אתר חדש

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160947 הגב
      הלל כהן
      משתתף

לכל אוהבי משחק המוד"מ (מבוכים ודרקונים מתקדם) יש אתר חדש שעכשיו בבנייה, צוות האתר יקבל בשמחה ביקורת, תגובות, תיקונים, עזרה וכו' וכו'.
      נשמח גם אם רק תעיפו מבט…

בתודה צוות האתר dragonssite.homestead.com

• #165984 הגב
      שלמקו
      משתתף

אם אנחני גולשים בפורום זה לא אומר שאנחנו אוהבים מודם באופן כללי?

• #165986 הגב
      הלל כהן
      משתתף

לפרטים הקטנים אתה שם לב, אבל אתה לא יכול להתייחס להודעה עצמה? איך האתר?

• #165994 הגב
      וינסנט
      משתתף

מה לעזאזל אתם מנסים לעשות באתר הזה?
      אם הייתי רוצה לדעת מה שכתוב באתר, הייתי פשוט פותח את ספר המשחק. זה הכל. לתקוע כמה תמונות וסקר וחצי וכמה גאג'יטים של HTML זה לא סיבה לפתוח אתר. זה אולי מאד כיף בשבילך להוכיח יכולת טכנית, אבל זה לא משרת שום ענין של הגולשים. באמת מענין לי את הקצה האחורי מהי הדמות האהובה ביותר ומשחק "זהה את הדרקון".
      מה גם שהעיצוב הכללי של האתר, הפריסה שלו והניסוחים העילגים במקצת – הכל צועק מחוסר מקצועיות וחובבנות.

בקיצור- אם אתה באמת מתענין בקהילה של משחקי תפקידים כדאי לך ליצור קשר עם איגו"ר. האתר שלהם מצוין ומאד פעיל.
      אם אתה סתם מחפש נושא כדי לכתוב אתר – אנה הגבל את עצמך לאתר אישי עד שתתמקצע קצת יותר (וגם תשפר את העברית קצת…) – הרמה הדרושה כדי ליצור דף-בית של קהילה היא יותר גבוהה מזאת. ובכל מקרה, מכיון שכבר יש קהילה וירטואלית מאד פעילה של שחקני תפקידים, כדאי שתמצא נושא אחר.

• #165995 הגב
      וינסנט
      משתתף

כמעט שכחתי. האתר של איגו"ר נמצא כאן.

• #165999 הגב
      הלל כהן
      משתתף

מה אני אעשה… תודה רבה על הביקורת הבונה, אבל מה יש לעשות אין להתווכח על טעם ועל ריח.
      אגב, לגבי הסקר יש אנשים שמעוניינים לדעת מהי הדמות הפופולארית ביותר, ולגבי החומר, אולי אתה יכול לפתוח את ספר המשחק, אבל אני מבטיח לך שיש הרבה מאוד אנשים שלא יכולים. ולמה? כי להרבה אנשים אין את הספר, מנסיון לקח לי שנתיים להשיג אותו, ובמיוחד קשה לצעירים שאיתנו כי הם לא בדיוק חיו בזמן שהספרים היו בחנויות.

בתודה על התגובה –
      צוות אתר dragonssite.homestead.com

• #166002 הגב
      שלמקו
      משתתף

"אלוהים נמצא בפרטים"

במקרה של ניטפיקר (ואני מעדיף לחשוב על עצמי כניטפיקר חובב), הפרטים הם הכל. התמונה הכללית לא שווה כלום.

והסיבה שלא הגבתי על האתר היא בגלל שהוא לא מעניין אותי. אם לא מחשיבים משחקי מחשב, כל הנסיון שלי שמשחקי תפקידים מתמצה לשני מקרים: משחק מבוך ללוחם יחיד (היה די נחמד), ומשחק אחד שבו שיחקתי גמד, ועשר דקות אחרי ההתחלה השה"מ כלא אותי במערה ממנה לא יצאתי עד היום.

אני רק חובב מודם, רצוי LAN.

• #166004 הגב
      Boojie
      משתתף

אני אשאל אותה שוב: במה האתר שלכם עדיף על אתרים קיימים? מה הוא מוסיף?

• #166005 הגב
      הלל כהן
      משתתף

שאלה מצויינת והנה התשובה:
      במשך הרבה זמן ניסיתי למצוא אתרים בנושא מוד"מ, ומצאתי, אבל רציתי לדעת יותר על פרטי המשחק (ובעברית), על דמויות, דרקונים, ונושאים שמצאתי עליהם הרחבה רק בספרים (במקרה לקח לי שנתיים להשיג את ספר השחקן). בתור אחד שלא מוצא הרבה בלקטר ולומר למה מה שקיים הוא מתאים לחריץ האחורי, החלטתי לעשות משהו בנידון – לבנות אתר שיספק חומר לשחקן המתחיל.
      עכשיו אתה יכול לשאול אותי למה פירסמתי בפורום שלכם אתר לא גמור, והתשובה היא שאני לא מבין ברמה כזאת גבוהה במוד"מ ואני מודה וגאה בזה… לכן ציפיתי שאני אוכל למצוא עיצות וביקורת במקום שאמור להיות הרמה הכי גדולה בעניין… מי יודע אולי טעיתי? כל מה שקיבלתי עד עכשיו זו ביקורת שמסבירה לי למה לסגור את האתר… את זה יכלתי לקבל בלי לשלם על ההתחברות לאינטרנט…

בתודה על השאלה החכמה
      הלל כהן
      אחד משני בעלי אתר dragonssite.homestead.com

נ.ב.
      עדיין נשמח לביקורת ועצות.

• #166011 הגב
      וינסנט
      משתתף

באמת שמעתי שיש בעיה כזאת (אם כי גם אח שלי הקטן היצליח להשיג אותו בסוף).
      אבל להעלות את כל הספר לאתר זה לא פתרון, וגם גובל בהפרת זכויות יוצרים… שוב, עדיף שתשאל באיגו"ר מה קורה עם הספר הזה.
      ובקשר לביקורת הבונה: אם אתה מתעקש על להחזיק את האתר שלך, הייתי ממליץ לך על שלושה שיפורים עיקריים:
      1. תחליט בשביל עצמך מה מטרת האתר, ותכתוב אותה בכניסה, כדי שאנשים יבינו לאן הם הגיעו. זה יעזור לך למקד מאמצים ולגולשים להבין מה אתה רוצה.
      2. תשפר את הניסוחים ותיפטר המטון-דיבור של עיתון נוער. זה לא מוסיף – להיפך.
      3. תשפר את הפריסה של האתר כעזרת frames או טבלאות. הוא נראה מבולגן.

בתקווה שתצליח במה שאתה מנסה לעשות.

• #166016 הגב
      הלל כהן
      משתתף

תודה רבה, אתה רואה, אפשר להסתדר בלי להשוות דברים לאיברים בגוף.

בתודה – צוות אתר dragonssite.homestead.com

נ.ב.
      זה לא גובל בהפרת זכויות יוצרים – בדוק.

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #166004 in אתר חדש

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול