתתף

המועד כעת הוא: יום ו', 13 באוקטובר, 10:00 בבוקר.

• #174346 הגב
      ???
      משתתף

להשאיר את הבחירות שם.
      ועולמות נתון לאותם לחצים כלכליים כמו אייקון, ואפילו יותר (שכחת את "אין מקום לדוכן יד שנייה"?), מכיוון שהוא כנס יותר קטן, פחות ממוסד, מתחלק בין ארבעה ארגונים, שניים מהם ארגונים קטנים יחסית.

ואני חושב שגם יום שישי בבוקר זה לא הכי טוב, מכל אותן סיבות שמנו לגבי יום שישי בצהריים, למעט עניין התחב"צ.
      מדוע אי אפשר לשבץ הישיבה בחמישי בערב, כפי שנעשה בכל אייקון?

• #174348 הגב
      ???
      משתתף

מעבר לעניין התחבורה הציבורית יום שישי הוא עדיין בעייתי. אני מודעת לכל הקשיים שיש למציאת סלוט פנוי באייקון והעלויות של שכירת כתה באשכול ויחד עם זאת מדובר באירוע חשוב מאד לאגודה. בקיצור – אני מבקשת שחברי הועד ובעיקר מנהל אייקון יעשו כל שביכולתם להזיז את האסיפה או לחלופין להסביר למה יום שישי עדיף. אם יובאו הסברים משכנעים מדוע יום שישי עדיף אז סבבה, אני אפסיק להתקרצץ.
      אה, ומזלטוב לבוג'י על ההתמודדות.

• #174349 הגב
      יעל
      משתתף

יום שישי אולי בעייתי אבל 10:00 זו כבר שעה סבירה שלא פוגעת בדתיים ובאנשים שצריכים לחזור הביתה בתחבורה ציבורית.

בשביל האסיפה לא חייבים לשבת באשכול. אפשר גם לשבת בכיתה בעירוני א'. אולי אפשר אפילו להשתמש באולם שם – הוא גדול דיו ודי נוח (אלא אם הם ביטלו אותו מאז שאני למדתי שם בגלל הקמת האשכול).

• #174362 הגב
      Boojie
      משתתף

n/t

• #174369 הגב
      גל
      משתתף

n/t

• #174370 הגב
      גל
      משתתף

לאייקון מגיעים, בדרך כלל, בין 150 ל-200 אנשי אגודה שנרשמים בדוכן (כ-30-40% מהם הם חברים חדשים שנרשמים במהלך אייקון). לפי כמות המימדים שנלקחים מהדוכן, מגיעים עוד כמאה חברי אגודה שלא צריכים לחדש. סה"כ לפחות שני שליש מחברי האגודה מגיעים לאייקון.

לשם השוואה, בפנטסיקון/עולמות יש בין 70 למאה נרשמים בדוכן, ואולי עוד 50-70 שבאים לקחת מימדים.

מבחינת קהל כללי, ברור שלאייקון באים יותר.

• #174367 הגב
      ???
      משתתף

כרגע, האופציה הנוספת היחידה שהוצעה לוועד היא ביום חמישי בבוקר. מכיוון שגם בחול המועד רוב האנשים העובדים עובדים ביום חמישי בבוקר, הוועד העדיף את יום ששי בבוקר, מה גם שהתחרות מצד אירועים גדולה הרבה יותר ביום חמישי.

• #174368 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל נראה לי שאולי כדאי להיערך לפחות לקראת אייקון הבא, אם לא לקראת הקרוב, כדי לוודא שאספת האגודה תיערך בשעה סבירה, שנוחה לרוב המשתתפים הפוטנציאליים ושתבטיח היענות רבה יותר.

האספה השנתית של האגודה היא דבר חשוב – לאגודה, גם אם לא לאייקון. לפחות מבחינתנו, היא אמורה להיות בעדיפות גבוהה. כרגע, התחושה היא שמתייחסים לזה כאל דבר שהוא לצאת ידי חובה ולא מעבר לזה, כשממקמים אותה ביום של אייקון שלמעשה לא אמור בכלל להיות יום מן המניין, כשאחוז גבוה מהאנשים שלא גרים בת"א יעדיפו לחזור הביתה כבר ביום חמישי, כשאנשים שעובדים בשישי לא יכולים להגיע בכלל, וכשעבור רבים מאלה שלא עובדים ביום הזה זו סתם התעללות (עשר בבוקר! ביום שישי! ארג!) זה די נשמע כאילו במקום לשמור מקום לאספה השנתית בתוכנייה מראש, מילאו קודם את התוכנייה ואז זרקו לנו את השאריות. הרי במקור יום שישי לא היה אמור להיות בכלל, לא?

ושוב: כן, אילוצי תוכנייה, עניינים, בלגנים. ברור. אבל גם אם זה לא ככה מבחינת אייקון, הרי שמבחינת האגודה, מבחינת קיומנו כ*עמותה*, האספה השנתית היא האירוע החשוב ביותר בשנה, וזו בדיוק הסיבה שאנחנו מקיימים אותה במסגרת הכנס הגדול ביותר, שבו תוכל להיות ההשתתפות הגדולה ביותר. זה באמת לא סביר לתקוע אותה בשעה נידחת שלא תתאים לאחוז גבוה מהמשתתפים. זה מחטיא את כל המטרה המקורית שבקיום האספה באייקון.

אני בכנות חושבת שאם מסתמן שאייקון לא יכול לתת לאספה השנתית שלנו את העדיפות שמתחייבת על סמך מידת החשיבות שלה עבורנו כארגון, אנחנו צריכים לשקול למצוא פתרון חלופי, כמו למשל להעביר אותה לכנס אחר בעתיד.

• #174353 הגב
      דותן דימט
      משתתף

לא שחלילה אני מערער על זכותו של מישהו לקטר, ואני מסכים שעשר בבוקר שישי זו מין התעללות (במיוחד למי שלא גר 10 דקות מהסינמטק). אבל אין ממש מה לעשות בעניין – ידענו על האילוצים הללו ואנחנו יודעים שהם יהיו שם גם בשנים הבאות.
      מצד אחד, הישיבה השנתית מתקיימת במסגרת איקון כי הכנס אמור למשוך יותר חברים להגיע לישיבה; מצד שני, הישיבה השנתית אוכלת לכנס שעתיים ויותר שאפשר להקדישן למשהו רווחי יותר (לכנס ולאגודה) או מהנה יותר (לחברים ולבאי-כנס תמימים).
      אני דווקא חושב שזה חיובי שיש לנו כנס דגל שיש בו כל-כך הרבה תוכן ופעילויות שישיבת האגודה נדחקת ליום ה"בונוס".
      ואם כמה הקרנות זה כבר לא פיתוי מספיק להביא אנשים לישיבה, אולי כדאי לארגן כיבוד או שעשועון נושא פרסים.

• #174357 הגב
      ???
      משתתף

יש אנשים שהקרנות לא מענינות אותם במיוחד(אני, לדוגמא), כך שהם צריכים להחליט אם הם יגיעו באותו יום לסינמטק במיוחד עבור המליאה, במקום להיות בסינמטק לאירועים ולהגיע למליאה באותה הזדמנות.

• #174358 הגב
      גל
      משתתף

מקור מצויין להנאה מרובה. וויכוחים, התכתשויות, טענות ומענות. כיף!
      וכמו שעופר אמר, להגיע במיוחד לאסיפה מהצפון (עבורי), בשעת בוקר מוקדמת זו, ועוד ביום שישי שהוא גם ערב חג (קניות בשוק, סידורים, נקיונות) זה לא תענוג גדול, ואני ברצינות שוקל לוותר על זה.

• #174360 הגב
      חגית
      משתתף

בואו נפסיק עם הניחושים המושכלים (האסיפה נדחקה ליום שישי כי…) ותיאוריות הקונספירציה (יום שישי ה 13…10 בבוקר…) וכמובן עם הבקשות להתחשבות בעתיד.
      שורה תחתונה – התוכניה של איקון עוד לא פורסמה ולכן הדברים עדיין נזילים.
      אני חוזרת ומבקשת – תנו תשובה טובה למה זה ביום שישי. לאייקון יש בממוצע 7 אירועים במקביל. האם אירוע שנוכחים בו פחות מ 100 אנשים כ"כ יפגע בששת האירועים המקבילים לו?
      האם לא ניתן לקבל את המרפסת או כתה בעירוני ולא באשכול?
      וגם אם אנחנו "גונבים" חדר לשעתיים – אז לעזאזל עם זה. אייקון הוא גם שלנו! אייקון הוא גם אירוע שמיועד לקהילה ולדעתי האגודה היא גורם מאד חשוב בקהילת המד"ב בארץ. והאגודה צריכה את האסיפה, זה לא פגוש את הועד שנחמד אם יהיה אותו אבל אם לא אז מסתדרים. זאת האסיפה הכללית שגם ככה קשה לנו להביא אליה אנשים.
      בואו נעשה רגע חישוב כמה "יפסיד" אייקון מכך שנקבל שעתיים בכתה בערב:
      בהנחה שכתה עולה 500 ש"ח (דובי זרק מספרים שנה שעברה ואני לא זוכרת במדויק, לדעתי זה קצת פחות).
      להרצאה בשעה 21:00 בכתה קטנה יכנסו כ 40 אנשים שישלמו (בערך) 20 ש"ח (אל תשכחו מתנדבים, מרצים וסגל שנכנסים חינם), כלומר עוד 800 ש"ח במקרה הטוב.
      סה"כ: 1300 ש"ח.
      הרווח של כל עמותה הוא (במקרה הגרוע) 6000 ש"ח וההפסד יהיה כ 450 ש"ח (העלות לחלק בשלוש עמותות). על זה הוויכוח?
      יכול להיות שהחישוב שלי מוטעה ואני אשמח לקבל מספרים מדוייקים יותר, אבל אם אלו המספרים אז אני לא מבינה למה האגודה לא מתעקשת לקבל סלוט בשעה סבירה.

• #174361 הגב
      Boojie
      משתתף

שיהיה איזשהו חוכמולוג שיידבק דווקא למשפט האחד שהכנסתי להודעה שלי בבדיחות הדעת, ויעשה ממנו את המוקד. לא ציפיתי שזה תהיה אתה, אבל.

באייקון יש מספר מסוים של פעילויות שכביכול "גוזלות" מהכנס במקום לתת לו. זה דבר שכבר הוסכם באינסוף דיונים על אינסוף נושאים שונים. חלק מהן ניתן וראוי לקצץ באכזריות. חלק אחר, מה לעשות, הן חשובות, כי הקהילות שמארגנות את אייקון חשובות. חשוב שאייקון יהיה גדול, חשוב שאייקון יהיה רווחי, וחשוב גם שאייקון יענה על הצרכים הנוספים של הגופים המארגנים אותו. זה מסוג הדברים שחייבים לקחת בחשבון אוטומטית, ולא להתייחס אליהם כאל משהו ש"גוזל" וצריך להעיף אותו למשבצת נידחת בתוכנייה, אלא כמשהו שהוא אילוץ מוחלט שצריך להתחשב בו.

מבחינת האגודה, וכבר כתבתי את זה בהודעתי המקורית, האספה השנתית היא האירוע החשוב ביותר בשנה כארגון. היא המועד שבו נבחרים קובעי המדיניות של האגודה, נקבע כיוונה של האגודה לשנה שלמה, וניתנת ההזדמנות לכל חבריה של האגודה להשפיע עליה. היא נקבעה באייקון – ובשעה נוחה – כדי שיגיע אליה מספר מקסימלי של אנשים. משום שהאגודה *צריכה* שיגיע אליה מספר מקסימלי של אנשים. לקבוע אותה בשעה שלא נוחה להרבה משתתפים – ותעשה לי טובה, תתעלם לרגע מעניין ה"עשר בבוקר זה לא נוח" ותחשוב, לעומת זאת, על "יום שישי בעשר בבוקר בערב חג זה מועד שאנשים פשוט *לא יגיעו בו*" כנושא המרכזי כאן – זה מנוגד לכל המטרה.

אם אייקון מחויב לספק את הצורך הזה של האגודה, הוא מחויב לספק אותו בצורה שבאמת תענה עליו. אם אייקון לא מחויב לספק את הצורך הזה של האגודה, אנחנו צריכים לשקול לחפש מועד שבו הצורך יסופק באופן סביר יותר. אני אישית מאמינה שהאספה השנתית של האגודה חייבת להיות שיקול בעל חשיבות באילוצי הכנת התוכנייה של אייקון ממש כמו אירועים רווחיים וכיפיים, אולי האירוע היחיד מהסוג הזה מטעם האגודה שאסור להתפשר עליו. יכול להיות שאחרים חושבים אחרת, אבל בכל מקרה, אני מאמינה שאסור לנו לקבל מצב שבו האספה הזאת מתקיימת בשעה לא ריאלית. זה פשוט לא תקין מבחינת ההתנהלות שלנו כעמותה.

• #174356 הגב
      ???
      משתתף

כי ה-500 ש"ח שעולה הכתה ליום מתחלקים בין 5-7 סלוטים ביום או שלושה סבבי של משחקי תפקידים. כך שהכיתה עולה לאייקון פחות מ-100 לזמן האסיפה. וההפסד הוא עדין משהו כמו 800 ש"ח.

למעשה, אייקון מפסיד הרבה יותר כסף מזה ששוכרים את אודיטוריום אשכול לאסיפה. כאשר יש באודיטוריום ביום ששי רק א ירועי חינם.

וזה עדין לא משנה. אם האגודה חושבת שהאירוע הזה הוא חשוב, היא צריכה להתעקש שהוא יהיה בשעה שרוב האנשים יוכלו להגיע. אז אחד מהשניים: או שהאגודה לא חושבת שזה חשוב או שהיא לא הצליחה לשכנע את הנהלת אייקון בכך.

• #174375 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

תראה, אני חושב שרוב חברי האגודה המגיעים לאסיפה לא באים בשביל איזה פרס על חידון…
      הם פשוט רוצים להשפיע על העמותה בה הם חברים מן המניין. לא מדובר פה באיזו פעילות שהאגודה רוצה לקדם, אלא פשוט באירוע שהוא הכרחי מבחינת החוק (אם אינני טועה) אשר משפיעה על הכייון שהאגודה תלך בו בשנה הקרובה. לא ייתכן שיקבעו אותו שרירותית "כי יש אילוצים". גם לאגודה יש אילוצים כלשהם- ואחד מהם גורס שצריך לעשות את המקסימום כדי שכמה שיותר אנשים יגיעו לאספה השנתית שלה.

• #174376 הגב
      ???
      משתתף

אולי כדאי לכלול "זמן סביר לאספת האגודה" בקווים האדומים של המנהל שהאגודה ממנה?

• #174377 הגב
      Odonata
      משתתף

טוב, הגיע הזמן להתערב.
      השיקולים הם לא כלכליים של אייקון. אנחנו יכולים לקבל חדר מתי שנרצה.
      הסיבה שהאסיפה ביום ובשעה הזו היא שבשאר ערבי הכנס יש אירועים שימשכו את רוב חברי האגודה, והחשש הוא שאנשים לא יגיעו לאסיפה. ברוב האירועים האלו מעורבים בצורה זו או אחרת חברי הועד הנוכחי או מועמדים לועד הבא. אני מאמינה שכשתתפרסם התכניה תראו למה התכוונתי.
      ולעשות את האסיפה במהלך אחד הימים גם ימנע מאנשים להגיע משיקולי עבודה ושאר דברים.

• #174378 הגב
      חגית
      משתתף

קודם כל – תודה. סוף סוף תשובה הגיונית למה ביום שישי.
      אישית הייתי שמחה לקבל את התשובה מדוברת הועד או ממנהל איקון אבל זה מה יש ועם זה ננצח. (זה יעזור לחלוקת התפקידים בועד אם הדובר הוא זה שיתן תשובה מוסמכת ולא כל חבר ועד יגיד חלקי תשובות או דברים סותרים חלילה).
      אבל חברים, יום שישי ב 10 זה בעייתי! אולי עדיף אמצע השבוע בסביבות הצהריים?

• #174382 הגב
      Boojie
      משתתף

כאילו, כיום מושך קהל? כיום שבו אנשים יגיעו?
      נו, טוב, חובבי מד"ב. גם דברים כאלה עשויים להיראות להם הגיוניים.

• #174384 הגב
      Odonata
      משתתף

n/t

• #174386 הגב

כמו שכתבתי, השעה לא סופית.

כמו שכתבתי, אנחנו עדיין מנסים לשנות.

כשתהיה שעה סופית לאסיפה, אני מבטיחה לפרסם הודעה רשמית. כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית, ההודעה הקודמת – שאומרת ששעת האסיפה עדין לא סופית – תהיה בתוקף…

ומכיוון שישנן כמה וכמה בקשות להבהרה, אני אשמח להרחיב.
      יש כאן הרבה מאוד שיקולים, שקשה להכריע ביניהם. לדוגמא, כל יום בשש יש אירוע שמאוד מושך אנשי אגודה – כל יום משהו אחר. מאוחר יותר ישנם אירועים של אורח הכבוד, והרבה פעמים יש אירועים מושכים כל כך לפני שחבל לשים אסיפה מולם. האם כדאי לערוך את הישיבה, נגיד, בשתיים, כשזה אומר שהרבה אנשים עובדים עדיין לא יכולים להגיע? וזה מול שבעה אירועים יותר אטרקטיביים לפחות, גם אם לא מול אירוע-אורח-כבוד? האם אנשים יגיעו לאסיפה בעשר או אחת עשרה בלילה כשרבים עובדים למחרת – ושוב יש בעיה עם תחבורה ציבורית? האם יותר אנשים יגיע לאסיפה כשהיא מול הרבה אירועים אחרים אבל בזמן הכנס, או יום אחרי הכנס כמעט בלי תחרות? אולי בכלל עדיף מול אירוע של אורח הכבוד אבל בשעה נוחה לכולם בערב? ואלה רק השיקולים הנקיים של הוועד, בלי שיקולי התוכניה והחדרים.

אי לכך, השעה עוד לא סופית. אנחנו בודקים את כל האופציות מול כמה שיותר שיקולים. כאשר נצליח למצוא אחת שאפשר להסכים עליה (למרות שבלי ספק היא לא תהיה אופטימלית עבור חלק מהאנשים), ונסכם אותה סופית מול אנשי התוכניה, תגיע הודעה רשמית.

• #174436 הגב
      חגית
      משתתף

מתוך הודעה קודמת של בוג'י:
      "…כרגע, התחושה היא שמתייחסים לזה כאל דבר שהוא לצאת ידי חובה ולא מעבר לזה…"
      למי שלא ראה את התוכניה של איקון ולא קורא את התכתובת העניפה של הועד לא ניתן כל הסבר במהלך הפתילפלצת הזה לסיבה שהועד בחר (ואולי לא הוא בחר אלא קיבל בלית ברירה) בסלוט הזה ולכן הציטוט של בוג'י מבטא היטב את הלך הרוחות.
      רוב הפתילפלצת, כולל ההודעה הקודמת שלי, היה יכול להיחסך אם הייתם מפרסמים הרבה קודם את ההסבר המפורט שנתת כאן.
      אני בטוחה שהועד רואה תמונה יותר נרחבת מאשר זו הנפרשת בפני מי שאינו בקיא בפרטי התוכניה והשיקולים האחרים אבל בגלל זה בדיוק אנחנו ביקשנו את ההבהרה הזאת וכל מה שאני אומרת זה שהיא הייתה צריכה לבוא בערך לפני 7 הודעות. ואני יודעת שכבר פרסמתם שהשעה לא סופית אבל איפשהו הסבר ארוך ומפורט לגבי השיקולים לא היה. אין כאן איזה סודות אטום או ענייני כספים או משהו אחר שצריך להישאר חסוי או רק בין חברי הועד. ואם מישהו כבר נותן הסבר אז שזה יהיה מישהו מוסמך זה כל מה שאני אומרת. לפעמים צריך להיות מבחוץ בשביל לראות דברים.
      זהו, עכשיו הועד הבהיר, ואני הבהרתי ומרוב הבהרות צריך משקפי שמש :)

• #171759 הגב

אחרי הרבה התייעצויות עם שלל גורמים, שעת האסיפה הכללית נקבעה ליום רביעי, 11.10.2006, בשעה 16:00.

אלא אם כן יקרה עוד משהו שיחייב אותנו לשנות אותה, זו השעה הסופית וכך היא תופיע בתוכניה ובא לציון גואל ומושיע לאגודה.

מציג 34 תגובות משורשרות
מענה ל־בחירות לאגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: