אתר חדש! "חלום" – אתר ניל גיימן העברי הר

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אתר חדש! "חלום" – אתר ניל גיימן העברי הר

מציג 0 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161543 הגב
      בן 3
      משתתף

http://www.dreaming.co.il

"חלום" הוא האתר העברי הראשון המוקדש ליוצר הבריטי ניל גיימן, כותב סדרת הקומיקס "הסאנדמן" וספרים נוספים כגון רבי המכר "אלים אמריקאים" ו-"קורליין". באתר תוכלו למצוא מידע רב על ניל וכמו כן פורום לחובבי ניל ישראליים.

הרעיון לאתר עברי המוקדש לניל גיימן הסתובב לי בראש המון זמן. לכאורה נראה כאילו המון אנשים מכירים וקוראים את ניל גיימן בארץ, לכן העובדה שעוד לא הוקם אתר מעריצים ראוי (או כל אתר מעריצים לצורך העניין), נראתה לי מוזרה. לאחר שנתקלתי בחודשים האחרונים בכל מיני הודעות הקשורות לניל גיימן, בהמון פורומים שונים, הבנתי שאולי באמת יש כאן קהילה המחכה להתממש. כלומר, יש המון אנשים, שמכירים המון חלקים של ניל גיימן, אבל בלי מקום אחד מרכזי למפגש ודיון. "חלום", שעלה בתחילת יולי 2003, הוא נסיון לספק מקום מפגש מקוון שכזה לחובבי ניל, ומצד שני, לספק תוכן עברי מקורי הקשור לניל ויצירתו, וכמו כן תוכן מתורגם.

העשייה רק החלה, יש עוד כל-כך הרבה שאפשר לעשות ולכתוב, כך שהמעוניינים לתרום תוכן, להציע רעיונות לתכנים מעניינים או לעזור בצורה כלשהי, בהחלט מוזמנים ליצור קשר ולהצטרף לצוות האתר. אשמח לשמוע מכם, לראות אתכם בפורום, ואני מקווה שתהנו ממה שהספקתי ליצור עד כה :)

–בן

מה באתר?

ב'מי זה ניל?' תוכלו לקרוא דיוקן מפורט של ניל גיימן.

ב'ביבליוגרפיה' תמצאו רשימה מקיפה של יצירותיו.

ב'בשורות טובות' תוכלו להתעדכן בידיעות האחרונות לגבי ניל והפרוייקטים העתידיים שלו.

ב'מראות ועשן' תמצאו חומר מקורי של ניל גיימן לקריאה ברשת.

ב'חומר בלעדי' תמצאו קטעים ופרקים מספרים, וסיפורים מתורגמים, הבלעדיים לאתר זה.

ב'לקסיקון אלים אמריקאים' תמצאו מידע על כל האלים המופיעים בספר "אלים אמריקאים" מאת ניל גיימן.

ב'היי טורי' תוכלו ללמוד על הקשר בין נייל גיימן והזמרת טורי איימוס, ועל האזכורים של טורי ביצירתו של ניל (וההפך).

ב'חנות' תוכלו לרכוש את ספרי הקומיקס של ניל גיימן במחירים הכי טובים בארץ.

ב'פורום' תמצאו קבוצה של חובבי ניל גיימן נלהבים לדיון ושיחה.

ב'קישורים' תמצאו, את מיטב אתרי ניל גיימן, ביקורות וכתבות בעברית, פאנפיקים, ושאר קישורים מומלצים מרחבי הרשת.

ב'על האתר' תוכלו לקרוא מעט אודות האתר ולמצוא קרדיטים לאנשים שתרמו באיזושהי צורה להתפתחותו.

ב'צור קשר' תמצאו קישור לאימייל של מקים האתר, בן.

שימו לב: האתר עלה לרשת רק היום, וייתכנו עוד באגים כלשהם. בבקשה לדווח על כאלה לאימייל שלי ben@dreaming.co.il – תודה, בן.

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־אתר חדש! "חלום" – אתר ניל גיימן העברי הר

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: