בהמשך לפתיל קון בחו"ל

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה בהמשך לפתיל קון בחו"ל

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161171 הגב
      גל
      משתתף

עיינתי באתר שקיפוד סיפק, ספציפית לגבי יולי-אוגוסט 2002. אסטרו המליצה על קונים בריטיים, אז חיפשתי, אבל רובם הם קונים של משחקי תפקידים. היומאים מן הכלל הם הדיסקוורלדקון שכבר הזכרתי, עוד אחד המוקדש לקליאופטרה2525 ו-יוניקון.
      זה האחרון דווקא נשמע נחמד, קטן ואינטימי. (וזו עלולה להיות בעיה -יתכן שלא יהיה מקום)
      יוניקון יערך ב-9-11/8 באוניברסיטת גלוצ'סטרשייר. יש180 חדרים ליחיד כולל מקלחת/שירותים בכל חדר, 25 פאונד ללילה, B&B (יש מספר חדרים עם חדרי מקלחות/שירותים משותפים – 21 פאונד ללילה).
      עלות השתתפות בקון – 25 פאונד לכל הכנס (מחיר תקף עד אפריל 2002). בשקלים זה יוצא טוטאל משהו כמו 600-700 ש"ח, אאל"ט.
      אורחי כבוד: Keith Brooke & Ben Jeapes.
      עוד אין פירוט של התוכנית, אלא משהו כללי: exploring the links between teaching and SF, looking at the past and the future of SF film and TV, getting inspired by our guests' work, and celebrating the 20th Unicon.

אם יש מעוניינים, אמרו לי ואני אכתוב למארגני הכנס על מנת לברר עוד פרטים, לבדוק אפשרות להנחה קבוצתית או אולי לארגן אולם שינה משותף לכולנו, משהו כזה.
      גל

• #168064 הגב
      גל
      משתתף
    • #168065 הגב
      גל
      משתתף

הממסד האפל הציע גם את יורוקון, בפראג. אורח כבוד – ג'רי פורנל! אבל האתר שלהם לא עולה לי אז אין לי פרטים נוספים.
      יורוקון זה ב-2-7 ליולי.

• #168067 הגב
      אהרון
      משתתף

עיר מדהימה, אני מת לבקר שם שוב. מומלצת ביותר. ובשילוב עם קון מד"ב, זה ממש מפתה!
      (ואפשר גם לבקר את הגולם מפראג, ואת קברו של קארל צ'אפק, שהמציא את המושג "רובוט" (כן, הוא ולא אסימוב!)

• #168068 הגב
      גל
      משתתף

מעולם לא הייתי בפראג, אבל ההורים שלי היו ומאוד נהנו. אבל אני מחכה קודם לאתר של יורוקון כדי לראות מחירים, פעילויות וכד'.

• #168069 הגב
      ???
      משתתף

רעיון משגע
      אם אני אוכל אני אשמח להצטרף!

• #168075 הגב
      Kipod
      משתתף

ימצאו גם כאן –
      http://www.fantasycons.co.uk

• #168077 הגב
      גל
      משתתף

וגם יותר יקר וזה גם לא בקיץ. שוב אני מדגיש שמדובר רק על חודשים יולי-אוגוסט.

• #168093 הגב
      יעל
      משתתף

אנגליה נשמעת כרעיון נפלא, בייחוד כי אפשר לטוס לשם לכמה ימים – בעוד שלטוס לארה"ב לחמישה ימים נראה לי קצת משוגע. גם ככה לוקח לי יומיים להתאושש מטיסה כל כך ארוכה – ואם כבר הגעתי עד שם, אז כבר לחזור?

לא, אנגליה או פראג או כל מקום אירופי אחר נשמע נפלא. השאלה אם בכנס בפארג ידברו אנגלית או צ'כית – שפה בה אני לא ממש שולטת…

• #168094 הגב
      יעל
      משתתף

כבר לא כל כך חם, ומי שלומד עדיין לא מתחיל ללמוד – אלא אם כן הוא בתיכון. הטיול מיועד גם לתיכוניסטים?

• #168095 הגב
      גל
      משתתף

מכיוון שזה יורוקון ולא צ'כקון. וגם- פורנל יהיה אורח כבוד. לא נראה לי שהוא דובר צ'כית, אבל אולי אני טועה :-)

• #168096 הגב
      גל
      משתתף

וזו, למעשה, הסיבה למה לא ספטמבר.

• #168098 הגב
      יעל
      משתתף

לחו"ל – צריך רשות ומימון מההורים. אז אולי כדאי לראות אם יש תיכוניסטים שחושבים לנסוע, ורק אז לתכנן את התאריך? כי אם אף תיכוניסט לא ירצה/יוכל להצטרף, אז ספטמבר עדיף על יולי אוגוסט בגלל צירוף סיבות של מזג אויר, עומס ישראלים בחו"ל ומחירי טיסה יותר זולים.

אם גם תיכוניסטים ירצו לנסוע, אז כן, יולי-אוגוסט הוא בהחלט הפיתרון היחיד (חוץ אולי מכנס שיהיה ממש בתחילת ספטמבר על שביתת המורים הצפויה…)

• #168099 הגב
      גל
      משתתף

אם כי, אכן, בעיית המימון עומדת בדרכה. אבל נתגבר.
      בכל אופן, היא היחידה בינתיים. יורוקון עדיין נראה לי הכנס הכי מעניין .
      טוב, נעבור את הבחירות ואז נראה מה הלאה.

מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־בהמשך לפתיל קון בחו"ל

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: